karatzis ofi 500x167

lokal-500-176-2019

kortsidakis 500x176 arxontiko

metropole500x167

KABAKAS-mvpnnnn

assariotakis500x176

benneto ofi 414x140

georgia500X176

skai-korts500x176

dandaliskentriko-banner-500x167

ALMYRA2018

stella

500x167 garden

ASFALEISKRITI500X176

manolios4800x167

sevensc500x167

terranet500x176

dandaliskentriko-banner-500x176

vavoulas black-clean 500x167

pastarela-500-176-2019

watercity500x176

proactive-414-140

autotrack 500X176 2

koumantakis500x176

fimi500x167

fastfitness 500X176 01

winnerkorts

Αυτός ο ΟΦΗ αξίζει να μείνει στην Σούπερ Λίγκ-Κατάπιε το Λεβαδειακό

17 Mar 2019 Written by

Αυτός ο ΟΦΗ αξίζει να μείνει στην Σούπερ Λίγκ. Σε μια σπουδαία εμφάνιση, ο ΟΦΗ "κατάπιε" τον ανταγωνιστή του στην μάχη της σωτηρίας Λεβαδειακό και πήρε δύναμη στην μάχη επιβίωσης που δίνει, αυτήν την εποχή.

Το 2-0 στο Γεντί Κουλέ, είναι μάλλον λίγο για τον ΟΦΗ, ο οποίος ήταν πολύ επιθετικός, έβαλε δυο γκολ, έχασε πέναλτι και ευκαιρίες και "χόρτασε" τους 4 χιλιάδες περίπου φιλάθλους του, οι οποίοι πανηγύρισαν μια νίκη μετά απο πολύ καιρό.

8 παιχνίδια χωρίς νίκη είχε ο ΟΦΗ, όμως κόντρα στον Λεβαδειακό, κατάφερε να νικήσει και την αφλογιστία που τον κυνηγούσε στα τελευταία παιχνίδια και τον έχει καθηλώσει στην ζώνη του υποβιβασμού.

Ο ΟΦΗ έκανε σπουδαίο παιχνίδι και έπαιξε όπως έπρεπε σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι, όπου η νίκη ήταν μονόδρομος.

Είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα σε όλο το 90λεπτο, έπαιξε ποδόσφαιρο κυριαρχίας και πήρε πανάξια αυτό που άξιζε με βάση την εικόνα του στο γήπεδο.

Ο Λεβαδειακός του Καραγεωργίου, ήρθε στο Ηράκλειο για να κρατήσει στο μηδέν, αλλά έπεσε πάνω σε ένα πολύ καλό ΟΦΗ.

Η μοναδική στιγμή που τρόμαξε τον ΟΦΗ ο Λεβαδειακός, ήταν στο 11' όταν ο γκολκίπερ του ΟΦΗ Σωτηρίου, βγήκε νικητής στο τετ-α-τετ με τον επιθετικό του Λεβαδειακού,  με το σκορ στο 0-0.

Πρώτη νίκη για τον Χάιμε Βέρα στον πάγκο του ΟΦΗ.

Πρώτα γκολ απο τους Γιακουμάκη και Φερέιρα στον ΟΦΗ.

Ο νεαρός Βραζιλιάνος ήταν και πάλι πολύ δραστήριος, καθώς εκτός απο το γκολ (71'), κέρδισε και το πέναλτι, που έχασε ο Γιακουμάκης (62').

Ο φορ του ΟΦΗ, άνοιξε το σκορ στο 16' μετά απο εξαιρετική προσπάθεια του Φερέιρα.

Ενας τραυματισμός του Μιχόγεβιτς στο γόνατο (θα φανεί απο τις εξετάσεις η σοβαρότητα του) και η άνευ λόγου και αιτίας αποβολή του πολύ καλού Σακόρ στο 90' με το σκορ στο 2-0, το μοναδικό άσχημο  νέο απο την σπουδαία εμφάνιση του ΟΦΗ.

Μεγάλο παιχνίδι απο τους Νέιρα και Μεγιάδο, οι οποίοι ήταν οι κυρίαρχοι στο παιχνίδι του ΟΦΗ, μαζί με τον Φερέιρα, που είναι παίκτης με πολλά πλεονεκτήματα και έχει ανεβάσει επιθετικά τον ΟΦΗ.

