PASTARELLA 500x176

FIMIkentriko-banner-340x150

arxontiko300x250mvp

dandaliskentriko-banner-340x1502

vavoulas336x280 build

Με προπόνηση στο Γεντί Κουλέ, το Σάββατο το πρωί, ολοκληρώνει ο ΟΦΗ την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Κυριακής (27/5, 5μμ) με τη Σπάρτη. Αυτή θα είναι η τελευταία προπόνηση στο γήπεδο του ΟΦΗ, καθώς απο τη Δευτέρα, οι παίκτες φεύγουν για διακοπές.

H επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 αναφέρει:

Με προπόνηση που θα γίνει το Σάββατο το πρωί (11 π.μ.) στο Γεντί  Κουλέ, ο ΟΦΗ ολοκληρώνει την προετοιμασία του, για το παιχνίδι της Κυριακής (27/5, 5μμ), με τη Σπάρτη.

Αυτή θα είναι και η τελευταία προπόνηση, στο Γεντί Κουλέ για την φετινή χρονιά.

Μετα το τέλος της προπόνησης, ο Νίκος Παπαδόπουλος, θα ανακοινώσει την αποστολή, για το τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της τεχνικής ηγεσίας, οι παίκτες του ΟΦΗ τη Δευτέρα (28/5) το πρωί θα έχουν την τελευταία συγκέντρωση της φετινής σεζόν, στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, προκειμένου να αποχαιρετιστούν και να φύγουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Τη μετάθεση όλων των αγώνων της ΕΠΣΗ που έχουν οριστεί για την Κυριακή, ζητάνε με επιστολή τους σε έντονο ύφος, οι σύνδεσμοι του ΟΦΗ.

Η ανακοίνωση στρέφεται σε βάρος του Νίκου Τζώρτζογλου, τον οποίο καλούν να μεταθέσει τα 9 παιχνίδια πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ που έχει ορίσει για την Κυριακή, ώστε όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος να βρεθεί στις εξέδρες του Γεντί Κουλέ και να παρακολουθήσει το τελευταίο παιχνίδι με τη Σπάρτη.

Η ανακοίνωση των οργανωμένων συνδέσμων του ΟΦΗ αναφέρει:

"Ο Πριγκίπας επέστρεψε – όλοι σούζα.

Την Κυριακή γιορτάζει το Ηράκλειο και η Κρήτη για την επιστροφή του Πρίγκιπα της, στον φυσικό του χώρο. Δεν γιορτάζουμε γιατί η ομάδα μας είναι έτοιμη να κατακτήσει έναν ΠΑΝΑΞΙΟ και ΑΝΤΡΙΚΟ τίτλο αλλά γιατί επιστρέφουμε εκεί που αξίζει να βρισκόμαστε.

Και αντί στο Ηράκλειο να στρέφονται όλα γύρω από τον ΟΦΗ βλέπουμε την ΕΠΣΗ του κυρίου Τζώρτζογλου να ορίζει ΕΝΝΕΑ παιχνίδια για το πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας. Αλήθεια κύριε Πρόεδρε εάν έρχονταν οι αγαπημένοι σας «μεγάλοι» θα προχωρούσατε στην αναβολή των παιχνιδιών για να πάνε όλοι σε ένα από τα «πανηγυράκια» που στήνετε;

Η πόλη μας γιορτάζει και εσείς δεν επιτρέπεται στους οπαδούς του ΟΦΗ,που πολλοί εξ’ αυτών είναι υποχρεωμένοι να αγωνιστούν με τις ομάδες τους, να έρθουν στο «Γεντί Κουλέ» και να πανηγυρίσουν μαζί με την αγαπημένη τους ομάδα;

Για ποιον λόγο η Επιτροπή Πρωταθλήματος δεν πήγε τα παιχνίδια το Σάββατο ή έστω να ξεκινήσουν δύο ώρες νωρίτερα για να μην υπάρχει κοινή ώρα έναρξης με το παιχνίδι του ΟΦΗ;

Για ποιον λόγο η Επιτροπή Πρωταθλήματος δεν όρισε Σάββατο τα παιχνίδια ώστε η Κυριακή να είναι κενή; Ή έστω γιατί δεν ορίσατε κάποια παιχνίδια μια ημέρα νωρίτερα από την στιγμή που τα μισά και παραπάνω θεωρούνται βαθμολογικά αδιάφορα;

