Print this page

Δικαίωση με ένα χρόνο καθυστέρηση

05 May 2020 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

O προπονητής Τίμος Καβακάς, θα συνεχίσει στο τιμόνι του ΟΦΙεράπετρας και τη νέα περίοδο, ότι και να γίνει στο πρωτάθλημα της Football League λένε οι πληροφορίες απο την Ιεράπετρα. 

H δουλειά του έμπειρου προπονητή, τυγχάνει εκτίμησης στην ομάδα της Ιεράπετρας, με την οποία έχει συμφωνήσει για 1,5 χρόνο.

Ανέλαβε τον ΟΦΙ στα μισά της φετινής περιόδου και όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσει και τη νέα περίοδο.

Στον ΟΦΙ αν και υπάρχει ακόμη αβεβαιότητα για το τι θα γίνει με το πρωτάθλημα, τόσο φέτος, όσο και του χρόνου, έχουν ξεκινήσει τον προγραμματισμό της επόμενης σεζόν και εκτός απο την παραμονή του Καβακά, θα μείνει και το 70% του ρόστερ, δηλαδή δεν θα γίνουν μεγάλες αλλαγές.

Ο ΟΦΙεράπετρας έχει ταχθεί υπέρ της δημιουργίας μιας ενιαίας Β’ Εθνικής (με ομάδες της Σουπερ Λίγκ 2 και της Footballleague), με Βόρειο και Νότιο όμιλο των 14 ομάδων.

Η ομάδα της Ιεράπετρας, με μια καλή ομάδα, με πρόεδρο το Θανάση Χηνόπουλο, ο οποίος έχει φέρει διοικητική ηρεμία και οικονομική συνέπεια, αλλά και μέσο όρο θεατών στο «Βουζουνεράκειο»1000 φιλάθλους, έκανε πρωταγωνιστική πορεία και είναι στην τέταρτη θέση τρείς στροφές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος που διεκόπη.

Αν τελικά γίνει η Β' Εθνική με δυο ομίλους θα είναι μια δικαίωση για τον ΟΦΙ, ο οποίος απο πέρσι άξιζε να είναι στην δεύτερη κατηγορία ως πρωταθλητής Γ' Εθνικής.

Αλλά, παρ' όλα αυτά, αγωνίστηκε στην Football league, που είναι ουσιαστικα η τρίτη κατηγορία, μετά το σχέδιο για την δημιουργία της Σούπερ Λίγκ 2 η οποία δεν πρόσφερε τίποτε στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Τώρα, όλοι θέλουν επιστροφή στην Β' Εθνική και αν συμβεί αυτό θα είναι μεγάλη επιτυχια για τον φιλόδοξο ΟΦΙ, κάτι που είχε πετύχει στο παραλθόν και ο ΑΟΑΝ, η άλλη μεγάλη και ιστορική δύαμη του ποδοσφαίρου στο Λασίθι.

 

Read 521 times Last modified on Monday, 11 May 2020 21:18
Rate this item
(0 votes)

Latest from george