Το 2-0 δίνει στον ΟΦΗ εκτός απο το χρυσό τρίποντο και την ισοβαθμία με το Λεβαδειακό (ποτέ δεν ξέρεις) στην μάχη της σωτηρίας.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), Πετρόπουλος (Αρκαδίας), Πάγκαλος (Λασιθίου), 4ος: Τάσης (Ηπείρου).

ΟΦΗ (Χάιμε Βέρα): Σωτηρίου, Μπράουν, Μιχόγεβιτς (63' λ.τ. Παπάζογλου), Γιαννούλης, Κοροβέσης, Μεγιάδο, Σακόρ, Νέιρα, Βαζ (86' Παπαστεριανός), Φερέιρα (76' Ντίνας), Γιακουμάκης.

Στον πάγκο οι: Δερμιτζάκης, Ντίνας, Βουό, Παπαστεριανός, Δεληγιαννίδης, Παπάζογλου, Σάσι.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Νίκος Καραγεωργίου): Μπάγιτς, Τσαμπούρης, Αντιλέχου (44' Σαβατονγκό), Ανγκούα, Ντιόγκο (75' Λιάγκας), Ρεκιασβίλι, Ζησόπουλος, Στανόγεβιτς (65' Γιακουμάκης Π.), Μέλεγκ, Νανγκίς, Μαρκόφσκι.

Στον πάγκο οι: Μπαλαούρο, Λιάγκας, Καραχάλιος, Μητρόπουλος, Νίκας, Σαβατογκό, Γιακουμάκης Π.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Με μαύρα περιβραχιόνια αγωνίστηκαν οι παίκτες του ΟΦΗ, λόγω του θανάτου του παππού του ιδιοκτήτη της ομάδας, Μιχάλη Μπούση, Ευάγγελου Παλιβού, ο οποίος έφυγε στα μέσα της εβδομάδας απο τη ζωή.

2' Η πρώτη φάση του αγώνα. Γύρισμα του Γιακουμάκη, κεφαλιά του Φερέιρα, η μπάλα πέρασε παράλληλα απο την εστία.

3' Μεγάλη επέμβαση του γκολκίπερ Μπάγιτς του Λεβαδειακού, σε εξ' επαφής κεφαλιά του Γιακουμάκη μετά απο κόρνερ του Νέιρα!

Μπήκε δυνατά στο παιχνίδι ο ΟΦΗ και ψάχνει το γρήγορο γκολ!

5' Επίθεση κατά μέτωπο απο τον Φερέιρα και σουτ, η μπάλα πάνω απο τα δοκάρια!

6' Απειλεί και ο Λεβαδειακός με τον Ναγκίς να σουτάρει απο το ύψος της περιοχής, μπλοκάρει ο Σωτηρίου.

8' Σουτ του Βαζ απο το ύψος της περιοχής, η μπάλα λίγο άουτ.

11' Μεγάλη ευκαιρία για τον Λεβαδεακό με το Ναγκίς να βγαίνει τετ-α-τετ, έπεσε στα πόδια του επιθετικού του Λεβαδειακού ο Σωτηρίου και έδιωξε σωτήρια.

ΣΧΟΛΙΟ: Τρομερός ρυθμός στο παιχνίδι, με ένα ΟΦΗ, πολύ επιθετικό να έχει τον έλεγχο και μια μεγάλη φάση με τον Γιακουμάκη στο 3'. Επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις ο Λεβαδειακός, απέιλησε στο 11' με τον Ναγκίς, με τον τερματοφύλακα Σωτηρίου να αντιδράει ιδανικά. Ζεστός και ο κόσμος στο Γεντί Κουλέ. Πάνω απο 4 χιλιάδες στις εξέδρες, πρποσπαθούν να σπρώξουν τους παίκτες του ΟΦΗ στη νίκη.

16' ΓΚΟΟΟΛ. Μετά απο ατομική προσπάθεια του Φερέιρα, η μπάλα φτάνει στα πόδια του Γιακουμάκη, ο οποίος πλασάρει ιδανικά και στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Επιτέλους ο ΟΦΗ, βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα! Παίρνει φωτιά το Γεντί Κουλέ!

