Print this page

Ξανά στα ασπρόμαυρα

06 Sep 2019 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

Στη Δόξα Δράμας και την Σούπερ Λίγκ 2 θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αγγελος Οικονόμου, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον ΟΦΗ.

Από τα ασπρόμαυρα του ΟΦΗ, στα ασπρόμαυρα της Δόξας Δράμας, που είναι μια ομάδα, που έχει αλλάξει ρότα και έχει κάνει στροφή σε νέους και Ελληνες παίκτες.

Ο Οικονόμου, φαινόταν να τα έχει βρεί με την –επίσης- ασπρόμαυρη Καλαμάτα, η οποία μπήκε από το παράθυρο στην Footballleague, αλλά τελικά του ήρθε η πρόταση από την Δόξα, που αγωνίζεται μια κατηγορία παραπάνω (Σούπερ Λίγκ 2).

Ο πρώην «Γερμανός» μέσος του ΟΦΗ, βρίσκεται ήδη στην Δράμα, ενώ παίζει και στα πρώτα φιλικά παιχνίδια της Δόξας, όπως μαρτυράει και η φωτογραφία που ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό του στο instagram κάνοντας λόγο για μια νέα αρχή στην καριέρα του.

Αρκετοί απο τους πρώην συμπάικτες του τον ΟΦΗ, όπως ο Ανέστης Νάστος, ο Γιάννης Δερμιτζάκης, ο Μανόλης Φαζός, ο Νίκος Κοροβέσης και άλλοι του εύχονται τα καλύτερα.

Το ίδιο και εμείς!

Το κεφάλαιο ΟΦΗ, έκλεισε για αυτόν, η ζωή συνεχίζεται και ο 24χρονος μέσος, έχει όλο το μέλλον μπροστά του, αρκεί να έχει την υγεία του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο Αγγελος, η Μπάγερν και οι ατυχίες στον ΟΦΗ

Read 581 times Last modified on Friday, 13 September 2019 13:22
Rate this item
(0 votes)

Latest from george