Print this page

Αποτυχία αν μείνει έξω απο τα πλέι-οφ ο Εργοτέλης

09 Mar 2020 Written by
Του Γιώργου Κορτσιδάκη
O Eργοτέλης προηγήθηκε δυο φορές στο παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας, αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει τη νίκη, καθώς προηγήθηκε στο 83' με 2-1, αλλά ισοφαρίστηκε στο 89' με 2-2 και αυτή η ισοπαλία δεν αποκλείεται να του κοστίσει την είσοδο του στην εξάδα των πλέι-οφ.
Στο 19' ο Μπουρσέλης με ένα υπέροχο χτύπημα φάουλ έγραψε το 1-0 για τον Εργοτέλη, αλλά στο 29'΄ο Ρόβας με ένα καταπληκτικό σουτ έξω απο την περιοχή, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.
Ο Εργοτέλης αναζήτησε το δεύτερο γκολ και το βρήκε στο 83' με τον Μπουρσέλη να βρίσκει υπέροχα τον Μπούση, ο οποίος με σούτ στην κίνηση έκανε το 2-1.
To παιχνίδι όμως, δεν είχε τελειώσει.
Στο 89' οι φιλοξενούμενοι χτύπησαν και πάλι με το Ρόβα, ο οποίος δεν άφησε ανεκμετάλευτη την αφάλεια των αμυντικών του Εργοτέλη, να μην διώξουν την μπάλα απο την περιοχή τους και με κοντινό πλασέ έγραψε το τελικό 2-2.
Η "παγωμάρα" στον πάγκο του Εργογέλη, για το τελικό 2-2, το απλανές βλέμμα του Γιάννη Ταουσιάνη, αλλά και ο εκνευρισμός του Εφορτ, που έβγαλε τη φανέλα του και έβριζε Θεούς και δαίμονες, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια, έδειξαν απολύτως τα συναισθήματα στον Εργοτέλη για το τελικό 2-2, που αντιμετωπίστηκε σαν ήττα, απο τους κιτρινόμαυρους.
Ο Εργοτέλης στα δυο παιχνίδια που απομένουν για την λήξη της κανονικής διάρκειας, παίζει στα Χανιά, απέναντι σε μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα, ίσως το παιχνίδι της χρονιάς, ενώ κλείνει τη σεζόν με το εύκολο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, στο Παγκρήτιο στάδιο.
Για να είναι μέσα στην εξάδα φαίνεται ότι θα χρειαστεί κάτι περισσότερο απο τρείς βαθμούς στα δυο παιχνίδια.
Διαφορετικά θα είναι εκτός, κάτι που σύμφωνα με το ρόστερ που έχει η ομάδα, θα θεωρηθεί αποτυχία.
Nα σημειωθεί ότι, το παιχνίδι Εργοτέλης-Δόξα Δράμας 2-2, είναι το πρώτο που έγινε κεκλεισμένων των θυρών μετά την απόφαση της κυβέρνησης, για λήψη μέτρων, για την αντιμετώπιση του κορωναϊου.
Δείτε στο παρακάτω VIDEO τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης του Εργοτέλη, με τη Δόξα Δράμας (2-2).
 
Read 633 times Last modified on Saturday, 14 March 2020 17:34
Rate this item
(0 votes)

Latest from george

Media