Γνωρίζουμε ότι θα απαντήσετε όμως δεν μας πείθετε. Μετρούν οι προθέσεις και όχι τα αποτελέσματα. Αποφασίζετε κατά το δοκούν και αυτό δεν το ξεχνάμε.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ, προλαβαίνετε ακόμα και τώρα, την μετάθεση των αγώνων ώστε να δώσετε την ευκαιρία στον κόσμο να έρθει στο «Γεντί Κουλέ». Το απαιτούμε γιατί γνωρίζουμε πολύ καλά ότι αρκετοί εξ’ αυτών θα ήθελαν την Κυριακή να είναι στις εξέδρες του «Γεντί Κουλέ» όμως δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς.

Αλήθεια πως μπορείτε να βγάζετε ανακοινώσεις και να καλείτε τον κόσμο να έρθει στο «Γεντί Κουλέ» όταν την ίδια ώρα, εσείς ως ΕΠΣΗ δεν μπορείτε να κάνετε τα αυτονόητα. Δεν τα κάνετε γιατί σας ενδιαφέρουν οι εαυτούληδες σας και η προσωπική σας προβολή και τον ΟΦΗ τον επικαλείστε όταν τον έχετε ανάγκη για να το παίξετε κάποιοι.

Επειδή ζείτε και σε προεκλογική περίοδο, προειδοποιούμε τους αδαείς και λιγόψυχους που περιμένουν στην γωνία, μόλις διαβάσουν την ανακοίνωση: Εμείς είμαστε ψηφοφόροι μόνο του ΟΦΗ και κανενός άλλου. Όποιος προσωπικά ή συνολικά προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την παρούσα ανακοίνωση για ψηφοθηρικούς λόγους τότε θα μας βρει μπροστά του. Δεν θέλουμε ούτε κατά διάνοια να σκεφτούμε ότι ορισμένοι μπορεί να μας χρησιμοποιήσετε. Προειδοποιούμε γιατί κάποιοι πονηροί μπορεί να προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την παρέμβαση μας όμως μην σκεφτούν να το κάνουν καν γιατί τότε θα παρέμβουμε ακόμα πιο ηχηρά.

SNAKES 4 HERAKLION CLUB
ΚΡΗΤΕΣ 4 ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
OMIΛΙΤΙΚΟ ΣΤΕΚΙ ΑΡΧΑΝΩΝ"

Με τη φράση, που έχει γίνει και σύνθημα «Όμιλε στα δύσκολα σου χρόνια, μόνο δεν σ’ αφήσαμε ποτέ» οι συνδεσμίτες του ΟΦΗ, καλούν τον κόσμο της ομάδας, να γεμίσει το Γεντί Κουλέ στο τελευταίο παιχνίδι της Κυριακής με τη Σπάρτη "όχι γιατί η ομάδα επιστρέφει στη Σούπερλιγκ, εκεί άλλωστε είναι η θέση της, αλλά γιατί τα τρία πέτρινα χρόνια για τον Ο.Φ.Η ανήκουν οριστικά στο παρελθόν" όπως αναφέρουν στην ανακοίνωση τους.

"Γεμίζουμε το Γεντί Κουλέ και δείχνουμε έμπρακτα την ευγνωμοσύνη μας στον Προπονητή Νίκο Παπαδόπουλο και τους παίκτες της ομάδας μας για όσα έκαναν φέτος. Είναι οι πρωτεργάτες της επιστροφής και τους αξίζει ένα τεράστιο χειροκρότημα γιατί δεν τα παράτησαν όταν μπορούσαν και γιατί έμειναν και πάλεψαν μέχρι τέλους και το αποτέλεσμα τους δικαίωσε" αναφέρουν.

Aναλυτικά η ανακοίνωση τους:

"Τρία χρόνια αναμονής, προσμονής, πίκρας αλλά και χαράς φτάνουν στο τέλος τους την Κυριακή. Ο αυθεντικός εκπρόσωπος της Κρήτης επιστρέφει ως Πρωταθλητής στην Σούπερλιγκ πιο δυνατός και περισσότερο συσπειρωμένος από ποτέ και ελπίζουμε διδαγμένος από τα τραγικά λάθη του παρελθόντος που ανάγκασαν τον Ο.Φ.Η να περιπλανιέται σε χωριά και γειτονιές στην προσπάθεια επιστροφής στην Σούπερλιγκ.

