Print this page

Φούντωσαν τα μεταγραφικά σενάρια

19 Jul 2019 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

Τα μεταγραφικά σενάρια για τον ΟΦΗ «φούντωσαν» με αφορμή και την άφιξη στο αθλητικό κέντρο του Απελντορν, όπου προετοιμάζεται η κρητική ομάδα στην Ολλανδία, του αρχι-σκάουτερ Στιβ Κίν.
Ο Αγγλος πρώην προπονητής, έχει ανακοινωθεί από την ΠΑΕ ότι θα έχει ρόλο διευθυντή Recruiting, κάτι σαν αρχι-σκάουτερ του ΟΦΗ, στην Μεγάλη Βρετανία.
Ο ΟΦΗ έχει πολλά ανοιχτά μέτωπα, με κενές θέσεις κυρίως στην άμυνα (στόπερ, τερματοφύλακας) και η παρουσία του Κιν στην Ολλανδία, φέρνει στο προσκήνιο, ίσως κάποιες μεταγραφικές υποθέσεις, που απασχολούν τον ΟΦΗ, αυτήν την εποχή.
Για την άφιξη του Κιν στην ΠΑΕ, λένε ότι «ήταν προγραμματισμένη μετά απο συνεννόηση με τον Γιάννη Σαμαρά και δεν έφερε κάποιο παίκτη».
Δεν αποκλείεται ο Κιν, να προσκόμισε υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, για να εξεταστούν από τον Γιάννη Σαμαρά και το νέο προπονητή Γιώργο Σίμο.

Αλλιώς, γιατί αν έκανε τον κόπο, να μεταβεί στην Ολλανδία.

Μόνο για τη γνωριμία με το νέο προπονητή;

Ολα δείχνουν ότι κάτι ψήνεται μεταγραφικά στον ΟΦΗ και οι πληροφορίες που έρχονται από Ολλανδία, φαίνεται να αφορά κυρίως τη θέση του στόπερ και του τερματοφύλακα, όπου στον ΟΦΗ έχουν δώσει ιδιαίτερο βάρος.
Ο κόσμος του ΟΦΗ, περιμένει με αγωνία τις μεταγραφικές εξελίξεις, καθώς τα κενά που υπάρχουν είναι αρκετά, ειδικά στην αμυντική διάταξη της ομάδας και ο ΟΦΗ δίνει με περιορισμένες λύσεις τα πρώτα φιλικά.

 

Read 585 times Last modified on Monday, 22 July 2019 21:20
Rate this item
(0 votes)

Latest from george