Print this page

Οπως παλιά: Μάνταζερ και σκάουτερ στο Γεντί Κουλέ

22 Oct 2019 Written by

 

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

Το ελκυστικό ποδόσφαιρο που παίζει ο ΟΦΗ, προκαλεί το ενδιαφέρων ατζέντηδων και σκάουτερ ευρωπαικών ομάδων, οι οποίοι έρχονται ξανά στην Κρήτη, όχι μόνο για διακοπές, αλλά για να παρακολουθήσουν παιχνίδια στο Γεντί Κουλέ και ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, που μπαίνουν, μετά απο χρόνια ξανά, στην ατζέντα τους.

Παίκτες του ΟΦΗ, απασχολούν ξανά την μεταγραφική ευρωπαική αγορά και αυτό είναι μια ακόμη "κατάκτηση", ένα ακόμη "παράσημο" της εικονας που παρουσιάζει φέτος, η κρητική ομάδα.

Οπως συνέβαινε παλιά, που οι ατζέντηδες, ερχόταν στο Γεντί Κουλέ, για τον Μαχλά,  τον Μαρινάκη, τον Μοχάμεντ Ντιάρα, τον Κουνενάκη, τον Αναστασίου, παίκτες που ο ΟΦΗ "έστειλε" σε μεγάλους ευρωπαικούς συλλόγους.

Ετσι και τώρα, το ποδόσφαιρο που παίζει ο ΟΦΗ και οι πρωταγωνιστές, που αναδεικνύονται μέσα απο την ομαδική προσπάθεια, φέρνει ενδιαφερόμενους.

Ολα αυτά τα γράφω, με αφορμή, την είδηση που δημοσιοποίησε η ΠΑΕ ΟΦΗ, ότι σκάουτερ της Μαρσέιγ, θα είναι το Σάββατο, στο παιχνίδι με την Ξάνθη.

Δεν ξέρω, αν ο συγκεκριμένος απεσταλμένος, θα δεί τον φουριόζο Σεμέντο, τον Τσιλιανίδη, το Ναμπί ή τον Μεγιάδο, παίκτες που κάνουν "μπάμ" στον φετινό ΟΦΗ ή αν απλά έρχεται για να τσεκάρει κάποιες καλές συστάσεις, που μπορεί να έχει για κάποιο ποδοσφαιριστή.

Ολο αυτό, δείχνει ότι ο ΟΦΗ ξαναμπάινει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος ποδοσφαιρικά και μεταγραφικά.

Ποδοσφαιρικά γιατί, η ομάδα παίζει ένα ποδόσφαιρο, που έχει ήδη προσελκύσει πολλούς θαυμαστές ανα την Ελλάδα (εξαιρούνται κάποιοι ποδοσφαιρικά "καμμένοι" που λέγονται και "κάφροι"), οι οποίοι έχουν το επίπεδο να διακρίνουν και να επιβραβεύσουν, το σωστό.

Αλλά και μεταγραφικά, γιατί μέσα απο το σύνολο (αυτό είναι κανόνας) αναδεικνύονται κάποιοι σπουδαίοι πρωταγωνιστές, οι οποίοι μέσα απο τη διαδικάσία μπορούν να εξαργυρώσουν ένα καλύτερο συμβόλαιο στο μέλλον και πιθανόν και η ίδια η ομάδα να επωφεληθεί οικονομικά, μέσα απο αυτή τη διαδικασία.

Αυτό λέγεται ποδοσφαιρική υγεία, οι οποία λείπει απο τον ΟΦΗ-η αλήθεια είναι-εδώ και περίπου δυο δεκαετίες...

 

Read 616 times Last modified on Saturday, 26 October 2019 21:18
Rate this item
(0 votes)

Latest from george