karatzis ofi 500x167

lokal-500-176-2019

kortsidakis 500x176 arxontiko

metropole500x167

KABAKAS-mvpnnnn

assariotakis500x176

benneto ofi 414x140

georgia500X176

skai-korts500x176

dandaliskentriko-banner-500x167

ALMYRA2018

stella

500x167 garden

ASFALEISKRITI500X176

manolios4800x167

sevensc500x167

terranet500x176

dandaliskentriko-banner-500x176

vavoulas black-clean 500x167

pastarela-500-176-2019

watercity500x176

proactive-414-140

autotrack 500X176 2

koumantakis500x176

fimi500x167

fastfitness 500X176 01

winnerkorts

Tι λέει ο ΟΦΗ για την υπόθεση Σεμέντο

07 Apr 2020 Written by

Την ώρα που τα σενάρια απο την Πορτογαλία, αλλά και απο την Ελλάδα, φέρνουν τον Λισάντρο Σεμέντο μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού, στον ΟΦΗ, δεν χάνουν την ελπίδα τους για τον Πορτογάλο εξτρέμ, ο δανεισμός του οποίου απο τη Φορτούνα Σιτάρντ λήγει το καλοκαίρι.

Οι Ολλανδοί έχουν βάλει ρήτρα 1,5 εκ. ευρώ για τα δικαιώματα του παίκτη, οπότε αν ο ΟΦΗ θέλει να αγοράσει τον Σεμέντο, θα πρέπει να πληρώσει αυτό το ποσό, εκτός και αν δεχθεί άλλη συμφωνία, η Ολλανδική ομάδα που έχει τα δικαιώματα του παίκτη, ο οποίος με 7 γκολ ήταν απο τους κορυφαίους του ΟΦΗ (κυρίως στον πρώτο γύρο), ενώ ψηφίστηκε και κορυφαίος παίκτης της Σούπερ Λίγκ, στο ππρώτο μισό του πρωταθλήματος, απο τους συναδέλφους του, ποδοσφαιριστές.

Μιλώντας για την υπόθεση Σεμέντο, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Μανώλης Βογιατζάκης στη Λίλα Κουντουριώτη μέσα από το Instagram Live του Νovasports.gr, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ο ΟΦΗ να πληρώσει για τον Σεμέντο και να τον κάνει δικό του. Να πληρώσει δηλαδή το 1,5 εκ ευρώ της ρήτρας ή κάποιο άλλο ποσό σε συνενόηση με την Φορτούνα Σιτάρντ. Ειναι αυτό εφικτό;  

Οπως είπε «είναι δανεικός από την Φορτούνα Σιτάρντ, ο ΟΦΗ έχει τον πρώτο λόγο για το αν θα μείνει. Αν δώσουμε τα χρήματα, ο Σεμέδο μένει. Μπορεί να έρθει ομάδα στον ΟΦΗ και να πληρώσει. Πολλές ομάδες παίζουν για τον Σεμέντο, δεν είναι μόνο ο Ολυμπιακός».

 Ο Μ. Βογιατζάκης ανέφερε, ότι και για τον Μεγιάδο, ο οποιος είναι δανεικός απο την Τσακαρίτα, ο ΟΦΗ έχει τον πρώτο λόγο. Βέβαια στην περίπτωση αυτή, υπάρχει πολύ χαμηλότερη ρήτρα (περίπου 200 χιλ. ευρώ) και ο ΟΦΗ σίγουρα θα επιχειρήσει να κρατήσει τον κορυφαίο ίσως παίκτη του. Οπως είπε για την περίπτωση αυτή, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ «ίδια περίπτωση με Σεμέντο και πάλι έχει πρώτο λόγο ο ΟΦΗ. Θα το πούμε στο τέλος της σαιζόν όμως. Οι υπεύθυνοι θα αποφασίσουν όταν πρέπει».

Ακόμη, ανέφερε ότι στο γήπεδο του του ΟΦΗ θα γίνουν λεργα με αφορμή την επικείμενη συμμετοχή του ΟΦΗ στη Ευρώπη (υπάρχει όπως είπε πάντα εναλακτική λύση το Παγκρήτιο στάδιο). Ενώ η ομάδα θα αγοράσει νέο πούλμαν.

