Print this page

Ενα (ακόμη) καθαρό πέναλτι που δεν δόθηκε στον ΟΦΗ

03 Mar 2019 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

Ο ΟΦΗ ήταν σαν ομάδα "λίγος",  για τη σημασία ενός τέτοιου αγώνα, όπως αυτός με τη Λάρισα (0-0).

Η διαιτησία, δεν μπορεί να θεωρηθεί άλλοθι, για το γεγονός ότι δεν κέρδισε, ωστόσο, ο διαιτητής Ευαγγέλου απο την Αθήνα, αρνήθηκε ένα καθαρό πέναλτι υπέρ του ΟΦΗ, το οποίο αν έδινε, το πιθανότερο είναι ότι ο ΟΦΗ θα κέρδιζε το παιχνίδι και τους τρείς βαθμούς.

Στο 63' ο Πράλιτς, σπρώχνει βίαια τον Φερέιρα, μέσα στην περιοχή και χωρίς καν να πηγαίνει για τη μπάλα, σταματάει αντικανονικά τον παίκτη του ΟΦΗ.

Ο Φερέιρα "σκάει" την ντρίπλα στον αντίπαλο του, εκείνος τον γκρεμίζει κάτω και ο διαιτητής Ευαγγέλου, που είναι δίπλα στη φάση, κλείνει τα μάτια σε ένα πεντακάθαρο πέναλτι, μια καθαρή παράβαση.

Κανείς απο πλευράς ΟΦΗ, δεν είπε τίποτε για τη φάση αυτή, προφανώς λόγω της τακτικής που ακολουθεί η ομάδα στα θέματα της διαιτησίας, όμως είναι μια ΚΑΘΑΡΗ περίπτωση, πέναλτι που δεν δόθηκε σε ένα παιχνίδι, που ο ΟΦΗ έπαιζε την επιβίωση του στην κατηγορία.

Μάλιστα, μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, στο οποίο επίσης δεν δόθηκε ένα καθαρό πέναλτι στον ΟΦΗ (ανατροπή Δεληγιαννίδη) και πολλά σφαλτσοσφυρίγματα στο παιχνίδι με την Ξάνθη στο Γεντί Κουλέ (0-0), η διαιτητική αντιμετώπιση που τυγχάνει ο ΟΦΗ το τελευταίο διάστημα, προκαλεί ανησυχία.

Δείτε στο 2.20 του παρακάτω VIDEO το καθαρό πέναλτι που δεν δόθηκε στον ΟΦΗ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Mοιάζει με βουνό ο δρόμος του ΟΦΗ για τη σωτηρία

Δεν σκόραρε ξανά, δεν κέρδισε ο ΟΦΗ (VIDEO)

Δεν πήγε Γεντί Κουλέ-Εμεινε σπίτι και έγραφε ανακοινώσεις

Δεν χώρεσε ούτε στην 20αδα

Ενδεκάδα με...εκπλήξεις ο ΟΦΗ

Read 470 times Last modified on Thursday, 07 March 2019 13:15
Rate this item
(0 votes)

Latest from george

Media