Print this page

Εχασε την ευκαιρία ο Ηρόδοτος: Σε μια χρονιά, έπεσε δυο κατηγορίες!

29 May 2019 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

Κρίμα για τον Ηρόδοτο.

Ανέβηκε σε δυο χρόνια με πολύ κόπο, δυο κατηγορίες και απο τα τοπικά πρωταθλήματα, επέστρεψε στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, μετά απο 40 χρόνια, αλλά σε μια χρονιά, έπεσε δυο κατηγορίες!

Eτσι, έχασε την μεγάλη ευκαιρία, να σταθεροποιηθεί στις υψηλές κατηγορίες.

Τα πανηγύρια της ανόδου στην Football league και γενικά ο ενθουσιασμός που υπήρχε πέρσι τέτοια εποχή, ενώ πετύχαινε ένα άθλο, έμειναν...πανηγύρια.

Η ομάδα, δεν κατάφερε να οργανωθεί έγκαιρα και να βρεί τις οικονομικές και διοικητικές βάσεις, για να δώσει αξία στην επιτυχία της.

Το σχέδιο της αναδιάρθωσης, ουσιαστικά υποχρεώνει την ομάδα της Αλικαρνασού, να ξεκινήσει και πάλι απο την αρχή.

Η νέα περίοδος, θα τον βρεί στο Περιφερειακό πρωτάθλημα και όχι στην Γ' Εθνική, η οποία θα είναι ουσιαστικά η νέα Football league.

Δηλαδή, δυο κατηγορίες πιο χαμηλά, απο εκείνη που ο Ηρόδοτος, αγωνιζόταν, φέτος!

Το Περιφερειακό πρωτάθλημα, θα είναι ερασιτεχνικό με 106 ομάδες απο όλη την Ελλάδα και ο Ηρόδοτος, θα έχει αντιπάλους απο το Ηράκλειο, τον ΠΟΑ και τον Γιούχτα που έμειναν στην Γ' Εθνική, αλλά ουσιαστικά...έπεσαν και αυτοί μια κατηγορία, καθώς πλέον θα αγωνίζονται μια κατηγορία πιο χαμηλά απο εκείνη που αγωνιζόταν.

Απο την τρίτη, στην τέταρτη!

Στο Περιφερειακό, θα είναι και ο πρωταθλητής της Α1 ΕΠΣΗ Πόρος και ίσως και ο Ζαρός, αν τελικά τα σενάρια για την συγκρότηση των ομίλων, επιβεβαιωθούν, με τις ομάδες της Κρήτης, να παλεύουν την συμμετοχή τους, σε ένα όμιλο με κρητικές ομάδες, ώστε να αποφύγουν τα μεγάλα έξοδα, των μετακινήσεων.

Η επικύρωση της βαθμολογίας, της Football league, αποτέλεσε ουσιαστικά την ταφόπλακα για τον Ηρόδοτο, καθώς οριστικά υποβιβάστηκε στο Περιφερειακό, όπως και οι Σπάρτη, Αιγινιακός, και  Αήττητος Σπάτων.

Στην Γ' Εθνική (νέα Football league), έπεσαν ο Ηρακλής και τα Τρίκαλα.

Read 657 times Last modified on Monday, 03 June 2019 18:21
Rate this item
(0 votes)

Latest from george