Print this page

Κρίνεται ο τίτλος σε Ατσαλένιο και Χανιά!

30 Mar 2017 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

Στο Ατσαλένιο και τις Μουρνιές (Χανιά) θα κριθούν την Κυριακή (2/4, 4μμ) πολλά για την μάχη του τίτλου στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής και την ομάδα που θα πάρει το εισιτήριο για την Β' Εθνική της επόμενης χρονιάς.

Kαι αυτό γιατί, στα παιχνίδια, ΠΟΑ-Ιωνικός και ΙΝΚΑ-Εργοτέλης αγωνίζονται οι τρείς πρωτοπόροι της κατηγορίας, ο Ιωνικος, ο Εργοτέλης και ο ΠΟΑ!

Ο σκληρός στο γήπεδο του ΠΟΑ, υποδέχεται τον Ιωνικό και αν τον κερδίσει θέτει και αυτός γερή υποψηφιότητα για την άνοδο!

Ενώ αν κερδίσουν οι πρωτοπόροι Νικαιώτες, κρατούν στα χέρια τους την τύχη τους, για τον τίτλο.

Την ίδια ώρα, ο δεύτερος στην βαθμολογία Εργοτέλης αγωνίζεται στα Χανιά με τον ουραγό ΙΝΚΑ του Μύρωνα Σηφάκη, τον προπονητή με τον οποίο ο Εργοτέλης ανέβηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Α' Εθνική.

Η Χανιώτηκη ομάδα εμφανίζεται διατεθειμένη να πουλήσει ακριβά το τομάρι της και ο Εργοτέλης θα πρέπει να βγάλει όλη του την ποιότητα στο "πλαστικό" χορτάρι στις Μουρνιές για να κερδίσει.

Αν ο Εργοτέλης περάσει απο εκεί, μένει ζωντανός και περιμένει την ισοπαλία ή τη νίκη του ΠΟΑ, στο Ατσαλένιο, για να "πιάσει" τον Ιωνικό στην πρώτη θέση, επτά αγωνιστικές πριν το τέλος.

Ας δούμε όμως τα αγωνιστικά των δυο ομάδων:

Μετά από τη διακοπή 15 ημερών, ο Εργοτέλης επιστρέφει στην μάχη της ανόδου στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, όπου τον περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι στα Χανιά, με τον ουραγό του πρωταθλήματος ΙΝΚΑ, που καίγεται για βαθμούς, προκειμένου για να σωθεί!

Ο Εργοτέλης θέλει τη νίκη, ώστε να ευνοηθεί από πιθανή απώλεια του Ιωνικού στο Ατσαλένιο, με τον ΠΟΑ και να πλησιάσει ή να πιάσει την πρώτη θέση! (Ο Ιωνικός είναι 2 βαθμούς μπροστά).

Ο προπονητής του Εργοτέλη Σούλης Παπαδόπουλος, υπολογίζει σε αυτό το παιχνίδι και τον Μίνγκα, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του, αλλά και τον Λεάλ.

Αντίθετα, εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του τραυματία Βογιατζή.

Στον Εργοτέλη περιμένουν ένα δύσκολο παιχνίδι στα Χανιά, κόντρα στην ομάδα του Μύρωνα Σηφάκη, η οποία παίζει και αυτή ένα από τα τελευταία της χαρτιά στην μάχη της σωτηρίας.

Την ίδια ώρα, στο Ατσαλένιο, ο ΠΟΑ, υποδέχεται τον πρωτοπόρο Ιωνικό και αν τον κερδίσει μπαίνει γερά στο κόλπο της ανόδου και αυτός 7 αγωνιστικές πριν το φινάλε!

Ο ΠΟΑ θα αγωνιστεί χωρίς τον τιμωρημένο Χατζηανδρέου σε ένα παιχνίδι που αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον του φίλαθλου κόσμου της πόλης και είναι σίγουρο ότι το γήπεδο θα έχει πολύ κόσμο.

Είναι βέβαιο, ότι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής, ότι οι διεκδικητές του τίτλου που θα περάσουν με νίκη αυτο το σκόπελο, θα αποκτήσουν ένα σημαντικό αβαντάζ για το τέλος.

Δεν θα έχουν εξασφαλίσει τον τίτλο και την άνοδο, καθώς υπάρχουν και άλλα κρίσιμα παιχνίδια, ωστόσο  θα έχουν κάνει ένα σημαντικό βήμα προς αυτήν την κατεύθυνση...

 

 

Read 1156 times Last modified on Sunday, 02 April 2017 17:21
Rate this item
(0 votes)

Latest from george