Print this page

Η έλλειψη στόπερ που βγάζει μάτι και οι παίκτες που χτυπάει ο ΟΦΗ

26 Jul 2019 Written by

Tου Γιώργου Κορτσιδάκη

Μου μεταφέρουν άνθρωποι του ΟΦΗ, για την «γύμνια» που εμφανίζει η ομάδα στα φιλικά προετοιμασίας στην Ολλανδία, στις θέσεις των κεντρικών αμυντικών και η οποία βγάζει μάτι και ασφαλώς και απασχολεί και τους ανθρώπους της ομάδας, ότι «παλεύουμε για 1-2 πολύ καλές περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών, ωστόσο το κασέ τους είναι υψηλό και γίνεται διαπραγμάτευση».

Στον ΟΦΗ, φαίνεται να παλεύουν κάποιες επίλεκτες υποθέσεις, οι οποίες από ότι φαίνεται θέλουν τον χρόνο τους.

Πρόκειται όμως, όπως λένε, για καλές περιπτώσεις, που αξίζει τον κόπο της καθυστέρησης.

Οι παίκτες είναι  απο την ξένη αγορά.

Είναι χαρακτηριστικό ότι, στα πρώτα 4 φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας σε Ολλανδία και Βέλγιο, με Μπίρσοτ, Αντερλεχτ, Εουπεν και Αγιαξ, ο ΟΦΗ δεν είχε ούτε ένα καθαρόαιμο στόπερ!

Ο Γιαννούλης αποκτήθηκε πέρσι τον Ιανουάριο για τη θέση του αριστερού μπακ, αλλά τελικά καθιερώθηκε σε εκείνη του αριστερού στόπερ, στην οποία συνεχίζει και φέτος.

Ενώ, ο Ανέστης Νάστος, από αμυντικός μέσος, αγωνίζεται κεντρικός αμυντικός, καθώς δεν υπάρχουν άλλοι παίκτες, για το κέντρο της άμυνας!

Ο νεαρός Περδίκης από την Κ20 του συλλόγου, έρχεται να προσθέσει μια ακόμη επιλογή για τη θέση του αριστερού κεντρικού αμυντικού, ενώ σε κάποια κομμάτια των φιλικών, έχει χρησιμοποιηθεί ως στόπερ και ο Μεγιάδο, που είναι καθαρόαιμος αμυντικός μέσος!

Η έλλειψη σε παίκτες και ποιότητα που έχει ο ΟΦΗ στην συγκεκριμένη θέση είναι κάτι παραπάνω από εμφανής, ωστόσο εκείνο που διατυπώνεται από την ομάδα, σε ότι αφορά τους στόχους που κυνηγάει, έχει την λογική του, σε ότι αφορά στην καθυστέρηση, της άφιξης παικτών, που έχει αναγκάσει τον ΟΦΗ να παίξει τα 4 απ τα 7 φιλικά που έχει δώσει στην Ολλανδία, με εξαιρετικά περιορισμένες επιλογές για την συγκεκριμένη θέση.

Ας περιμένουμε να δούμε, αν η κατάληξη των υποθέσεων, με τους παίκτες που διαπραγματεύεται αυτήν την εποχή ο ΟΦΗ, δείξει ότι τελικά άξιζε τον κόπο, της αναμονής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο ΟΦΗ έφαγε 6 γκολ απο τα δεύτερα του Αγιαξ

7 λεπτά απο το ιστορικό φιλικό του ΟΦΗ με τον Αγιαξ (VIDEO)

Αρεσε μέχρι το 60' ο ΟΦΗ με τον Αγιαξ

To καλό 60λεπτο του ΟΦΗ στο γήπεδο χαλί του Επε και η κατάρρευση στο φινάλε

Read 612 times Last modified on Wednesday, 31 July 2019 17:09
Rate this item
(0 votes)

Latest from george