Print this page

Μια τιμητική πρόταση για τον Γιάννη Δανδάλη απο την Volley League

22 Jul 2019 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

Ο ΟΦΗ έχει πεί δυναμικά στο χώρο της Volley League και χαίρει εκτίμησης μεταξύ των ομάδων της μεγάλης κατηγορίας.

Αυτό διαπιστώθηκε και στην τελευταία τακτική απολογιστική Γενική Συνέλευση της ΕΣΑΠ, στην οποία ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης, αναδείχθηκε Γενικός Γραμματέας της Γενικής Συνέλευσης.

Μια οπωσδήποτε, τιμητική πρόταση για τον Γιάννη Δανδάλη, αλλά και μια σαφή ένδειξη του σεβασμού, που υπάρχει στο πρόσωπο του προέδρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, αλλά και του ΟΦΗ συνολικά ως μέγεθος, ο οποίος έχει ως στόχο να αναβαθμίσει με την παρουσία του ακόμη περισσότερο την κατηγορία και μέσα από τη δυναμική που εκφράζει, να της δώσει ακόμη περισσότερο ενδιαφέρον.

Ο ΟΦΗ είναι ένα νέο μέλος της VolleyLeague, καθώς φέτος ανέβηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του στην μεγάλη κατηγορία, ωστόσο η ισχυρή ομάδα που χτίζει, αλλά και ο στόχος για ένα γεμάτο γήπεδο στα εντός έδρας παιχνίδια (οι κρατήσεις των εισιτηρίων διαρκείας πηγαίνουν πολύ καλά) είναι σαφές, ότι τον καθιστούν ένα ισχυρό «παίκτη» στο νέο πρωτάθλημα και όχι ένα απλό κομπάρσο.

Ο ΟΦΗ ήρθε στην Volley League για να μείνει και αυτό το έχουν κατανοήσει από ότι φαίνεται, οι άνθρωποι του βόλει και τουλάχιστον μέχρι σήμερα, τον αντιμετωπίζουν, με τον δέοντα σεβασμό.

Να σημειωθεί ότι, στην Γ.Σ. της Volley League, εγκρίθηκε ομόφωνα η εγγραφή του ΟΦΗ ως νέο μέλος, ενώ προχωρούν οι διεργασίες για την μετατροπή του σε ΤΑΑ (τμήμα αμοιβομένων αθλητών), που είναι απαραίτητο, για την συμμετοχή του στην επαγγελματική κατηγορία.

Οι ομάδες της Volley League θα έχουν άμεσα συνάντηση με τον Ηρακλειώτη Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, για το θέμα των τηλεοπτικών της ΕΡΤ, που είναι ένα από τα ζητήματα που «καίνε» τις ομάδες, αυτήν την εποχή.

Read 570 times Last modified on Friday, 26 July 2019 10:41
Rate this item
(0 votes)

Latest from george