Print this page

Δήλωση-βόμβα για το Ελληνικό πρωτάθλημα!

23 Apr 2020 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

«Το πιθανότερο σενάριο είναι πως θα οδηγηθούμε μέχρι το τέλος της χρονιάς να παίξουμε χωρίς θεατές».

Αυτή τη δήλωση-βόμβα έκανε   σε συνέντευξη του στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN TV o πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος.

Μια δήλωση, που εφ’ όσον επιβεβαιωθεί θα τινάξει στον αέρα τον οικονομικό σχεδιασμό όλων των ομάδων της Σούπερ Λίγκ, με την απώλεια εσόδων που θα έχουν σε εισιτήρια διαρκείας, εισιτήρια αγώνων και χορηγούς.

Δεν αποκλείεται αυτή να είναι απόφαση, τόσο της Ελληνικής κυβέρνησης, όσο και της ΟΥΕΦΑ, καθώς αναμένεται και δεύτερο κρούσμα κορωνοϊου.

Αν όντως, επιβεβαιωθεί το σενάριο των άδειων κερκίδων, στην Ελλάδα, μέχρι το τέλος του έτους, τότε αντιλαμβάνεται κανείς ότι οι ομάδες θα αναπροσαρμόσουν τους οικονομικούς τους προυπολογισμούς, προκειμένου να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα με ότι αυτό συνεπάγεται

Και δεν το αναφέρει κάποιος τυχαίος, ως φήμη. Το λέει ένας πρόεδρος Σούπερ Λίγκ, κάτι που σημαίνει ότι το ενδεχόμενο αυτό, έχει συζητηθεί στους κόλπους της Λίγκας.

Ο Γιώργος Μποροβήλος, επιβεβαίωσε όμως και μια ακόμη πληροφορία, η οποία στην αρχή ακούστηκε ως αστείο ή ως τρελό σενάριο, για την επιστροφή των προπονήσεων και των αγώνων για τις Ελληνικές ομάδες με τα μέτρα για τον κορωνοϊο, αλλά φαίνεται ότι δεν είναι.

 Oι παίκτες να πηγαίνουν στο γήπεδο για προπονήσεις και αγώνες και να κάνουν το…μπάνιο τους, στο σπίτι τους ή στο ξενοδοχείο στο οποίο και θα επιστρέφουν.

 Το είπε αυτολεξί σε συνέντευξη του στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN TV o πρόεδρος του Αστέρα.

 Οπως ανέφερε χαρακτηριστικά για τα μέτρα ασφάλειας και υγιεινής των ομάδων “να γίνονται οι προπονήσεις με ασφάλεια κατά γκρουπ και φυσικά να μην χρησιμοποιούνται κοινόχρηστοι χώροι όπως αποδυτήρια, αλλά οι παίκτες να πηγαίνουν να κάνουν μπάνιο σπίτι τους».

Ο πρώην διαιτητής και σημερινός πρόεδρος του Αστέρα, ανέφερε για το πλάνο επιστροφής ότι “πάμε μέχρι τέλος Μαίου με προπονήσεις και να αρχίσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις τον Ιούνιο και ένα κομμάτι του Ιουλίου γύρω στις 10-15 να έχουν ολοκληρωθεί τόσο τα πλέι οφ, όσο και τα πλέι άουτ».

Read 566 times Last modified on Tuesday, 28 April 2020 22:01
Rate this item
(0 votes)

Latest from george