Print this page

Ο Πέρσον, ο Σασί και οι άλλοι ...εκτός αποστολής

03 Feb 2019 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

Αποκλεισμοί με ...νόημα απο την αποστολή για αρκετούς παίκτες του ΟΦΗ, στο παιχνίδι με την Ξάνθη.

Σε ένα ακόμη παιχνίδι ο Σουηδός επιθετικός Πέρσον έμεινε εκτός αποστολής.

Ο Πέρσον, δεν έχει προσαρμοστεί ακόμη, ενώ με την ύπαρξη των Βουό και Γιακουμάκη στις επιλογές της τεχνικής ηγεσίας, είναι αυτή τη στιγμή δύσκολο, για αυτόν, να μπεί στην δεκαοκτάδα. Εκτός αποστολής και ο Σασί, προφανώς ως ένα μήνυμα για τον Τυνήσιο επιθετικό.

Εκτός ακόμη ο Μπολάκης, ο οποίος με την παρουσία των Μπράουν και Δεληγιαννίδη, είναι αυτή τη στιγμή τρίτος δεξιός μπάκ.

Δεν μπήκε στην δεκαοκτάδα, ούτε ο Κυριακίδης, οι μέτριες εμφανίσεις του οποίου φαίνεται να τον φέρνουν σε μειονεκτική θέση, μετά και τις προσθήκες που έγιναν τον Ιανουάριο.

Εκτός ακόμη, ο τιμωρημένος Κουτσιανικούλης, ο οποίος θα λείψει και από το παιχνίδι με την ΑΕΚ, μετά τις 4 αγωνιστικές που του επιβλήθηκαν, για εξύβριση στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Εργοτέλη.

Εκτός αποστολής έμεινε και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ, ο Πορτογάλος επιθετικός Βαζ, ο οποίος όμως έχει κανει μόλις δυο προπονήσεις με την ομάδα.

Αντίθετα, ο Λιβεριανός με Νορβηγικό διαβατήριο Σακόρ, μπήκε για πρώτη φορά στους "18" στην πρώτη του αποστολή με τη φανέλα του ΟΦΗ.

Eίναι σαφές, ότι μετά τις μεταγραφές του Ιανουαρίου, ο ανταγωνισμός έχει ανέβει πολύ στην ομάδα και ορισμένοι παίκτες που είχαν ρόλους στο πρώτο εξάμηνο της περιόδου, δεν αποκλείεται να βρεθούν στην εξέδρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΟΦΗ-Ξάνθη LIVE

H διάταξη του ΟΦΗ με την Ξάνθη

Read 505 times Last modified on Thursday, 07 February 2019 14:04
Rate this item
(0 votes)

Latest from george