Print this page

Ο ΟΦΗ και τα συν και πλήν του Κουτρουμπή

29 Aug 2019 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

Στην εμπειρία του Γιώργου Κουτρουμπή, αλλά και στο γεγονός ότι μπορεί να αγωνιστεί σε δυο θέσεις, σε αυτή του κεντρικού αμυντικού, αλλά και σε εκείνη του αμυντικού μέσου, ποντάρουν οι άνθρωποι του ΟΦΗ και για το λόγο αυτό, σπεύδουν να κλείσουν συμφωνία μαζί του, στα τελευταία 24ωρα της μεταγραφικής περιόδου.
Ο 28χρονος (γενν. 10/2/1991) Γιώργος Κουτρουμπής, που είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τον ΟΦΗ, θα είναι η επόμενη μεταγραφική κίνηση της ομάδας, καθώς αναμένεται στο Ηράκλειο, ώστε να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να πέσουν οι υπογραφές.
Ο Κουτρουμπής από το 2017 που έφυγε από την Ελλάδα και τον Παναθηναικό, αναζήτησε την τύχη του, σε Βέλγιο (Στανταρ Λιέγης) και Ρουμανία (Κονκόρντια- Ρουμανίας) καταγράφοντας πολύ λίγες συμμετοχές.
Αυτό είναι το μειονέκτημα του. Δεν έχει παιχνίδια στα πόδια του.
Εχει όμως εμπειρία (περίπου 120 συμμετοχές με ΑΕΚ και Παναθηναικό), ενώ έχει το ύψος (1μ 90), αλλά και τη δύναμη, στοιχεία που λείπουν απο το παιχνίδι του ΟΦΗ, τόσο στην άμυνα, όσο και στην μεσαία γραμμή.

Βέβαια, όπως συμβαίνει με όλους τους παίκτες, έτσι και με τον Κουτρουμπή, η αλήθεια, θα φανεί στο γήπεδο. 
Ο ΟΦΗ «καίγεται» για ένα παίκτη στην άμυνα, μετά τα εμπόδια που έχουν παρουσιαστεί στην υπόθεση του Ιρανού Σαλίμι και ο Κουτρουμπής μπορεί να δώσει λύσεις στη θέση του δεξιού στόπερ, ενώ μπορεί να παίξει σαν αμυντικός χαφ στα παιχνίδια που θα χρειαστεί, θέση την οποία γνωρίζει πολύ καλά κυρίως απο τον Παναθηναικό.

Ο Γιάννης Σαμαράς, γνωρίζει πολύ καλά τον Κουτρουμπή, από την κοινή τους θητεία στην Παιανία και θεωρεί ότι μπορεί να προσφέρει τις λύσεις που χρειάζεται ο ΟΦΗ.

Aπομένει να δούμε, την αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος υπολογίζεται για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στην τρίτη αγωνιστική, ενώ θα έχδει μεσολαβήσει και η διακοπή του πρωταθλήματος.

Αυτό σημαίνει ότι, ο έμπειρος αμυντικός θα μπορέσει στο 15νθημερο αυτό να δουλέψει για να φτάσει στο επίπεδο των υπολοίπων.
Το όνομα του Κουτρουμπή, δεν είχε γίνει γνωστό, τις προηγούμενες μέρες, καθώς ο ΟΦΗ είχε ρίξει το βάρος στον Ιρανό Σαλίμι.

Η μεταγραφική περίοδος φτάνει στο τέλος της, το πρωτάθλημα έχει ξεκινήσει και οι επιλογές του ΟΦΗ, δεν ήταν πλέον πολλές.

Ενα ερώτημα είναι, γιατί ο ΟΦΗ δεν έκλεισε νωρίτερα τον Κουτρουμπή, ο οποίος ήταν ελεύθεροςαπο την 1η Ιουλίου, ώστε να τον έχει σήμερα σε καλύτερη κατάσταση, στις τάξεις του και να εχει δουλέψει μαζί του στην προετοιμασία.

Η λογική λέει ότι ο Κουτρουμπής, μαζί με τον Γιαννούλη θα είναι το αμυντικό δίδυμο και απομένει να δούμε, αν ο ΟΦΗ θα κάνει κίνηση για αριστεροπόδαρο στόπερ, καθώς εκεί υπάρχει μόνο ο Γιαννούλης και ο νεαρός Περδίκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ενα "σαλαμ αλέκουμ" για τον ΟΦΗ

Read 549 times Last modified on Sunday, 01 September 2019 23:58
Rate this item
(0 votes)

Latest from george