Print this page

Παλιές δόξες του ΟΦΗ έσμιξαν με ...τηλεδιάσκεψη μετά απο 40 χρόνια!

06 May 2020 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη 

Βρέθηκαν στον ΟΦΗ στις αρχές της δεκαετίας του ’80, αλλά παραμένουν φίλοι εδώ και 40 χρόνια!

Η τεχνολογία...ένωσε, μερικούς παλιούς καλούς φίλους απο τον ΟΦΗ, στην σημερινή εποχή του κορωνοϊου.

Μέσω τηλεδιάσκεψης, η Ελλάδα, η Κύπρος, η Ρουμανία και το Περού έγιναν...ένα, για ένα σκοπό με ιδιαίτερο συμβολισμό, αλλά και άρωμα ΟΦΗ.

Ο Ανχελ Ιορντανέσκου, είχε τα γεν

έθλια του, καθώς έκλεισε τα 70 του χρόνια και οι παλιοί του συμπαίκτες, Μανωλης Συντιχάκης και Νίκος Πασσάς απο το Ηράκλειο, ο Θωμάς Λαφτσής απο τη Βουλγαρία, Ακης Αγιομαμίτης απο την Κύπρο και ο Ορε απο το Περού, του έκαναν...έκπληξη.

Ο σεβασμός στον σπουδαίο Ανχελ Ιορνανέσκου δεν είναι τυχαίος, καθώς υπήρξε μια μεγάλη ποδοσφαιρική και προπονητική αργότερα προσωπικότητα.

Ως παίκτης, καταγράφεται σίγουρα ως ένας απο τους κορυφαίους ξένους παίκτες που πέρασαν απο τον ΟΦΗ, αλλά και ένας απο τους κορυφαίους που πέρασαν διαχρονικά απο την Ελλάδα.

Ο Ρουμάνος μέσος κατέγραψε  απο το 1982-84, 57 συμμετοχές στον ΟΦΗ και 7 γκολ, ενώ λίγο αργότερα το 1986 αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης με τη Στεάουα Βουκουρεστίου στον τελικό με την Μπαρτσελόνα που κρίθηκε στα πέναλτι με μεγάλο πρωταγωνιστή τον θρυλικό τερματοφύλακα Ντουκαντάμ που απέκρουσε 4 πέναλτι!

Οπως έγραψε χαρούμενος και συγκινημένος στον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook o παλαίμαχος άσος του ΟΦΗ Mανώλης Συντιχάκης , που "ανέβασε" με μια φωτογραφία απο την τηλεδιάσκεψη «ήταν μια συνάντηση με συγκινησιακή φόρτιση και απίστευτο γέλιο!».

 

Read 484 times Last modified on Wednesday, 13 May 2020 12:57
Rate this item
(0 votes)

Latest from george