Εμείς από την πλευρά μας δώσαμε μια υπόσχεση και την πραγματοποιήσαμε. ΟΜΙΛΕ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΣΟΥ ΧΡΟΝΙΑ…ΜΟΝΟ ΔΕ Σ ΑΦΗΣΑΜΕ ΠΟΤΕ!!!

Ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε πάντα εκεί να στηρίζουμε με το πάθος και τη φωνή μας τον Ο.Φ.Η, λειτουργώντας ως θεματοφύλακες της Ασπίδας, της Ιστορίας και των ιδανικών που για εμάς ο ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ πρεσβεύει.

Το ίδιο πάθος θα δείξουμε και την Κυριακή. Γεμίζουμε το Γεντί Κουλέ και δείχνουμε έμπρακτα την ευγνωμοσύνη μας στον Προπονητή Νίκο Παπαδόπουλο και τους παίκτες της ομάδας μας για όσα έκαναν φέτος. Είναι οι πρωτεργάτες της επιστροφής και τους αξίζει ένα τεράστιο χειροκρότημα γιατί δεν τα παράτησαν όταν μπορούσαν και γιατί έμειναν και πάλεψαν μέχρι τέλους και το αποτέλεσμα τους δικαίωσε.

Ραντεβού την Κυριακή στο Γεντί Κουλέ για μια μεγάλη γιορτή. Γιορτή όχι γιατί η ομάδα επιστρέφει στη Σούπερλιγκ, εκεί άλλωστε είναι η θέση της, αλλά γιατί τα τρία πέτρινα χρόνια για τον Ο.Φ.Η ανήκουν οριστικά στο παρελθόν!!!!

ΠΕΡΗΦΑΝΑ…ΔΥΝΑΤΑ…ΟΜΙΛΙΤΙΚΑ…ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ….ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!!

SNAKES 4

KRHTES 4

ΑΡΧΑΝΕΣ 4"

 

Μόνο η επίσημη ανακοίνωση φαίνεται να απομένει για την συμφωνία του Εργοτέλη με τον Νίκκι Παπαβασιλείου.

Στο πρόσωπο του Κύπριου τεχνικού και παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ, βρήκε ο Εργοτέλης τον διάδοχο του Τάκη Γκώνια. Η συμφωνία θα ανακοινωθεί μετά το τελευταίο παιχνίδι με τα Τρίκαλα.

Μετά την ματαίωση της συνεργασίας του με τον ΟΦΗ για τις ακαδημίες, ο Κύπριος προπονητής έδωσε τα χέρια με την διοίκηση του Εργοτέλη.

Ετσι αντί για το ΒΑΚ και τις ακαδημίες του ΟΦΗ, αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του Εργοτέλη στην Football league..

Ο Κύπριος τεχνικός κατά το παρελθόν έχει καθίσει μεταξύ άλλων στον πάγκο του ΟΦΗ, του Ολυμπιακού Λευκωσίας, του Απόλλωνα Λεμεσού, ενώ είχε κάνει και ένα πέρασμα από τη σλοβάκικη Σλόβαν Μπρατισλάβας τη σεζόν 2015-16.

Στο τελευταίο παιχνιδι του πρωταθλήματος με τη Σπάρτη (Κυριακή 27/5, 5μμ), ο ΟΦΗ θα παραταχθεί κομπλέ, καθώς ο Νίκος Παπαδόπουλος έχει τον ευχάριστο πονοκέφαλο, να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του, με εξαίρεση τον τερμ ατοφύλακα Δερμιτζάκη και τους νεαρούς Πλευράκη-Κοντογιάννη. Κορυφώνει την προετοιμασία του ο ΟΦΗ, για το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν.

Η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 αναφέρει:

Ο ΟΦΗ κορυφώνει την προετοιμασία του για το τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος με τη Σπάρτη (27/5, 5μμ) στο οποίο ο στόχος είναι η νίκη και η κατάκτηση του τίτλου της Football league.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος έχει τον ευχάριστο «πονοκέφαλο» να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του, με εξαίρεση τον τραυματία Δερμιτζάκη και τους νεαρούς Πλευράκη και Κοντογιάννη, οι οποίοι έκαναν επέμβαση στους κοιλιακούς.

