Print this page

Επίθεση φωτιά ο Εργοτέλης

05 Nov 2019 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

Ο Εργοτέλης έπαιξε σπουδαίο συνδιαστικό ποδόσφαιρο στα Γιάννινα, προηγήθηκε δυο φορές, αλλά τελικά έμεινε στο 2-2, στους "Ζησιμάδες" σε ένα πολύ θεαματικό παιχνίδι για την Σούπερ Λίγκ 2.

Η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη, έπαιξε μεγάλη μπάλα και την μαγική τριάδα Τσέλιος, Κουάτενγκ-Εφορτ, δημιούργησε μεγάλα προβλήματα στον αντίπαλο.

Απο την άλλη πλευρά, ο ΠΑΣ Γιάννινα, είχε σε μεγάλη μέρα ένα "πρώην" του Εργοτέλη, τον Γιώργο Παμλίδη, ο οποίος πέτυχε και τα δυο γκολ της αναμέτρησης, το ένα με αυστηρό πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος και το άλλο με εκπληκτική λόμπα.

Το 2-2 είναι ένα καλό αποτέλεσμα για τον Εργοτέλη, ο οποίος πήρε τον πρώτο του πόντο στο πρωτάθλημα, μετά απο τρία συνεχόμενα ντέρμπι με Απόλλωνα Σμύρνης (3-0) και Πλατανιά (1-2), στα οποία γνώρισε ισάριθμες ήττες.

Το κρητικό συγκρότημα θα μπορούσε να κερδίσει το παιχνίδι, αλλά και στις δυο περιπτώσεις που προηγήθηκε δεν κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα.
Ο Εργοτέλης προηγήθηκε στο 18' με τον Εφορτ, ο οποίος δέχθηκε πάσα πάρε-βάλε απο τον Κουάτενγκ, μετά απο εντυπωσιακό σλάλομ του τελευταίου.
Τα Γιάννινα, ισοφάρισαν στο 54' με αυστηρό πέναλτι που κέρδισε ο Παμλίδης και το μετέτρεψε σε γκολ ο ίδιος (1-1).
Στο 58' ο Εργοτέλης ξαναχτύπησε όταν μετά απο έξοχη προσπάθεια του Μπούση, ο Ροβίθης έκανε το 1-2.
Το τελικό 2-2, σημείωσε ο Παμλίδης και πάλι στο 75' με υπέροχη "λόμπα", καθώς πέρασε τη μπάλα πάνω απο τον τερματοφύλακα Κατσημήτρο.

Πάντως, φαίνεται ότι και φέτος για τον Εργοτέλη, η μεγάλη του δύναμη θα είναι η επίθεση του, με τον ταχύτατο Κουάτενγκ και τον επιβλητικό Εφορτ, δυο παίκτες, που παίζουν σε λάθος κατηγορία.

Ενώ και ο "μαέστρος" Τσέλιος στην μεσαία γραμμή οργανώνει άριστα το παιχνίδι της ομάδας.

Η επιθετική φινέτσα του Εργοτέλη, ήταν το σήμα κατατεθέν του στο παιχνίδι του.

Τα αμυντικά του κενά απο την άλλη, η αχίλλειος πτέρνα του.

Δείτε στο παρακάτω VIDEO τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης.

 

Read 625 times Last modified on Saturday, 09 November 2019 20:22
Rate this item
(0 votes)

Latest from george

Media