Print this page

Η δικαίωση του 200αρη Δημήτρη Σωτηρίου

27 Dec 2019 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

Μια σημαντική επίδοση για τον τερματοφύλακα του ΟΦΗ, Δημήτρη Σωτηρίου, όπως μας πληροφορεί η επίσημη σελίδα της Σολύπερ Λίγκ.

Στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, στο Αγρίνιο, συμπλήρωσε 200 συμμετοχές στα επαγγελματικά πρωταθλήματα.

Εξ' αυτών οι 81 είναι στην Σούπερ Λίγκ.

Ο 32χρονος τερματοφύλακας του ΟΦΗ έχει 81 συμμετοχές στην Α' Εθνική/Super League, 37 στη Football League, 51 στην Γ' Εθνική, 29 στην Β' κατηγορία Κύπρου και έχει παίξει και στα δύο μπαράζ του ΟΦΗ με τον Πλατανιά πέρσι. O Σωτηρίου έχει αγωνιστεί φέτος σε 15 παιχνίδια πρωταθλήματος και κάνει εξαιρετική χρονιά, ίσως την καλύτερη της καριέρας του. Εχει αγωνιστεί ακόμη σε Φωστήρα, Εθνικό, Λάρισα, Ερμή Αραδήπου, Γιάννινα, Πλατανιά, Λεβαδειακό.

Η εμπειρία δεν λείπει απο τον τερματοφύλακα του ΟΦΗ και αυτό φάνηκε τόσο πέρσι στον δεύτερο γύρο, όσο και φέτος, όπου έχει κερδίσει με το σπαθί του, θέση βασικού κάτω απο τα γκολπόστ του ΟΦΗ.

Η φετινή εικόνα του Δημήτρη Σωτηρίου, είναι μια δικαίωση για τον ίδιο, ο οποίος δούλεψε σκληρά για να μπορέσει να πάρει τη φανέλα με το νούνερο 1.

Το κατάφερε πέρσι απο τον Στρέζο, ο οποιος ξεκίνησε βασικός, αλλά ήταν άπειρος.

Ενώ και φέτος ο Σωτηρίου έχει κερδίσει τη μάχη απο τον Ισπανό Γουάιλι, ο οποίος ήρθε με...τυμπανοκρουσίες το καλοκαίρι, αλλά και αυτός γυαλίζει τον πάγκο.

Σε αυτή τη φάση, ο Σωτηρίου είναι ακλόνητος κάτω απο τα γκολπόστ, ενώ όλοι στην ομάδα κάνουν λόγο για ένα φουλ επαγγελματία και εξαιρετικό χαρακτήρα.

Στην ψηφοφορία των αρχηγών των ομάδων της Σούπερ Λίγκ, ο Σωτητρίου ψηφίστηκε στους 20 καλύτερους ποδοσφαιριστές του πρωταθλήματος.

 

Read 663 times Last modified on Friday, 03 January 2020 19:51
Rate this item
(0 votes)

Latest from george