Print this page

Μια ήττα και μια ...ένσταση ο ΟΦΗ

07 Oct 2019 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

Η ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ ηττήθηκε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής μπάσκετ απο τον Εσπερο με 96-86, ωστόσο κατέθεσε ένσταση, για καθυστερημένη άφιξη του γιατρού στο παιχνίδι, ενώ και το πρόσωπο που παρέστη και ανέφερε ότι ήταν γιατρός, δεν είχε μαζί του την ιατρική του κάρτα, γεγονός που πρέπει να διερευνηθεί για το κατά πόσο πράγματι, είχε το δικαίωμα να έχει το ρόλο του γιατρού του αγώνα.

Η άφιξη του γιατρού στο γήπεδο, έγινε αργότερα απο ότι προβλέπει ο κανονισμός (περίπου 20 λεπτά απο την προβλεπόμενη ώρα έναρξης), ενώ το παιχνίδι καθυστέρησε να ξεκινήσει 45 λεπτά.

Για την τύχη της ένστασης, που κατέθεσε ο ΟΦΗ, θα αποφασίσουν τα αρμόδια όργανα.

Στον ΟΦΗ, επισημαίνουν ότι δεν είναι υπερ των ενστάσεων και θέλουν τα παιχνίδια να κρίνονται στο γήπεδο, ωστόσο για ένα τόσο σοβαρό θέμα όπως είναι αυτό του γιατρού αγώνα, δεν πρέπει να γίνονται...εκπτώσεις.

Ακόμη, στην κρητική ομάδα θεωρούν ότι όλη αυτό το μπάχαλο με την καθυστέρηση της άφιξης του γιατρού, επηρέασε την συγκέντρωση της  ομάδας.

Πάντως, σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, η απουσία του τραυματία Λιανού ήταν πλήγμα για τον ΟΦΗ, το οποίο δεν κατάφερε να ξεπεράσει στο παιχνίδι, απέναντι σε ένα ισχυρό αντίπαλο, ο οποίος θα είναι μεταξύ εκείνων που θα πρωταγωνιστήσουν στο πρωτάθλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Πρώτη ήττα με...καθυστέρηση για τον ΟΦΗ

Read 594 times Last modified on Monday, 14 October 2019 01:00
Rate this item
(0 votes)

Latest from george