Print this page

To...σενάριο του όλοι σώζονται!

09 May 2019 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

Αυτό το "απο 'βδομάδα" που κυριαρχεί τον τελευταίο καιρό, σε ότι αφορά την κατάθεση στην Βουλή, της επίμαχης  διάταξης για την αναδιάρθρωση στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, με την δημιουργία της νέας κατηγορίας (Super League 2), είναι φανερό ότι ενισχύει το σενάριο ότι...όλοι σώζονται τελικά!

Οτι, παρά τις κυβερνητικές κορώνες, η αναδιάρθρωση, δεν θα γίνει, δηλαδή.

Και αυτήν την εβδομάδα, η κατάθεση της τροπολογίας πήγε ...απο ' βδομάδα! Και βλέπουμε!

To σκηνικό αυτό, επαναλλαμβάνεται εδώ και μήνες.

Κάθε Παρασκευή, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, προτίθεται να καταθέσει τη σχετική τροπολογία, προς ψήφιση στη Βουλή, ώστε να γίνει νόμος του κράτους, αλλά όλο και κάτι γίνεται και παίρνει ...παράταση.

Ετσι, το σενάριο του "όλοι σώζονται" κυριαρχεί αυτήν την εποχή, στα ποδοσφαιρικά στέκια, καθώς ο περισσότερος κόσμος, θεωρεί ότι τίποτα δεν θα γίνει τελικά!

Μπορεί το αισθητήριο του κόσμου, να μην αποτελεί επίσημη απόφαση, αλλά είναι πάντα ισχυρό και έχει ενδιαφέρον!

Σύμφωνα, με το σενάριο του...όλοι σώζονται, ο ΟΦΗ δεν θα παίξει μπαράζ γιατί έχει σωθεί, όπως και ο ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ ανεβαίνει απο την Β'΄Εθνική χωρίς μπαράζ και ο Πλατανιάς.

Θα πέσουν δυο δηλαδή, απο την Σούπερ Λίγκ (Απόλλων-Λεβαδειακός) και θα ανέβουν δυο απο τη Β' Εθνική (Βόλος-Πλατανιάς).

Ενα όμως ακόμη σενάριο, του "όλοι σώζονται" είναι και αυτό: Μπαράζ Λεβαδειακού και Πλατανιά, για μια θέση στην Σούπερ Λίγκ, στο πλαίσιο της αρχικής συμφωνίας Σούπερ Λίγκ και Football league για άνοδο μιας ομάδας απο την Β' Εθνική και μπαράζ της δεύτερης, με τον πρότελευταίο της μεγάλης κατηγορίας!

Η περίπτωση αυτή, θα αποτελέσει την αποθέωση του "όλοι σώζονται" καθώς θα ελπίζει και ο Κομπότης (για να επαληθευτεί το ότι δεν πέφτει ποτέ!)

Στο αναξιόπιστο Ελληνικό ποδόσφαιρο και της βαθιάς ανασφάλειας τίποτα δεν θα πρέπει να αποκλειστεί, ειδικά τώρα που έχει φουντώσει για τα καλά και η μάχη των εκλογών και η κυβέρνηση "μετράει" δυνάμεις, σε συγκεκριμένες περιοχές.

Read 718 times Last modified on Tuesday, 14 May 2019 11:53
Rate this item
(0 votes)

Latest from george