Print this page
Τα δημοσιογραφικά θεωρεία του ΟΦΗ, που είναι αριστερά πάνω, στη θύρα 7, μεταφέρονται απέναντι στη θύρα 8. Τα δημοσιογραφικά θεωρεία του ΟΦΗ, που είναι αριστερά πάνω, στη θύρα 7, μεταφέρονται απέναντι στη θύρα 8.

Tέλος εποχής για τα δημοσιογραφικά θεωρεία του Γεντί Κουλέ

08 Jun 2020 Written by
Του Γιώργου Κορτσιδάκη
Τέλος εποχής για τα δημοσιογραφικά θεωρεία του ΟΦΗ, πάνω απο την θύρα 7 του Γεντί Κουλέ.
Λόγω κορωνοϊου, οι δημοσιογράφοι, αρχής γενομένης απο το προσεχές παιχνίδι με την ΑΕ, μεταφέρονται στην θύρα 8, στην οποια η ΠΑΕ, κατασκευάζει νέες θέσεις σε ανοιχτό χώρο, όπως προβλέπει το Υγειονομικό πρωτόκολλο, αλλά και όπως συμβαίνει στα περισσότερα γήπεδα του κόσμου.
Τα μπουθ στο Γεντί Κουλέ,  πάνω απο την θύρα 7 θα μείνουν κλειστά σε όλα τα πλέι-οφ και ίσως να μην χρησιμοποιηθούν στον ίδιο βαθμό, όπως μέχρι σήμερα, όπου φιλοξενούσαν σχεδόν το σύνολο των ΜΜΕ (εκτός τη ΝΟVA, που είχε το δικό της μπουθ στη θύρα 9) και στο μέλλον ίσως αξιοποιηθούν διαφορετικά.
Η είσοδος των δημοσιογράφων θα γίνεται από τη θύρα 8Β.
Ενώ στην ΠΑΕ κάνουν προσπάθεια ώστε να υπάρχει  WiFi ιντερνετ για τις ανάγκες των εκπροσώπων του τύπου, πρίζες για όλους και τηλεφωνική γραμμή για τα ραδιόφωνα που κάνουν live μετάδοση. Γίνεται ακόμη προσπάθεια για την τοποθέτηση μόνιτορ για την τηλεοπτική μετάδοση την ώρα των αγώνων.
Να σημειωθεί ότι στη δεκαετία του ’80 τα δημοσιογραφικά θεωρεία του ΟΦΗ, ήταν και πάλι στη θύρα 8.
Δηλαδή πριν απο 40 χρόνια!
Τα μπουθ στην θυρα 7, ανακαινίστηκαν το 2004.
Ενώ τα τελευταία χρόνια, έχουν γίνει εργασίες βελτίωσης, με την τοποθέτηση τουαλέτας (δεν υπήρχε!), κλιματιστικών και τηλεοράσεων, αλλά και άλλων εργασιών συντήρησης.
Σε ότι αφορά στα παιχνίδια της Σούπερ Λίγκ, όπως συνέβη στην πρώτη αγωνιστική, με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο δεν θα γίνει συνέντευξη τύπου και δεν θα λειτουργήσει η μεικτή ζώνη στο τέλος των αγώνων.
Read 606 times Last modified on Monday, 15 June 2020 00:40
Rate this item
(0 votes)

Latest from george