Print this page

Θα το πάρει στα χαρτιά

14 May 2018 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

Η αναφορά του διαιτητή στο φύλλο αγώνα ότι "είδα ανθρώπους αγνώστων λοιπών στοιχείων να χτυπούν τον προπονητή του Ηροδότου στα πλευρά" είναι το πιο σοβαρό επιχείρημα που έχει η ομάδα της Αλικαρνασού, για να κερδίσει το επεισοδιακό παιχνίδι με τον Αστέρα Αμαλιάδας που διεκόπη, στα χαρτιά.
Αυτή η καταγεγραμμένη μαρτυρία του διαιτητή, ο οποίος άλλωστε φαίνεται και στα video του αγώνα, να είναι μπροστά στην εισβολή φιλάθλων της γηπεδούχου ομάδας, στον αγωνιστικό χώρο και να έχει ιδία γνώμη για το συμβάν, θα έλεγα ότι είναι καθοριστικό στην υπόθεση, καθώς με βάση τα δεδικασμένα που υπάρχουν στις υποθέσεις του άλλοτε προπονητή του ΠΑΟΚ (Ιβιτς), αλλά και φέτος με τον Γκαρσία του Ολυμπιακού, με το αντικείμενο που δέχθηκε στην Τούπα, δίνουν στον Ηρόδοτο, ένα μεγάλο πλεονέκτημα, στην εκδίκαση της υπόθεσης.

Χτυπήθηκε ο προπονητής, δηλαδή αξιοματούχος του αγώνα, απο φίλαθλο, που εισέβαλε στο γήπεδο.

Δεν υπάρχει τίποτα πιο...σαφές απο αυτό, με την ομολογία μάλιστα του διαιτητή και την αναφορά στο φύλλο αγώνα, με βάσει το οποίο θα γίνει η εκδίκαση της υπόθεσης.

Μάλιστα, ο Ηρόδοτος έχει τις ιατρικές γνωματεύσεις απο το νοσοκομείο, που αποδεικνύουν τα χτυπήματα και την μη δυνατότητα συνέχισης του αγώνα, απο τον Μανόλη Παπαματθαιάκη.

Ο διαιτητής αναφέρει ακόμη, ότι ενημερώθηκε, απο τους ανθρώπους του Ηροδότοθ ότι χτυπήθηκαν και παίκτες της ομάδας, ωστόσο, θεωρώ ότι το καθοριστικό στοιχείο, είναι η ξεκάθαρη μαρτυρία-απόδειξη του διαιτητή, ότι ο προπονητής του Ηροδότου χτυπήθηκε απο εισβολή φιλάθλου και αυτό είναι αρκετό, για να στηριχθεί η διακοπή αγώνα με υπαιτιότητα της γηπεδούχου ομάδος, που είναι και το ζητούμενο, ώστε το παιχνίδι να κατακυρωθεί υπέρ του Ηροδότου.
Ενα ακόμη σοβαρό επιχείρημα για τον Ηρόδοτο, είναι η σαφής αναφορά του διαιτητή, ότι απο την εισβολή φιλάθλων χτυπήθηκε αστυνομικός στο πρόσωπο!

Μάλιστα, αναφέρει ότι είχε ενημέρωση για αυτό, απο την ίδια την αστυνομία.

Η οποία ανακοίνωσε ότι προχώρησε σε δυο συλλήψεις φιλάθλων.

Και αυτό το στοιχείο είναι σοβαρά επιβαρυντικό για τους γηπεδούχους.

Πιστεύω ότι με μια καλή και έμπειρη νομική εκπροσώπηση, ο Ηρόδοτος, θα πάρει το παιχνίδι στα χαρτιά και αυτό θα αποτελέσει μια ηθική δικαίωση για για όσα θλιβερά συνέβησαν, αλλά θα έχει και αγωνιστικό κέρδος, καθώς με αυτούς τους τρείς βαθμούς, είναι αγκαλιά με την κατάληψη μιας εκ των δυο πρώτων θέσεων που οδηγούν στην παραπάνω κατηγορία.

Δεν είμαι υπέρ, του να κρίνονται τα παιχνίδια στα χαρτιά. Το αντίθετο!

Δεν μπορώ όμως να είμαι και υπέρ των "τραμπούκων" που εισβάλουν στα γήπεδα και χτυπούν αλύπητα προπονητές και παίκτες!

Σε αυτην την περίπτωση, ο νόμος πρέπει να επιβάλεται και η ποινές να είναι αυστηρές.

Θα έγραφα, ακριβώς τα ίδια, αν ο ένοχος, ήταν ο Ηρόδοτος, ο οποίος άλλωστε στο παρελθόν πλήρωσε ακριβά ανόητες συμπεριφορές...

Ρίξτε παρακάτω μια ματιά στο φύλλο αγώνα και τις αναφορές του διαιτητή και βγάλτε και εσείς τα συμπεράσματα σας...

«Αντιλήφθηκα εκτός ομάδων, ανθρώπους αγνώστων λοιπών στοιχείων, ένας των οποίων όπως αντιληφθήκαμε χτύπησε τον δηλωθέντα προπονητή της ομάδας κ. Παπαματθαιάκη στα πλευρά. Επιπλέον κινήθηκε απειλητικά εναντίον ποδοσφαιριστή του Ηροδότου χωρίς να διευκρινιστεί το πρόσωπο λόγω του πλήθους που υπήρχε.

