Print this page

O (νέος) χορηγός, η προκαταβολή και τα τεστ κορωνοϊου των ομάδων

16 May 2020 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη 

Στις 7-10 χιλιάδες ευρώ κοστίζουν σε κάθε ομάδα της Σούπερ Λίγκ τα τεστ κορωνοϊου, με αποτέλεσμα σε κάποιους να έχει «τσούξει» η τσέπη τους (κάποιοι άλλοι μπορεί να τα έχουν πάρει βερεσέ).

Αν αναλογιστεί κανείς ότι με βάση το Υγειονομικό πρωτόκολλο, θα πρέπει οι ομάδες να κάνουν τεστ κάθε εβδομάδα, αλλά και σίγουρα πριν απο τα παιχνίδια των πλέι-οφ και πλέι άουτ (10 αγώνες) αντιλαμβάνεται κανείς ότι το κόστος μπορεί να φτάσει και τις 100 χιλιάδες ευρώ για κάθε ομάδα (!).

Ποσό που δεν είναι καθ’ όλου αμελητέο, ειδικά για κάποιες ομάδες που δεν έχουν μαντίλι να κλάψουν ή για κάποιες άλλες, που δεν θέλουν να πληρώσουν τη...νύφη, της υπόθεσης του κορωνοίου.

Η λύση όμως φαίνεται να βρέθηκε!

Και θα μείνουν όλοι...ευχαριστημένοι.

Η στοιχηματική εταιρεία Interwetten, έχει συμφωνήσει με την Λίγκα για χορηγία τριών ετών στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκ, έναντι 2 εκ. ευρώ το χρόνο (6 εκ. συνολικά)!

Και η προκαταβολή των υπογραφών, αναμένεται να πάει στα ...τέστ κορωνοϊου, που κάνουν οι ομάδες της Σούπερ Λίγκ αυτήν την εποχή.

Αυτό αποκάλυψε σε συνέντευξη του στο gazzeta.gr Country Mannager της Interwetten, Μάριος Λευκαρίτης.

Οπως είπε «αυτό που ξέρω είναι πως η Λίγκα θέλει τη στήριξη μας άμεσα για να λυθούν τα προβλήματα που υπάρχουν και να ξεκινήσει άμεσα το πρωτάθλημα. Η προκαταβολή θα πάει στα τεστ για τον κορωνοϊό».

Σύμφωνα με το στέλεχος της εταιρείας, η χορηγία αφορά στην ονομασία του πρωταθλήματος, το οποίο θα λέγεται “Πρωτάθλημα Ιnterwetten” ή “SuperLeagueInterwetten”, ενώ τα λογότυπα της εταιρείας θα βρίσκονται στα μανίκια των εμφανίσεων, σταθερές πινακίδες στα γήπεδα, τα λογότυπά στις μπάλες, στα πλακάτ κατά την είσοδο των παικτών στο γήπεδο, στις εκδηλώσεις με τη Λίγκα.

 

Read 563 times Last modified on Tuesday, 19 May 2020 17:36
Rate this item
(0 votes)

Latest from george