Print this page

Ο επόμενος σταθμός

16 Jun 2020 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

Σε ομάδα Γ’ Εθνικής θα αγωνιστεί τη νέα περίοδο ο πολύπειρος Τάσος Τριανταφύλλου, όπως αποκάλυψε ο ίδιος στον ΣΚΑΙ Κρήτης 92.1.

Ο 41χρονος πολύπειρος επιθετικός, δεν …πτοείται μετά το διαζύγιο με τη Δαμάστα και στα επόμενα 24ωρα θα συμφωνήσει με ομάδα, η οποία αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική και του έχει κάνει κρούση.

«Θέλω να παίξω στην Γ’ Εθνική ξανά. Επαιξα στο τοπικό και δεν θα είχα πρόβλημα να ξαναπαίξω αν η ομάδα κάλυπτε τα θέλω μου, όμως θα είμαι στην Γ’ Εθνική. Οπως είναι ο όμιλος της Κρήτης, με 16 ομάδες, θα είναι καλό για μένα» ανέφερε μεταξύ άλλων ο έμπειρος επιθετικός και μας παρέπεμπψε στα επόμενα 24ωρα για τις …ανακοινώσεις.

«Νοιώθω καλά ακόμη και δεν έχω σκεφθεί πότε θα σταματήσω!» πρόσθεσε αφήνοντας να εννοηθεί ότι έχει …πράγματα να δώσει ακόμη.

«Κρατιέμαι καλά ακόμη» τονίζει ο Τριανταφύλλου.

Ανέφερε ότι δεν τον ενοχλεί να τον λένε «παππού» και αυτό που θέλει είναι να πάει σε μια ομάδα «που θα είναι καλή παρέα και σε μια ομάδα, που θα έχει στόχο για το κάτι παραπάνω».

Σε ότι αφορά το ποδόσφαιρο της Κρήτης και την Γ’ Εθνική, ανέφερε ότι «είναι δύσκολα τα πράγματα αυτήν την εποχή. Η πανδημία έχει επηρεάσει τα πάντα. Οι ομάδες έχουν ξεκινήσει δειλά-δειλά και είναι μετρημένες και συγκρατημένες».

Οσο για τους προέδρους, λέει ότι «θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την πανδημία του κορωνοίου και να δώσουν λιγότερα, όπως και όλοι οι εργοδότες».

Read 565 times Last modified on Sunday, 21 June 2020 01:01
Rate this item
(0 votes)

Latest from george