Print this page

Oι καραμπόλες στην ενδεκάδα

21 Nov 2019 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

Ο ΟΦΗ προετοιμάζεται για το παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων με τον Ατρόμητο, την Κυριακή στο Περιστέρι και για την ώρα ο "γρίφος" σε ότι αφορά την ενδεκάδα, είναι οι...καραμπόλες που πιθανότατα θα επιφέρει η μετατόπιση του Κώστα Γιαννούλη στο αριστερό άκρο, καθώς στο παιχνίδι αυτό, δεν θα αγωνιστεί ο τιμωρημένος Κοροβέσης.

Η λογική λέει ότι, ο έμπειρος αμυντικός θα υπερασπιστεί το αριστερό άκρο, καθώς η ομάδα στερείται επιλογών στη θέση αυτή.

Το ερώτημα είναι ποιος θα είναι ο παίκτης που θα καλύψει το κανό του Γιαννούλη στη θέση του αριστερού στόπερ, στο κέντρο της άμυνας.

Θα βάλει ο Σίμος,  Νάστο-Μαρινάκη, θα βάλει Κουτρουμπή-Μαρινάκη, θα βάλει Νάστο-Κουτρουμπή;

Την απάντηση αυτή τη στιγμή, την ξέρει απο ότι φαίνεται, μόνο ο ίδιος ο προπονητής του ΟΦΗ και το επιτελείο της ομάδας.

Ακόμη, αν τελικά ο Κουτρουμπής αφήσει τη θέση 6 του μεγάλου απόντα Μεγιάδο, στην οποία αγωνίστηκε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και γυρίσει στο κέντρο της άμυνας, ποιος θα είναι ο παίκτης, που θα καλύψει το κενό του, στην μεσαία γραμμή;

Θα είναι ο Νάστος, θα είναι ο Σταίκος, ή θα είναι ο Σακόρ;

Ακόμη, θα αγωνιστεί ο Μαρινάκης στο κέντρο της άμυνας (όπως με τον ΠΑΟΚ) ή θα αγωνιστεί στo δεξί άκρο;

Στην πρώτη περίπτωση, δεξί μπάκ θα είναι ο Μπράουν.

Ο ΟΦΗ θα χρειαστεί καλά τρεξίματα στο Περιστέρι και παίκτες στο κέντρο, που θα είναι έτοιμοι να ανακόψουν τις επιθετικές ενέργειες των αντιπάλων, για να μπορέσει ο ίδιος με επιθετική άμυνα, να βγεί μπροστά και να απειλήσει την εστία.

Απο εκεί και μετά, δεν αναμένονται μεγάλες αλλαγές στο σχήμα.

Ο Σωτηρίου κατέβασε τα ρολά με τον ΠΑΟΚ και θα είναι κάτω απο τα γκολπόστ. Ο Νέιρα και ο Ναμπί οι δυο απο τρείς κεντρικούς μέσους.  Ο Τσιλιανίδης δεξιά, ο Σεμέντο αριστερά στα άκρα της επίθεσης και στην κορυφή ένας εκ των Φιγκειρέδο και Μάνο.

Ο Βραζιλιάνος στο τελευταίο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, δεν πήγε καλά, ενώ ο Μάνος που ήρθε ως αλλαγή απο τον πάγκο (ίσως λίγο καθυστερημένα), αναστάτωσε την άμυνα του αντιπάλου, ήταν ευδιάθετος και θα μπορούσε να του δοθεί και ένα πέναλτι.

Ισως, ο Δημήτρης, χτυπήσει ξανά σε αυτό το παιχνίδι, την πόρτα της ενδεκάδας.

Την Κυριακή το απόγευμα, λίγο πριν απο τη σέντρα, θα ξέρουμε, τις τελικές αποφάσεις της τεχνικής ηγεσίας, σε ένα παιχνίδι στο οπίο ο ΟΦΗ θα επιχειρήσει να σταματήσει το μικρό σερί απο ήττες, που "τρέχει" μετά τη Λάρισα, τον ΠΑΟΚ και ενδιάμεσα το παιχνίδι Κυπέλλου με την Καβάλα.

 

 

Read 693 times Last modified on Monday, 25 November 2019 00:31
Rate this item
(0 votes)

Latest from george