Print this page

Τον θέλει ως "ελεύθερο"

18 Jul 2019 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

Ο ΟΦΗ αναζητάει ένα ακόμη ακραίο αμυντικό (κυρίως για την αριστερή πλευρά, καθώς δεξιά έχει τους Μαρινάκη, Μπράουν και Μπολάκη), ωστόσο φαίνεται ότι παρακολουθεί με ενδιαφέρον την υπόθεση του 22χρονου Παναγιώτη Δεληγιαννίδη του ΠΑΟΚ.

Ο παίκτης αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο στον ΟΦΗ την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο (11 ματς-2 γκολ) και στην κρητική ομάδα δεν θα έλεγαν «όχι» για να πάρουν τον παίκτη, όχι ως δανεικό, αλλά ως ελεύθερο από τον ΠΑΟΚ.

Η τουλάχιστον με τη μορφή δανεισμού, αλλά μια προσιτή οψιόν αγοράς για τον ΟΦΗ το επόμενο καλοκαίρι.

Ο Δεληγιαννίδης είναι δεξιοπόδαρος, ταχυδυναμικός, πέρσι στον ΟΦΗ χρησιμοποιήθηκε μόνο απο την δεξιά πλευρά, αλλά πρόπερσι στον ΠΑΟΚ, έπαιξε στην αριστερή, με το "αντίθετο" πόδι.

Ο ΟΦΗ έχει αριστερά τον Κοροβέση και τον Γιαννούλη, με το δεύτερο να υπολογίζεται περισσότερο σαν αριστερός στόπερ, ενώ αριστερά αν και δεξιοπόδαροι υπάρχουν ως εφεδρική λύση ο Μπολάκης και αν αποκτηθεί ο Δεληγιαννίδης, με την απόκτηση του οποίου, κλείνει απο τα άκρα ο ΟΦΗ, τις επιλογές του.

Ο Δεληγιαννίδης, δεν φαίνεται να είναι στα πλάνα του ΠΑΟΚ, θα ήθελε να επιστρέψει στον ΟΦΗ, όπου το περιβάλλον για τον ίδιο, είναι γνώριμο, ωστόσο τον τελευταίο λόγο τον έχει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος και θα αποφασίσει αν «ελευθερώσει» τον παίκτη ή αν τον δώσει κάπου, δανεικό.

Να σημειωθεί ότι, ο ΟΦΗ με τον ίδιο τρόπο (ως ελεύθερο), ήθελε και τον Μάρκο Μιχόγεβιτς (δεξιός στόπερ), αλλά ο ΠΑΟΚ τον έδωσε δανεικό, σε Γερμανική ομάδα (Αουε).

Οι επόμενες μέρες, θα δείξουν τι θα γίνει, με την υπόθεση αυτή.

 

Read 703 times Last modified on Monday, 22 July 2019 21:44
Rate this item
(0 votes)

Latest from george