19' Νέα καλή στιγμή για τον ΟΦΗ. Γυριστό σουτ του Γιακουμάκη, η μπάλα πάνω απο τα δοκάρια.

ΣΧΟΛΙΟ: Πολύ καλό το πρώτο 30λεπτο για τον ΟΦΗ. Καλή κυκλοφορία της μπάλας, ωραίο επιθετικό ποδόσφαιρο, καλός ρυθμός στο παιχνίδι και πάθος απο τους παίκτες, οι οποίοι έχουν κερδίσει και δίκαια, τα εύσημα της κερκίδας.

Ο ΟΦΗ έχει σκοράρει (16' Γιακουμάκης) και είχε μια μεγάλη ευκαιρία με τον ίδιο παίκτη (3'), αλλά και αρκετές επικίνδυνες καταστάσεις στα καρέ του Λεβαδειακού.

Η ομάδα του Καραγεωργίου, απέτυχε να κρατήσει το "μηδέν" και το μόνο που έχει κάνει στο παιχνίδι ήταν μια επικίνδυνη αντεπίθεση με το Ναγκίς στο 11' αλλά ο τερματοφύλακας Σωτηρίου του ΟΦΗ, αντέδρασε αποτελεσματικά.

32' Τεχνικό σουτ του Νέιρα, η μπάλα κοντράρει και καταλήγει κόρνερ.

39' Απο μια κίτρινη κάρτα σε Γιακουμάκη και Αντιλέχου.

41' Διαγώνιο σουτ του Φερέιρα, η μπάλα άουτ.

 42' Απο μια κίτρινη κάρτα σε Ανγκουα και Γιαννούλη.

44' Αλλαγή για τον Λεβαδειακό ένα λεπτό πριν το τέλος του ημιχρόνου. Βγάζει στόπερ (Αντιλέχου) και βάζει επιθετικό (Σαβατονγκό) ο Καραγεωργίου!

+45' Ο κεντρικός αμυντικός του Λεβαδειακού Ανγκουα γλυστράει, ο Βαζ που είναι κοντά στην φάση δεν εκμεταλεύεται την ευκαιρία να πάρει τη μπάλα και να μπεί μέσα και η ευκαιρία χάνεται.

ΗΜΙΧΡΟΝΟ 1-0 ο ΟΦΗ.

Χωρίς αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ.

51' Μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Ο Φερέιρα μετά απο λάθος της αμυνας του Λεβαδειακού, βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά πλάσαρε απρόσεχτα, στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

55' Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ, που ψάχνει το δεύτερο γκολ. Ο Νέιρα δίνει έτοιμο γκολ στον Βάζ, ο οποίος απέναντι στον τεροατοφύλακα του Λεβαδειακού, καθυστερεί και πλασάρει πάνω του.

62' ΠΕΝΑΛΤΙ για τον ΟΦΗ. Ο Φερέιρα μετά απο σλάλομ, ανατράπηκε απο τον Ανγκουα, ο οποίος τον έσπρωξε μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής έδωσε το πέναλτι.

Στην φάση αυτή ο διαιτητής δεν αποβάλει με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον παίκτη του Λεβαδειακού.

Το πέναλτι εκτελεί ο Γιακουμάκης και στέλνει τη μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι!

Ο ΟΦΗ χάνει την ευκαιρία να κλειδώσει το παιχνίδι!

68' Κίτρινη κάρτα στον Σακόρ.

71' ΓΚΟΟΟΟΛ. Το 2-0 για τον ΟΦΗ. Ο Γιακουμάκης κερδίζει τη μπάλα, η οποία πηγαίνει στον Φερέιρα, ο οποίος πλασάρει ιδανικά και στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0!

73' Κίτρινη κάρτα στον Ρεκιασβίλι.

90' Αποβολή του Σακόρ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Read 2332 times Last modified on Thursday, 21 March 2019 12:07
Rate this item
(0 votes)

Νεότερα Άρθρα

liveonyou-livestream

stoixim2019

logo rossetti 300dpi