Print this page

Τον λαχτάρισε αλλά τελικά γονάτισε

20 Jun 2020 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

Ο ΟΦΗ «λαχτάρισε» τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, καθώς μέχρι το 90’ κρατούσε το 1-1 και ο δικέφαλος του Βορρά, έβλεπε να έρχεται μια μεγάλη απώλεια βαθμών στην μάχη με την ΑΕΚ για τη δεύτερη θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λίγκ, αλλά τελικά η κρητική ομάδα, δέχθηκε δυο γκολ στις καθυστερήσεις και το 1-1, έγινε σε 3-1.

Ο Νάστος στο 90’ τράβηξε τον Ακπομ και ο «παθών» έκανε το 2-1 και ο Ελ Καντουρί στο 99’ (90’+9’), διαμόρφωσε το τελικό 3-1, το οποίο αφήνει οπωσδήποτε μια αίσθηση πίκρας στον ΟΦΗ, γιατί η ομάδα πάλεψε στην Τούμπα, προηγήθηκε με το Νέιρα στο 49’, αλλά όχι μόνο δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα μέχρι το τέλος, αλλά έφυγε και ηττημένη απο το γήπεδο, δεχόμενη δυο τέρματα στις καθυστερήσεις.

Ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε στο 58’  με τον 18χρονο Τζόλη (1-1) και έκανε την ανατροπή στις καθυστερήσεις με το πέναλτι του Ακπομ και το τελικό 3-1 του Ελ Καντουρί.

Στην φάση αυτή, ο διαιτητής Φωτιάδης, συμβουλεύτηκε το VAR για να δείξει το πέναλτι, με το οποίο ο ΠΑΟΚ έκανε την ανατροπή.

Ο διαιτητής είδε στην οθόνη τη φάση και έδειξε την άσπρη βούλα.

Αυτή, ήταν η τρίτη σερί ήττα του ΟΦΗ στα πλέι-οφ μετά απο εκείνες με Αρη (3-1) και ΑΕΚ (0-2), έχοντας συνολικά τέρματα 8-2 σε τρία παιχνίδια.

Ο ΠΑΟΚ είχε δοκάρι με τον Ελ Καντουρί στο 40’, σε ένα πρώτο ημίχρονο, όπου ο ΟΦΗ ήταν αρκετά καλός, και δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα.

Μετά το γκολ του Νέιρα (49’), ο ΠΑΟΚ πίεσε, ισοφάρισε στο 58’ (Τζόλης), ο ΟΦΗ άντεξε μέχρι το 90’ αλλά δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την αποστολή του, με τον πρώτο βαθμό στα πλει-οφ.

 

Read 622 times Last modified on Thursday, 25 June 2020 13:05
Rate this item
(0 votes)

Latest from george