Print this page

H ανοιχτή πόρτα του δημάρχου στον ΟΦΗ

10 Mar 2020 Written by
Του Γιώργου Κορτσιδάκη
Συνάντηση με τον δήμαρχο Μαλεβιζίου Μενέλαο Μποκέα, είχε αντιπροσωπεία της διοίκησης του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, στο δημαρχείο Γαζίου, με σκοπό να τον ενημερώσει για το έργο, που επιτελείται στο σύλλογο, αλλά και τις αθλητικές εγκαταστάσεις, που διαθέτει, κάποιες απο τις οποίες, βρίσκονται στα όρια του Δήμου.
Στη συζήτηση, στην οποία συμμετείχε και ο αντιδήμαρχος Μπάμπης Κουτσογιάννης, επιβεβαιώθηκε για μια ακόμη φορά το μεγάλο ενδιαφέρον, που έχει ο δήμαρχος Μαλεβιζίου, για τα τεκταινόμενα στον Ερασιτέχνη ΟΦΗ, αλλά και η δεδομένη επιθυμία του, να βοηθήσει με τις δυνατότητες που έχει, στο σημαντικό αθλητικό και κοινωνικό έργο, του αθλητικού σωματείου.
Ο Μενέλαος Μποκέας, που είναι μέλος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, συνεχάρη τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη ΟΦΗ για την προσπάθεια που κάνουν σε όλα τα τμήματα του ΟΦΗ και στα οποία συμμετέχουν και αρκετοί δημότες του δήμου Μαλεβιζίου.
Ανάλογη ήταν  η στάση και του αντιδημάρχου Μπάμπη Κουτσογιάννη, ο οποίος υπήρξε στο παρελθόν και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και η επιθυμία του, για την πρόοδο του συλλόγου και την συνέχιση του αθλητικού και κοινωνικού έργου που παράγει, είναι δεδομένη.
Η συζήτηση της αντιπροσωπείας του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, με τον Δήμαρχο και τον αντιδήμαρχο Μελαβιζίου, στράφηκε γύρω απο  όλα τα αθλητικά ζητήματα που απασχολούν αυτήν την εποχή τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ και τις αθλητικές του εγκαταστάσεις.
Με ανακοίνωση του, ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ, ευχαριστεί τον Μενέλαο Μποκέα και τον Μπάμπη Κουτσογιάννη, γιατί στο μικρό διάστημα, που βρίσκονται στην ηγεσία του Δήμουι Μελεβιζίου, το αθλητικό σωματείο έχει βρεί ανοιχτή την πόρτα του δημάρχου, αλλά και συμπαράσταση, σε όλα τα ζητήματα, που το αφορούν.
Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης, ευχαρίστησε τον Μενέλαο Μποκέα, για το ενδιαφέρον που δείχνει για τον ΟΦΗ και του έκανε γνωστό ότι, το κλειστό γυμναστήριο του ΟΦΗ, στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, είναι στην διάθεση του Δήμου Γαζίου, για οποιαδήποτε αθλητική εκδήλωση, σχεδιάζει.
Εκ μέρους του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, στην συνάντηση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης, o Γενικός Γραμματέας Παναγιώτης Σπυριδάκης, ο αντιπρόεδρος Παναγιώτης Αντωνακάκης, ο Γενικός Αρχηγός Νίκος Τσαμπουράκης, ο υπεύθυνος περιουσίας του ΟΦΗ Αντώνης Κοτσιφάκης, ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων Νίκος Ανδριαδάκης.
Οι δυο πλευρές, συμφώνησαν, πολύ σύντομα να συναντηθούν εκ νέου, προκειμένου να συντονίσουν κοινές δράσεις με σκοπό την διάδοση του αθλητισμού και στην κοινωνία του δήμου Μαλεβιζίου.
Read 606 times Last modified on Sunday, 15 March 2020 20:48
Rate this item
(0 votes)

Latest from george