Οι πιο σημαντικές αναφορές του Μ. Βογιατζάκη στο novasports.gr:

 

-Για τι κάνουν οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ αυτό το διάστημα:
«Κάνουν πρόγραμμα καθημερινής εκγύμνασης, προσπαθούν να μη βγουν εκτός ρυθμού».
-Για τις μεταγραφές αλλά και την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο:
«Είχαμε ξεκινήσει νωρίτερα από το προηγούμενο καλοκαίρι, ασχολούμαστε με το scouting, ανακοινώσαμε τον Ουές. Έχουν προχωρήσει κι άλλες συζητήσεις έστω κι αν ο κορωνοϊός τα χει βάλει πίσω. Κανείς δεν ξέρει πότε θα τελειώσουν τα συμβόλαια. Όλα έχουν παγώσει λόγω του ιού. Ήταν ψύχραιμη η τοποθέτηση του Ηλία Πουρσανίδη, χαίρομαι που συνεργάζομαι με ανθρώπους που έχουν προτάσεις. Μένει όλος ο κόσμος στον αέρα, χορηγοί, ποδοσφαιριστές υπάλληλοι, πρέπει να περιμένουμε. Η θέση του ΟΦΗ είναι να γίνει η ομάδα εργασίας ώστε να συζητηθούν αυτά τα φλέγοντα ζητήματα. Πρέπει τέλος Απριλίου να υπάρχουν επιλογές, να είμαστε έτοιμοι. Εμείς θέλουμε να παιχτεί ποδόσφαιρο. Για όλους είναι καλό να συνεχιστεί το πρωτάθλημα. Ο ΟΦΗ εδώ και 1,5-2 χρόνια εξετάζουμε το καλό του ποδοσφαίρου. Δε θα παρεκκλίνουμε.
-Για τον προπονητή Γιώργο Σίμο:
«Έχει αφήσει μούσια, μαλλιά, είναι από τους ανθρώπους που μου έχουν λείψει, χαίρεσαι να τον ζεις στην καθημερινότητα του. Χαίρομαι να συνεργαζόμαστε».
-Για τις σχέσεις του με τους παίκτες:
«Γνωρίζομαι καλά με τον Κουτρουμπή , αλλά δε θέλω να πω σε ποιον έχω αδυναμία. Σε όλους έχω και τους το δείχνω. Ο Γιαννούλης είναι αυτός που με πειράζει περισσότερο. Ο Τσιλιανίδης είναι σοβαρός, δε μου κάνει πλάκα. Με τον Νάστο έχω καλή και ιδιαίτερη σχέση, γιατί με χαροποιούν αυτά που κάνει και εκτός αγωνιστικού χώρου».
-Για το Γεντί Κουλέ:
«Μπήκαν χρήματα πέρυσι και θα μπουν και φέτος, να φτιάξουμε το φωτισμό, τα αποδυτήρια. Να δούμε τι θα γίνει και με τις θέσεις της Ευρώπης, τι θα πει η ΟΥΕΦΑ. Αν δεν πάρουμε άδεια από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία υπάρχει και το Παγκρήτιο, αλλά η επιλογή μας είναι το Θεόδωρος Βαρδινογιάννης. Η σχέση της ΠΑΕ με τους Αρμένιους(για το θέμα του νεκροταφείου πίσω από το γήπεδο) είναι άριστη".

-Για τις τιμές των διαρκείας:
«Είναι απόφαση της ομάδας και θα παρθεί το καλοκαίρι. Ο πρόεδρος με το ΔΣ θα αποφασίσουν. Έχουν γίνει σκέψεις, αλλά δεν είναι κάτι σίγουρο, γιατί πρέπει να δούμε τι γίνεται και με την Ευρώπη».
-Για τον Σεμέδο:
«Είναι δανεικός από την Φορτούνα Σιτάρντ, ο ΟΦΗ έχει τον πρώτο λόγο για το αν θα μείνει. Αν δώσουμε τα χρήματα ο Σεμέδο μένει. Μπορεί να έρθει ομάδα στον ΟΦΗ και να πληρώσει. Πολλές ομάδες παίζουν για τον Σεμέντο, δεν είναι μόνο ο Ολυμπιακός».
-Για το λεωφορείο της ομάδας:
«Θα αλλάξει το λεωφορείο μας, δεν ξέρω αν θα γίνει φέτος μπορεί του χρόνου. Θα αλλάξει και το όχημα και εξωτερικά».
-Για τον Μεγιάδο:
«Ίδια περίπτωση με Σεμέντο και πάλι έχει πρώτο λόγο ο ΟΦΗ. Θα το πούμε στο τέλος της σαιζόν όμως. Οι υπεύθυνοι θα αποφασίσουν όταν πρέπει».
-Για το πρότζεκτ του ΟΦΗ:
«Προχωράει σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα με δεδομένη και τη γραφειοκρατία στην Ελλάδα. Έχουμε υπομονή, είναι καλοδεχούμενα τα αποτελέσματα στο γήπεδο, αλλά έχουμε και στόχους εκτός γηπέδου».

Read 1998 times Last modified on Monday, 13 April 2020 12:51
Rate this item
(0 votes)

Νεότερα Άρθρα

liveonyou-livestream

stoixim2019

logo rossetti 300dpi