Print this page

Και Ελληνική ομάδα στο "κόλπο" για τον παιχταρά Εφορτ του Εργοτέλη

10 May 2020 Written by
Του Γιώργου Κορτσιδάκη
Δεν είναι μόνο η Βέστερλο απο το Βέλγιο, η οποία είχε κινηθεί και τον Ιανουάριο για τον Αμερικανό παιχταρά του Εργοτέλη Τζο Εφορτ, αλλά το θέμα δεν προχώρησε.
Είναι και μια Εληνική ομάδα, που έχει κάνει γνωστό το ενδιαφέρον της για τον Αμερικανό φορ του Εργοτέλη και ένα απο τους καλύτερους παίκτες της Σούπερ Λίγκ 2 τα τελευταία χρόνια και είναι πολύ πιθανό να κάνει «κίνηση» για τον ποδοσφαιριστή.
Και για να μην δημιουργούνται παρερμηνείες αυτή η ομάδα δεν είναι ο ΟΦΗ.
Aν και στο παρελθόν έγινε κίνηση για τον παίκτη, απο τους "ασπρόμαυρους", αλλά και αυτή η περίπτωση έμεινε στην μέση (ο Εφορτ θα μπορούσε να είναι σπουδαία περίπτωση για τον ΟΦΗ).
Tην ίδια τύχη είχε και η επίσημη πρόταση μιας ακόμη Ελληνικής ομάδας, η οποία πρόσφερε 120 χιλ. ευρώ στον Εργοτέλη για να παραχωρήσει τον παίκτη, ο Εργοτέλης είχε πεί το «ναι», αλλά ο παίκτης δεν θέλησε τελικά να αγωνιστεί σε αυτήν.
Τώρα, τον Εφορτ, ένα παίκτη που κατά την γνώμη μας, μπορεί να χωρέσει στο ρόστερ κάθε ομάδας, της Ελληνικής Σούπερ Λίγκ, καθώς είναι ταχυδυναμικός και γκολτζής, τον έχει βάλει στο μάτι ξανά μια Ελληνική ομάδα, η οποία έχει στον  πάγκο της, Ελληνα προπονητή, ο οποίος είναι μάλλον απο τους λίγους, που παρακολουθούν την Σούπερ Λίγκ 2.
Το αν θα μπορέσει η Ελληνική ομάδα, να πείσει τον Εφορτ να μείνει στην Ελλάδα και να μην πάει στο Βέλγιο, δεν το γνωρίζουμε.
Ο Αμερικανός επιθετικός του Εργοτέλη, θα ήθελε να δοκιμάσει σε μια άλλη χώρα και να ανοίξει τους ποδοσφαιρικούς του ορίζοντες.
Η Βέστερλο είναι μια καλή περίπτωση, ανεβαίνει ξανά στην πρώτη κατηγορία, αλλά ας κρατήσουμε τα πάντα ανοιχτά για την υπόθεση αυτή.
Το βέβαιο είναι ότι ο Εφορτ, δεν θα συνεχίσει στον Εργοτέλη, καθώς δεν θέλει να αγωνιστει ξανά στην δεύτερη κατηγορία και με τη λήξη του συμβολαίου του, ολοκληρώνεται και η θητεία του στην κρητική ομάδα, στην οποία ειχε τρία υπέροχα χρόνια και μέσα απο αυτήν "συστήθηκε" εντυπωσιακά, στο ποδοσφαιρικό κοινό της χώρας.
 
Read 464 times Last modified on Friday, 15 May 2020 21:31
Rate this item
(0 votes)

Latest from george