Στη συνέχεια ο ποδοσφαιριστής του Ηροδότου, Κασαπάκης μου είπε ότι ο Φραγκουλάκης δεν ήταν δυνατό να έρθει λόγω της επίθεσης που δέχτηκε και ως εκ τούτου χρέη αρχηγού ανέλαβε αυτός που υπογράφει το φύλλο αγώνα.

Επιπροσθέτως ο αρχηγός της φιλοξενούμενης ομάδας ανέφερε τραυματισμού του ποδοσφαιριστή Μωραϊτη και τον τραυματισμό του Παπαματθαιάκη και ότι η ομάδα βρίσκεται στα αποδυτήρια και ότι θα μεταφερθούν οι τραυματίες στο νοσοκομείο με το ΕΚΑΒ.

Ο αρχηγός της γηπεδούχου ομάδας, Αρβανίτης μας ανάφερε τον τραυματισμό του Ντάβαρη από τον γυμναστή των φιλοξενούμενων.

Επιπροσθέτως κλήθηκε ο γιατρός του αγώνα για να μας μεταφέρει για τους τραυματίες και αφού είχε, όπως είπε, εξετάσει τους τραυματίες, μας αναφέρει παρουσία των δυο παρατηρητών του αγώνα τα εξής:

A) Γα τον διερμηνέα της γηπεδούχου ομάδας κ. Ντάβαρη: αναφερόμενος τραυματισμός, θλαστικότητα οπιστώτια (πίσω από το αυτί), εκδορά δεξιά, απώλεια συνειδήσεως.
Β) Για τον Φραγκουλάκη αναφέρονται ζάλη από χτύπημα αντικειμένου στο κεφάλι χωρίς νευρολογικά συμπτώματα. Αναφέρει ότι έκανε εμετό με το χέρι χωρίς να μυρίζει το στόμα γαστρικό περιεχόμενο. Χωρίς εμφανή εξωτερική κάκωση.

Γ) Για τον ποδοσφαιριστή Μωραϊτη αναφερόμενος εμετός συνέπεια υπάρχουσας κάκωση δεξιού ιγμόρειου, άμεση πλήξη χωρίς νευρολογικά συμπτώματα. Χωρίς να μυρίζει το στόμα του γαστρικό περιερχόμενο.

Ωστόσο από το ευρισκόμενο σύνολο ποδοσφαιριστών του Ηροδότου ένας παίκτης κινήθηκε στον αγωνιστικό χώρο πεσμένος και μετέπειτα ένα άτομα χτύπησε έναν αστυνομικό στο πρόσωπο.

Στην προσπάθεια της αστυνομίας να τον πιάσει, ενώ δεν αντιλήφθηκα το νούμερο από τη φανέλα του ποδοσφαιριστή του Ηροδότου, οι φιλοξενούμενοι αποχώρησαν συνοδεία αστυνομίας.

Από την αστυνομία ενημερωθήκαμε ότι το άτομο άγνωστων στοιχείων που χτύπησε αστυνομικό εντός αγωνιστικού χώρου συνελήφθη και επιπλέον ότι με ΕΚΑΒ διακομίσθηκαν για περαιτέρω εξετάσεις οι εξής: Ντάβαρης, Φραγκουλάκης, Ξυδάκης.

Κατόπιν των ανωτέρω διέκοψα οριστικά των αγώνα καθότι υπήρξε είσοδος ατόμων αγνώστων στοιχείων μη δηλουμένων στο παρόν φύλλο αγώνα και τραυματισμός αξιωματούχου ομάδας, κ. Παπαματθαιάκη.

Στο σημείο εκείνο το σκορ ήταν 0-0 και το εναρκτήριο λάκτισμα του β’ ημιχρόνου θα εκτελούνται από τη φιλοξενούμενη ομάδα του Ηροδότου.

Περίπου ώρα 21.00 ο ιατρός του αγώνα προσήλθε αυτοβούλως στα αποδυτήρια των διαιτητών και μου παρέδωσε την ιατρική έκθεση η οποία αποτελείται από 4 σελίδες και επισυνάπτεται στο παρόν φύλλο αγώνα».

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για τις συλλήψεις:

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στο Δημοτικό Στάδιο Αμαλιάδας και το βράδυ στον Πύργο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, δύο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 36 και 44 ετών, διότι κατά τον ποδοσφαιρικό αγώνα, μεταξύ των ομάδων Αστέρας Αμαλιάδας – Ηρόδοτος Κρήτης, ο μεν 36χρονος εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο και με τα άκρα του τραυμάτισε δύο παίκτες και έναν αστυνομικό, ενώ ο δε 44χρονος συμμετείχε σε ομάδα ατόμων που τραυμάτισαν έναν παράγοντα και τρεις παίκτες.

Οι τραυματίες διακομίσθηκαν με ασθενοφόρα του Ε.Κ.Α.Β. στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου, για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΟΚΑΡΟΥΝ τα VIDEOS και οι φωτογραφίες απο τον ξυλοδαρμό του Ηροδότου!

Εφυγε...νύχτα απ το γήπεδο η αποστολή του Ηροδότου!

Read 1135 times Last modified on Friday, 18 May 2018 17:27
Rate this item
(0 votes)

Latest from george