Print this page

Ο Ανδρέας, ο "Ανάστο" και η όμορφη Σαντορίνη!

08 Dec 2017 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

Μετά από αρκετά χρόνια συνεργασίας με το Νίκο Αναστόπουλο, ως βασικός του συνεργάτης, σε ΟΦΗ, Πλατανιά, Αρη, ο Ανδρέας Σκέντζος, αποφάσισε να ακολουθήσει το «μοναχικό» δρόμο του προπονητή.

Η είδηση της πρόσληψης του Ανδρέα Σκέντζου στον Πανθηρακό (Σαντορίνη),  μας χαροποίησε, καθώς ο Ανδρέας είναι αγαπητός, από την πορεία του όλα αυτά τα χρόνια από τον ΟΦΗ, ως παίκτης και προπονητής.

Στον 7ο όμιλο της Γ’ Εθνικής θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνάμεις του, σε ένα πρωτάθλημα δύσκολο και με πολλές κακοτοπιές.

Η όμορφη Σαντορίνη και η ομάδα του νησιού, του προσφέρουν την ευκαιρία να μεταδώσει στους παίκτες του όλα αυτά που τον δίδαξε ο «Αλενατόρε», τα πολλά χρόνια της μεταξύ τους συνεργασίας.

Μετά την αποχώρηση του απο τον Αρη, ο Σκέντζος ήταν στο Ηράκλειο, που είναι πλέον η μόνιμη κατοικία του και ο αγαπημένος του προορισμός.

Με την πόλη τον συνδέουν  πολλά, αλλά η Σαντορίνη είναι πολύ κοντά. Μόλις ...δυο ώρες δρόμος!

Ο Ανδρέας είναι δυναμικός, ορεξάτος και έχει αποκτήσει πλέον την εμπειρία να διαχειριστεί μια ομάδα, όπως ο Πανθηραικός.

Εκεί θα συναντήσει τον Βραζιλιάνο Φαμπίνιο, ο οποίος επίσης πέρασε από τον ΟΦΗ στο πέρασμα της ομάδας από την Γ’ Εθνική.

Εμείς  ευχόμαστε στον Ανδρέα Σκέντζο καλή επιτυχία και θα παρακολουθήσουμε με ενδιαφέρον την προσπάθεια του.

Οσο για τη συνεργασία με τον «Ανάστο», αυτή  είναι διαχρονική.

Αυτή τη στιγμή ο Αναστόπουλος ξεκουράζεται, καθώς δεν υπάρχει ομάδα που να του δίνει τις συνθήκες που θέλει για να επιστρέψει στους πάγκους.

Όταν «σκάσει» κάποια αξιόλογη πρόταση, Νίκος και Ανδρέας, θα τα ξαναπούν…

Read 965 times Last modified on Monday, 11 December 2017 13:33
Rate this item
(0 votes)

Latest from george