Print this page

Γκολάρα με απευθείας κόρνερ στην Κρήτη

22 Aug 2019 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

Τα γκολ με απευθείας κόρνερ, δεν είναι και τόσο συνηθισμένα, για αυτό είναι και όμορφα!

Δεν έχει σημασία αν πρόκειται για επίσημο ή φιλικό παιχνίδι.

Εκείνο που μετράει είναι η έμπνευση του "εκτελεστή" αλλά σαφέστατα και η ποιότητα του, ώστε να δώσει στην μπάλα το φάλτσο και τη δύναμη που χρειάζεται για να αιφνιδιάσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Στο φιλικό παιχνίδι του ΟΦΙεράπετρας με τον Πόρο, στο "Βουζουνεράκειο" ο Χιντζίδης των γηπεδούχων, το...τόλμησε και το πέτυχε!

Εστειλε την μπάλα στα δίχτυα, απο το κόρνερ, πετυχαίνοντας ένα γκολ, σπάνιας ομορφιάς.

Η πορεία της μπάλας, ξεγέλασε τον τερματοφύλακα του Πόρου, ο οποίος το μόνο που κατάφερε ήταν να τη μαζέψει απο τα δίχτυα του!

Ο ΟΦΙεράπετρας που εμφανίζεται και φέτος φιλόδοξος στην Football league, πήρε τη νίκη με 3-1, επί του "πρωτάρη" στη νέα Γ' Εθνική Πόρου, σε ένα παιχνίδι πάντως που είχε πολλές φάσεις και 4 υπέροχα γκολ!

Σε ότι αφορά στην ιστορία του αγώνα, ο ΟΦΙεράπετρας άνοιξε το σκορ με τον Καραγιάννη. Στο 37' ο Χιντζίδης με απευθείας κόρνερ έκανε το 2-0. Στο 88' ο Πόρος με τον Σκουλά μείωσε σε 2-1, αλλά το τελικό 3-1 έγραψε στο 90' ο Σμίλτος.

Δείτε στο 1.57 του παρακάτω VIDEO του Crete2day το γκολ του Χιτντζίδη, με απευθείας κόρνερ και τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης.

 

 

Read 587 times Last modified on Wednesday, 28 August 2019 14:40
Rate this item
(0 votes)

Latest from george

Media