Οι Μονιάκης και Οικονόμου, ανεβάζουν και αυτοί στροφές και δείχνουν να έχουν ξεπεράσει και αυτοί τους τραυματισμούς τους, που τους κράτησαν για αρκετό διάστημα εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας.

Μάλιστα ο Μονιάκης πήρε και μερικά λεπτά χρόνο συμμετοχής στο φιλικό του ΟΦΗ στη Νεάπολη, το περασμένο Σάββατο.

Η προετοιμασία για το παιχνίδι με τη Σπάρτη, συνεχίστηκε την Τετάρτη (23/5) με προπόνηση που έγινε το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Νέα προπόνηση θα γίνει την Πέμπτη (24/5) το πρωί ξανά στο ΒΑΚ.

Αμέσως μετά η «καντίνα το Μανωλιό» θα προσφέρει ένα μπάρμπεκιου στο ποδοσφαιρικό τμήμα του ΟΦΗ.

Μια ενημέρωση για όλα τα θέματα που απασχολούν τον ΟΦΗ αυτήν την εποχή, θα γίνει στη συνέντευξη τύπου, που θα δοθεί την Πέμπτη (24/5, 11 π.μ.) στην αίθουσα τύπου του Γεντί Κουλέ.

Η έμφαση θα δοθεί στο θέμα της προπώλησης των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα περίοδο, στο τελευταίο παιχνίδι με τη Σπάρτη, αλλά και στη ενημέρωση των φιλάθλων για θέματα που απασχολούν τον ΟΦΗ αυτήν την εποχή.

Η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 αναφέρει:

Η προπώληση των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, για την αγωνιστική περίοδο 2018-19, κάτι που είχε αναγγελθεί από τις προηγούμενες ημέρες, το παιχνίδι της Κυριακής με τη Σπάρτη, που είναι το τελευταίο του πρωταθλήματος, αλλά και η ενημέρωση του φίλαθλου κόσμου της ομάδας, για θέματα που αφορούν αυτήν την εποχή τον ΟΦΗ, θα είναι το αντικείμενο συνέντευξης τύπου που θα δοθεί την Πέμπτη (24/5) στις 11 π.μ. στην αίθουσα τύπου του Γεντί Κουλέ.

«Σε 5 λεπτά τελειώσαμε. Δεν υπήρχε περίπτωση να μπώ σε παζάρια με τον ΟΦΗ. Ηθελα πολύ να μείνω στην ομάδα αυτό με ενδιέφερε».

Με τα λόγια αυτά στην επίσημη σελίδα της ομάδας ofi1925.gr Γιάννης Κοιλιάρας, αναφέρθηκε στην επέκταση της συνεργασία του με τον ΟΦΗ, για ένα ακόμη χρόνο.

Ο 30χρονος αριστερός μπάκ του ΟΦΗ, ήρθε στον ΟΦΗ της Γ’ Εθνικής, πανηγύρισε δυο ανόδους σε Β’ Εθνική και Σούπερ Λίγκ και τώρα ετοιμάζεται να αγωνιστεί στην μεγάλη κατηγορία.

«Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος για αυτό. Ηρθα στην ομάδα στην Γ’ Εθνική και έφτασα μαζί της στην Σούπερ Λίγκ. Αυτό ήθελα να κάνω και χαίρομαι που όλα πήγαν καλά».

Ο Γιάννης Κοιλιάρας έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν στην Σούπερ Λίγκ, με τον Εργοτέλη.

Όπως λέει «θα έχω μια ακόμη ευκαιρία να παίξω ξανά στην μεγάλη κατηγορία. Ευχαριστώ τον προπονητή και τους ανθρώπους της ομάδας, που με εμπιστεύθηκαν».

