Print this page

Το θέατρο του παραλόγου με φόντο το Πλατανιάς-ΟΦΗ

18 May 2019 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

Υπερβολές, απαγορεύσεις και ένα γενικό θέατρο του παραλόγου, έχει παιχθεί γύρω απο τα εισιτήρια του αγώνα, Πλατανιάς-ΟΦΗ, που θα γίνει την Κυριακή (19/5, 9.30μμ) στα Περβόλια.

Οι φίλαθλοι του ΟΦΗ, έχουν χαρακτηριστεί "ανεπιθύμητοι" στα Χανιά, απο την Αστυνομία και την ομάδα του Πλατανιά.

Αυτά που έχουν συμβεί τα τελευταία 24ωρα, είναι πρωτοφανή και ο κόσμος του ΟΦΗ, οργανωμένος ή μη αντιμετωπίζεται ως "λεπρός" ή έχων κάποια σοβαρή, μεταδοτική ασθένεια, απο τους φίλους μας απο τα Χανιά!

Οι άνθρωποι του ΟΦΗ, έπεσαν απο τα σύννεφα, όταν το Σάββατο το πρωί, εμφανίστηκε στα γραφεία της ΠΑΕ, στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ένας αστυνομικός, για να ...επιδόσει, όπως είπε στην ομάδα, την απαγόρευση μετακίνησης των φιλάθλων, στα Χανιά.

Μην τυχόν και το ξέχασαν ή έχει χαλάει το φάξ και το ε-μέιλ της ομάδας και δεν έχει λάβει την απόφαση του Υπουργού.

Αναρωτιέμαι, αν αυτά, τα κωμικοτραγικά κατά την άποψη μου, έχουν ξανασυμβεί, σε κάποιο άλλο γήπεδο της χώρας και ένα μεγάλο "Γιατί" βασανίζει τη σκέψη μου.

Είναι και το άλλο, που μου μεταφέρθηκε απο τα Χανιά: Οτι στα εισιτήρια που διατίθενται και είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, αν ο φίλαθλος-πελάτης, έχει καταγωγή απο το Ηράκλειο, τότε δεν παίρνει εισιτήριο!

Ολα αυτά, μου φαίνονται, τόσο υπερβολικά, για δυο ομάδες απο τον ίδιο τόπο και εκείνο που εύχομαι πραγματικά, είναι οι εμπνευστές όλου αυτού του έργου, να δικαιωθούν, γιατί αν δεν συμβεί αυτό, τότε θα είναι οι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΙ υπεύθυνοι, για την όποια ένταση δημιουργηθεί.

Ο Πλατανιάς στην ανακοίνωση του, για την καθυστέρηση έκδοση των εισιτηρίων, τα οποία δεν βγήκαν, τις προηγούμενες μέρες, παρά μόνο το Σάββατο, στα εκδοτήρια, για να μην τα πάρουν φίλαθλοι του ΟΦΗ, ζητάει συγγνώμη απο τον κόσμο των Χανίων, για την καθυστέρηση, ανακοινώνει ότι η τιμή του εισιτηρίου είναι 5 ευρώ, αναφέρει ότι θα δώσει 300 εισιτήρια σε σχολεία της περιοχής και κάνει λόγο για μια γιορτή για το Χανιώτικο και Κρητικό ποδόσφαιρο.

Μόνο που, στην ανακοίνωση, ξέχασαν να αναφέρουν τον κόσμο του ΟΦΗ.

Είμαι σίγουρος, όμως, ότι εκείνος, δεν θα τους ξεχάσει.

Οποιος σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Aλήθεια, πιστεύουν ότι υπάρχει έστω και μια ποθανότητα να μην πάει ο κόσμος του ΟΦΗ στα Χανιά;

To pregame των μπαράζ ΟΦΗ-Πλατανιά δεν ξεκίνησε καλά

 

 

 

 

Read 798 times Last modified on Sunday, 19 May 2019 23:54
Rate this item
(0 votes)

Latest from george