Print this page

Ο ιδιαίτερος λόγος που ο Μιχάλης Μπούσης πανηγύρισε σαν μικρό παιδί τη νίκη του ΟΦΗ!

07 Apr 2019 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

Σαν μικρό παιδί, έκανε ο Μιχάλης Μπούσης, για τη νίκη του ΟΦΗ, επι του ΠΑΣ Γιάννινα (1-0) στο Γεντί Κουλέ.

Πέρα, απο την μεγάλη σημασία της νίκης, για τον ΟΦΗ, υπήρχε και ένας άλλος σοβαρός λόγος.

Το παχνίδι στο Γεντί Κουλέ, παρακολούθησε ο πατέρας του (Δημήτρης Μπούσης), αλλά και ο θείος του ( Πέτρος Παλυβός), που είναι αδερφός της μητέρας του (Ελένης Μπούση, το γένος Παλυβού).

Ακόμη, η μητέρα του Ελένη Παλυβού, η αδερφή του Βικτωρία Μπούση και οι θείοι του, Πέτρος και Λεωνίδας Παλυβός.

Επίσης, "παρών" στο Γεντί Κουλέ, ο αδερφός του Μιχάλη Μπούση, Γιώργος Μπούσης, ο οποίος το 2015 ήταν στο Ν4 στη λίστα Forbes, στην κατηγορία επιχειρηματιών κάτω των 30 ετών (οι εταιρεία του με smartfones κοστίζει πάνω απο 18 εκ. δολλάρια).

Η οικογένεια Μπούση και Παλυβού, βρίσκεται σύσσωμη στην Ελλάδα αυτήν την εποχή, καθώς πριν απο μερικές μέρες "κήδεψαν" στην Αρκαδία, τον "παππού" της οικογένειας Βαγγέλη Παλυβό.

Μετά το τέλος του αγώνα, του ΟΦΗ με τα Γιάννινα, οι Δημήτρης Παλυβός και Πέτρος Παλυβός κατέβηκαν στα αποδυτήρια του ΟΦΗ, για να πάρουν και αυτοί μια "γεύση" απο το πανηγυρικό κλίμα του ΟΦΗ.

Αυτό έγινε, με την παρότρυνση του Μιχάλη Μπούση, ο οποίος μάλιστα αποθεώθηκε όταν έφτασε μπροστά απο τη θύρα 4 και τόσο ο πατέρας του, όσο και ο θείος του, είδαν την στενή σχέση που έχει αναπτύξει με τον ΟΦΗ και τον κόσμο του.

Να σημειωθεί, ότι οι οικογένειες Μπούση και Παλυβού, είναι απο τις πλέον δυνατές οικονομικά στο Σικάγο και ο ΟΦΗ είναι πολύ τυχερός, που έχει και τις δυο οικογένειες κοντά του, μέσα απο τον Μιχάλη Μπούση και τους Αντζελο και Γκρέγκ Παλυβό, που είναι μέλη του Διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ.

Οι άνθρωποι αυτοί, που δεν είχαν καμία ανάγκη να επενδύσουν στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, το κάνουν μέσω του ΟΦΗ και ανοίγονται πραγματικά ελπιδοφόροι ορίζοντες για το μέλλον της ομάδας.

Ο Μπούσης χάρηκε, γιατί η συσπείρωση του κόσμου, αλλά και η εικόνα της ομάδας, σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι και μπροστά στους προσκεκλημένους του, την οικογένεια του, ήταν και για τον ίδιο, ότι καλύτερο, σε ότι αφορά την απόφαση του, να μπεί μπροστά στην προσπάθεια που γίνεται στον ΟΦΗ.

Πήρε πραγματικά μεγάλη χαρά και πάνω σε αυτό είχαν να λένε οι άνθρωποι που είναι κοντά του, για τον τρόπο που πανηγύρισε το μεγάλο αυτό τρίποντο, που χρειαζόταν πολύ ο ΟΦΗ, για να συνεχίσει με δύναμη την προσπάθεια του, για την σωτηρία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Χρυσό τρίποντο με Βαζ ο ΟΦΗ (VIDEO)

Πολύ σκληρός για να πεθάνει ο ΟΦΗ

ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα LIVE

H διάταξη του ΟΦΗ με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Mε 3-5-2 o Πετράκης στο Γεντί Κουλέ

To χειροκρότημα των φιλάθλων του ΟΦΗ στο Δημήτρη Μάνο

Με τη σέντρα του ΟΦΗ-ΠΑΣ άνοιξαν οι ουρανοί στο Ηράκλειο!

Ο Βαζ...τα βάζ(ει)!

Read 487 times Last modified on Monday, 15 April 2019 15:46
Rate this item
(0 votes)

Latest from george