Ενώ για το πρόσωπο που μπορεί να παρουσιάσει ο ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκ τονίζει ότι «με τη δυναμική που έχει και τον κόσμο, ο ΟΦΗ μπορεί να κάνει μια πολύ καλή πορεία. Εχουμε ένα καλό κορμό και είμαστε δεμένοι ομάδα. Θα είμαστε ανταγωνιστικοί και είμαι σίγουρος για αυτό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Στον ΟΦΗ της Σούπερ Λίγκ και ο πολεμιστής Κοιλιάρας

Ενας "πολεμιστής" του ΟΦΗ, των τελευταίων ετών, ο Γιάννης Κοιλιάρας, θα είναι και αυτός στο ρόστερ της ομάδας, στην Σούπερ Λίγκ. Ο 3Οχρονος αριστερός μπακ, ο οποίος ήρθε στον ΟΦΗ στην Γ' Εθνική, πανηγύρισε δυο ανόδους σε Β' Εθνική και Σούπερ Λίγκ και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας και την μεγάλη κατηγορία. Η συμφωνία είναι για ένα χρόνο.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 αναφέρει:

Από την Γ’ Εθνική, στον ΟΦΗ στην …Σούπερ Λίγκ!

Ενας πραγματικός «πολεμιστής» του ΟΦΗ τα τελευταία τρία χρόνια, είναι η επόμενη ανανέωση.

Ο Γιάννης Κοιλιάρας, ήρθε πριν από τρία χρόνια στον ΟΦΗ της Γ’ Εθνικής, πανηγύρισε μαζί του, άνοδο στην Β’ Εθνική και τώρα, θα αγωνιστεί σε αυτόν και στην Σούπερ Λίγκ.

Ο 30χρονος αριστερός μπακ-χαφ συναντήθηκε με τον υπεύθυνο μεταγραφών της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Κώστα Καζανάκη και μέσα σε λίγα λεπτά έδωσαν τα χέρια.

Η συνεργασία του ΟΦΗ, με τον Γιάννη Κοιλιάρα, είναι για ένα χρόνο.

Ο Κοιλιάρας, έχει αγωνιστεί ξανά στο παρελθόν στην μεγάλη κατηγορία με τον Εργοτέλη, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμη σε Τρίκαλα, Παναχαική, ΠΑΝΟΜ και Ηρόδοτο.

«Συνεχίζει στον ΟΦΗ μας και ο Γιάννης Κοιλιάρας!

Από την Γ’ Εθνική, στον ΟΦΗ της Σούπερ Λίγκ!

Mπράβο Γιάννη!  #ofi1925» αναφέρει στην ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 στην επίσημη σελίδα της στο Facebook για την ανανέωση της συνεργασίας με το Γιάννη Κοιλιάρα.

Σημαντική επιτυχία για το Κρητικό βόλει. Η ομάδα Αθλεση, κέρδισε την άνοδο στην Α2 κατηγορία γυναικών, καθώς πήρε το ένα απο τα 4 εισιτήρια ανόδου, στο ειδικό τουρνουά, που φιλοξενήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο του Λίντο, στο Ηράκλειο.

Η ομάδα τη Αθλεση, πέτυχε στο τουρνουά δυο νίκες επί του Νηρέα και του Απόλλωνα Καλαμάτας και κέρδισε την άνοδο.

Τα αποτελέσματα του ειδικού τουρνουά του Νοτίου ομίλου:

1η αγωνιστική - 16 Μαΐου
ΑΘΛΕΣ Ηρακλείου - ΟΦΑ Απολλώνιος 1-3 (14-25, 19-25, 25-17, 16-25)
Αστέρας Αγ. Δημητρίου - ΑΣ Νηρέας 3-1 (25-06, 23-25, 25-10, 25-13)

Ρεπό ο Απόλλων Καλαμάτας

2η αγωνιστική - 17 Μαΐου
Απόλλων Καλαμάτας - ΑΘΛΕΣ Ηρακλείου 1-3 (25-21, 19-25, 22-25, 22-25)
ΟΦΑ Απολλώνιος - Αστέρας Αγ. Δημητρίου 3-2 (17-25, 25-13, 25-22, 14-25, 15-13)

Ρεπό ο ΑΣ Νηρέας

3η αγωνιστική - 18 Μαΐου
Αστέρας Αγ. Δημητρίου - Απόλλων Καλαμάτας 3-0 (25-19, 25-17, 25-10)
ΑΣ Νηρέας - ΟΦΑ Απολλώνιος 0-3 (20-25, 12-25, 08-25)

