Print this page

ΟΦΗ για πρωτάθλημα

26 Nov 2019 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

Ο Νίκος Μαχλάς εκτιμάει ότι ο ΟΦΗ σε 2-3 χρόνια απο σήμερα με τη δουλειά που γίνεται στην ομάδα, θα μπορέσει να διεκδικήσει ακόμη και το πρωτάθλημα στην Ελλάδα.

Αυτό υποστήριξε ο άλλοτε μεγάλος άσος του ΟΦΗ, στην πρεμιέρα της εκπομπής WINNER της τηλεόρασης CRETA, εκφράζοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στους ανθρώπους που τρέχουν σήμερα το πρότζεκτ της ομάδας.

"Πιστεύω ότι σε μια διετία, τριετία, ο ΟΦΗ θα πρωταγωνιστεί και για το πρωτάθλημα" ανέφερε ο Νίκος Μαχλάς, κάνοντας μια εντυπωσιακή πρόβλεψη που θα συζητηθεί για τον ΟΦΗ.

Ακόμη, ο σπουδαίος Νίκος Μαχλάς, αναφέρθηκε στον Μιχάλη Μπούση, ενώ αποκάλυψε την ιδιαίτερη και φιλική σχέση που έχει χτίσει μαζί του, ωστόσο τόνισε ότι στην παρούσα φάση δεν τίθεται ζήτημα να ασχοληθεί και ο ίδιος ενεργά για τον ΟΦΗ, χωρίς όμως να αποκλείεται κάτι τέτοιο στο μέλλον.

Ο Μαχλάς έκανε ακόμη  λόγο για αναγκαία μεταγραφική ενίσχυση τον Ιανουάριο, επισημαίνοντας ότι "το balance της ομάδας σε επίθεση και άμυνα δεν είναι το ίδιο".

Ενώ, έκανε ξεχωριστή αναφορά στην Εθνική του Φαν Σιπ τον οποίο στηρίζει προσωπικά και το επιτελείο του, και προέβλεψε ότι με τον Ολλανδό προπονητή το Εθνικό μας 

Ο Μαχλάς συγκινήθηκε όταν στην εκπομπή παρουσιάστηκε ένα ντοκουμέντο με το πρώτο του δελτίο στον ΟΦΗ σε ηλικία 15 ετών, πριν απο 31 χρόνια (1988), ενώ μια ιδιαίτερη στιγμή ήταν και η αναφορά στον προσωπικό του γολγοθά με το πρόβλημα υγείας που παρουσίασε το παιδί του, ευχαριστώντας τον Θεό και όσους ήταν στο πλευρό του, ώστε η κατάσταση του, εξελίσσεται πλέον ομαλά.

Δείτε εδώ τις αναφορές του Νίκου Μαχλά στο WINNER της TV-Crteta

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ντοκουμέντο: Το πρώτο δελτίο του Νίκου Μαχλά στον ΟΦΗ

Read 575 times Last modified on Wednesday, 04 December 2019 09:50
Rate this item
(0 votes)

Latest from george

Media