Print this page

Αποθέωση Ματζουράκη στο Γεντί Κουλέ-Τρομερές ατάκες!

05 Nov 2018 Written by

Ο Απόλλων Σμύρνης πήρε τον πρώτο του φετινό πόντο στο Γεντί Κουλέ, απέναντι στον ΟΦΗ (0-0) και μετά τη λήξη του αγώνα, είχε την… τιμητική του, στην συνέντευξη τύπου!
Ο Ματζουράκης, που η αλήθεια είναι ότι έχει βελτιώσει τον Απόλλωνα, καθώς η ομάδα που παρουσιάζει τις τελευταίες εβδομάδες, δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα, που ο ΟΦΗ αντιμετώπισε το καλοκαίρι στο Καρπενήσι ή σε ένα φιλικό το καλοκαίρι στο Παγκρήτιο, ήταν ευδιάθετος, αλλά και αποκαλυπτικός!
Όπως είπε, το μυστικό για την βελτίωση της ομάδας, ήταν η δουλειά που έγινε στο βουνό (Τρία Πέντε Πηγάδια) για 8 μέρες στην πρόσφατη διακοπή, στην οποία έβαλε ένα πλάνο στην ομάδα.
«Είχαμε παίκτες που προερχόταν από ανεργία και τους γυμνάσαμε» ανέφερε, θέλοντας να αιτιολογήσει το βελτιωμένο πρόσωπο κάποιων εξ’ αυτών στα τελευταία παιχνίδια.
Όπως είπε, ο Ματζουράκης όταν ανέλαβε «δεν υπήρχε τίποτα όρθιο», αφήνοντας αιχμές για τους προηγούμενους προπονητές του Απόλλωνα.
Αλλά παραδέχθηκε ότι «στην ομάδα υπάρχει ακόμη πολύ ομίχλη, καθώς είναι στον ένα βαθμό και βλέπει θολά τους αντιπάλους της».
Εξέφρασε την ελπίδα, αλλά και την πρόβλεψη , ομάδες πουν είναι σήμερα στους 9 βαθμούς «να μπούν σε κρίση, όπως είμαστε εμείς σήμερα», έκανε πλάκα με τους Ηρακλειώτες δημοσιογράφους, που τον γνωρίζουν από την προηγούμενη θητεία του στον ΟΦΗ και τον Εργοτέλη, ενώ μίλησε ιδιαιτέρως για τον Πλατέλλα από πλευράς ΟΦΗ, για τον οποίο είπε ότι «μου αρέσει αυτό το παιδί, καταφέραμε να τον σταματήσουμε και ο ΟΦΗ ήλπιζε μόνο από στατικές φάσεις να μας απειλήσει».
Τέλος, μίλησε αυθόρμητα για το Νίκο Παπαδόπουλο, για τον οποί είπε ότι «ήταν μαθητής μου και θέλω να του δώσω συγχαρητήρια για την πορεία του».

Αναλυτικά οι αναφορές του Γιάννη Ματζουράκη:
"Στα πρώτα 30 λεπτά παίξαμε λίγο άναρχα και έκανα παρατηρήσεις στην ομάδα στο ημίχρονο. Από εκεί και πέρα διορθωθήκαμε, βγάλαμε τις ευκαιρίες που είδατε.
Στο δεύτερο ημίχρονο πήραμε καλύτερες αποστάσεις μεταξύ των γραμμών.
Κλείστηκε ο Πλατέλας, που μου αρέσει πολύ. Τον κλείσαμε δηλαδή.
Θα μπορούσαμε να πάρουμε και το παιχνίδι.
Οι τελικές είναι 11 με 13, εμείς έχουμε τις περισσότερες στην εστία.
Θεωρώ ότι είχαμε καλύτερες ευκαιρίες.
-Ο Απόλλων πήρε πολύ πιο εύκολα το βαθμό, από ότι πιθανόν να περιμένατε…
«Κάναμε λάθη στην αρχή. Δεν είχαμε καλές καλύψεις, μεγάλες αποστάσεις. Όταν κλείσαμε τον ΟΦΗ, περίμενε από τις στατικές φάσεις, να κάνει κάτι».
-Που έχετε επικεντρώσει εσείς για να αλλάξετε την εικόνα του Απόλλωνα;
«Σε όλους τους τομείς. Δεν υπάρχει κομμάτι που να ήταν όρθιο. Από το ηθικό των παικτών, αλλά κυρίως σε αυτό που λέγεται πλάνο παιχνιδιού. Σιγά-σιγά στρώσαμε ένα πλάνο. Στα προηγούμενα παιχνίδια ήμασταν πιο πειθαρχημένοι.
Μας βοήθησε ότι στη διακοπή πήγαμε 8 μέρες πάνω στο βουνό και δουλέψαμε.
Γιατί είχαμε παίκτες που ήρθαν από ανεργία. Δεν ήταν λίγο αυτοί, αλλά πολλοί.
Τώρα σιγά-σιγά με τη γύμναση τους, τους βοηθήσαμε. Είμαστε ακόμη στον ένα βαθμό. Εχει πολύ ομίχλη. Πρέπει να πλησιάσουμε πολύ για να τους δούμε καλύτερα».

-Πιστεύετε στην παραμονή;
«Όταν αναλαμβάνεις μια ομάδα, πρέπει να πιστεύεις. Πρέπει να κάνεις τους άλλους να πιστέψουν περισσότερο. Αυτοί είναι το κύτταρο το αγωνιστικό».
-Στους πόσους βαθμούς βλέπετε την παραμονή;
«Είναι πολύ νωρίς ακόμη. Εμείς είμαστε σε κρίση. Οι ομάδες που δεν είναι δεν αποκλείεται να μπούν και αυτές. Υπάρχουν ομάδες που σήμερα έχουν 9 βαθμούς και δεν αποκλείεται και αυτές να μπούν σε κρίση. Εξαρτάται αν έχεις και την ατυχία.
Εμείς και στον ΠΑΟΚ είχαμε μεγάλες ευκαιρίες, αλλά και με τον Ολυμπιακό στο τέλος χάσαμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Φρένο στο πετυχημένο σερί του ΟΦΗ

Read 1430 times Last modified on Wednesday, 07 November 2018 10:23
Rate this item
(0 votes)

Latest from george