Ρεπό η ΑΘΛΕΣΗ

4η αγωνιστική - 19 Μαΐου
Απόλλων Καλαμάτας - ΑΣ Νήρεας (25-23, 25-19, 25-18)
ΑΘΛΕΣ Ηρακλείου - Αστέρας Αγ. Δημητρίου 1-3 (14-25, 20-25, 25-22, 17-25)

Ρεπό ο ΟΦΑ Απολλώνιος

5η αγωνιστική - 20 Μαΐου

ΟΦΑ Απολλώνιος - Απόλλων Καλαμάτας 3-0 (25-20, 25-23, 25-17)

ΑΣ Νηρέας - ΑΘΛΕΣ Ηρακλείου 1-3 (16-25, 21-25, 25-17, 20-25)

Ρεπό ο Αστέρας Αγ. Δημητρίου

Η Βαθμολογία
1. ΟΦΑ Απολλώνιος 11β. (12-3)
2. Αστέρας Αγ. Δημητρίου 10β. (11-5)
3. ΑΘΛΕΣ Ηρακλείου 6β. (8-8)
4. Απόλλων Καλαμάτας 3β. (4-9)
5. ΑΣ Νηρέας 0β. (2-12)

*Tην άνοδο στην Α2 Γυναικών παίρνουν οι 4 πρώτοι του ομίλου.

Με δυο ψηφοδέλτια θα διεξαχθούν την Κυριακή (27/5) οι εκλογές τη ΕΠΣΗ. Δυο παρατάξεις διεκδικούν την ψήφο των σωματείων.

Η παράταξη του Νίκου Τζώρτζογλου, ο οποίος βρίσκεται εδώ και 16 χρόνια στην ηγεσία της τοπικής Ενωσης και η παράταξη του Μανόλη Λημναίου, η οποία θέλει να κάνει την...έκπληξη.

Η ΕΠΣΗ ανακοίνωσε τις υποψηφιότητες και τα πρόσωπα, που απαρτίζουν τα δυο ψηφοδέλτια.

Αυτά είναι:

Συνδυασμός Τζώρτζογλου
Τακτικά μέλη: Ασλάνης Θεόφιλος, Βοζικάκης Γεώργιος, Κουτεντάκης Γεώργιος, Μωραϊτης Μιχαήλ, Παπαγγελής Ευάγγελος, Παπαδάκης Στυλιανός, Πετούσης Ευάγγελος, Σμαραγδάκης Ιωάννης, Στεφανουδάκης Γεώργιος, Τζώρτζογλου Νικόλαος, Χρονάκης Δημήτριος.
Αναπληρωματικά μέλη: Βερδιάκης Φίλιππος, Δροσίτης Ιωάννης, Θεοδοσάκης Κων/νος, Κωστάκης Ιωάννης, Μαθιουδάκης Εμμανουήλ, Μπαστάκης Αριστοτέλης, Νικηφόρος Ιωάννης, Φανουράκης Γεώργιος, Φρυσούλης Παναγιώτης.
Εξελεγκτική επιτροπή: Βοζικάκης Δημήτριος, Καναβάκης Γεώργιος, Κατσικαλάκης Τίτος.

Αναπλ.εξελ.επιτροπής: Κεφαλάκης Αντώνιος

Συνδυασμός ΕΠΑ-Ερασιτεχνική Ποδοσφαιρική Αναγέννηση (Λημναίος)
Τακτικά μέλη: Γενιτσαρίδης Γεώργιος, Δαγκωνάκης Γεώργιος, Ζερβάκης Εμμανουήλ, Καραγιαννακίδης Ευστράτιος, Καρασάββας Μιχαήλ, Κωστορρίζος Σωτήριος, Λημναίος Εμμανουήλ, Λιακάκης Γεώργιος, Μεντζάκης Ιωάννης, Τζαμούσης Δημήτριος, Φανουράκης Ιωάννης.

Αναπληρωματικά μέλη: Δουμάνης Αριστοτέλης, Ζούζουλας Αθανάσιος, Κατσέλης Εμμανουήλ, Παρασύρης Ιωάννης, Φουκαράκης Αλέξανδρος.

Εξελεγκτική επιτροπή: Κανάκης Γεώργιος, Καστελλιανάκης Εμμανουήλ, Σιδερής Ευάγγελος.

Αναπλ.εξελ.επιτροπής: Μιχαλόπουλος Αντώνιος

Page 1 of 496

Νεότερα Άρθρα

Stoiximatistirio