Print this page

Γιατί δεν είναι στα "χαμένα" το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον ΠΑΟ

09 Apr 2019 Written by

Toυ Γιώργου Κορτσιδάκη

Στο παιχνίδι με τον Παναθηναικό, που θα γίνει την Κυριακή (14/4, 7μμ) στο ΟΑΚΑ, στρέφει την προσοχή του ο ΟΦΗ, ο οποίος τρείς αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος, αναζητάει παντού βαθμούς, ώστε να μπορέσει να ξεφύγει από τις απευθείας θέσεις του υποβιβασμού και να «πιάσει» είτε την θέση του μπαράζ, είτε την απευθείας σωτηρία.

Η νίκη του ΟΦΗ επί του ΠΑΣ Γιάννινα με 1-0, τον έφερε στο -1 από την 13η θέση του μπαράζ, την οποία κατέχει σήμερα ο ΠΑΣ Γιάννινα (ο ΟΦΗ έχει την ισοβαθμία μαζί του) και στο -3 από τη γή της επαγγελίας που είναι η 12η θέση, η οποία δίνει απευθείας σωτηρία, την οποία έχει σήμερα ο Αστέρας Τρίπολης, τον οποίο ο ΟΦΗ υποδέχεται σε δυο εβδομάδες στο Ηράκλειο, σε ένα ακόμη μεγάλο «τελικό» για την επιβίωση του.

Το παιχνίδι με τον Παναθηναικό, δεν θεωρείται σε καμία περίπτωση στα «χαμένα» για τον ΟΦΗ, ο οποίος οφείλει να κυνηγήσει στο άδειο από κόσμο ΟΑΚΑ, κόντρα στον αδιάφορο βαθμολογικά και ελλιπή Παναθηναικό (Γιόχανσον, Κουλιμπαλί, Κουρμπέλης, Ινσούα και άλλοι) κάποιο «χρυσό» βαθμό ή βαθμούς στην μάχη της σωτηρίας.

Ο ΟΦΗ προέρχεται από μια αξιόπιστη εμφάνιση και σημαντική νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα (1-0) στο Γεντί Κουλέ και η ομάδα θα πάει «ανεβασμένη» στο παιχνίδι με τους πράσινους.

Αγκάθι, για τον Χάιμε Βέρα οι δυο σημαντικές «πληγές». Οι απώλειες των Μεγιάδο και Μιχόγεβιτς, οι οποίοι λόγω καρτών θα απουσιάσουν από το παιχνίδι του ΟΑΚΑ.

Ο Αργεντίνος μέσος, είναι το «σκυλί» του ΟΦΗ στην μεσαία γραμμή, που «δαγκώνει» τους αντιπάλους.

Ενώ ο Μιχόγεβιτς, είναι ο πιο αξιόπιστος κεντρικός αμυντικός, από αυτούς που έχει ο ΟΦΗ.

Πιθανότατα, επιστρέφει ο Ποτουρίδης στα μετώπισθεν.

Ενώ για την μεσαία γραμμή, τη θέση του Μεγιάδο, θα πάρει πιθανότατα ο Κυριακίδης, καθώς ο Σακόρ, παραμένει εκτός προπονήσεων, λόγω τραυματισμού, όπως επίσης και ο Ναμπί.

Ακόμα και έτσι πάντως, ο ΟΦΗ έχει μια αξιόπιστη ενδεκάδα, για να κυνηγήσει ότι καλύτερο, με τον Παναθηναικό και να τα παίξει όλα για όλα με τον Αστέρα Τρίπολης στο Γεντί Κουλέ.

Οι πράσινοι του Δώνη, δεν κυνηγάνε τίποτα, δεν έχουν βαθμολογικό κίνητρο, ουσιαστικά ο ΠΑΟ έχει ξεκινήσει το σχεδιασμό του για του χρόνου και εμείς δεν λέμε ότι θα κάτσει να χάσει, αλλά συνήθως αυτά τα παιχνίδια τα παίρνει εκείνος που τα θέλει περισσότερο.

Ισως σε αυτό το παιχνίδι, να κρύβεται η "υπέρβαση" που ψάχνει τόσο πολύ ο σημερινός ΟΦΗ, ώστε να φέρει τα πάνω-κάτω.

Ας το έχουν αυτό, στο μυαλό τους οι παίκτες του ΟΦΗ, την Κυριακή στο ΟΑΚΑ.

Read 510 times Last modified on Monday, 15 April 2019 02:06
Rate this item
(0 votes)

Latest from george