Print this page

Η Εθνική, ο Εργοτέλης και το "λίφτινγκ" στο Παγκρήτιο

26 Nov 2018 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

Κλειστό θα παραμείνει μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου το Παγκρήτιο στάδιο, καθώς πρέπει να γίνει επισπορά στον χοοτάπητα, ο οποίος είναι σε πολύ κακή κατάσταση.

To Παγκρήτιο στάδιο, είναι υποψήφιο να φιλοξενήσει και τα παιχνίδια της Εθνικής ομάδας, το Μάρτιο για τα προκριματικά του  EURO 2020 και είναι ξεκάθαρο, ότι με... τέτοιο χλοοτάπητα δεν μπορείς να φιλοξενήσεις παιχνίδια τέτοιου επιπέδου.

Η εικόνα του γηπέδου στα τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει ο Εργοτέλης, είναι πραγματικά απογοητευτική και η επισπορά κρίνεται επιβεβλημένη, προκειμένου να φυτρώσει χορτάρι στα πολλά "κενά" σημεία του γηπέδου, όπου φαίνεται να έχει καταστραφεί ο χλοοτάπητας.

Επισήμως γίνεται γνωστό, ότι η επισπορά είναι προγραμματισμένη, ωστόσο δεν αποκλείεται να συνδέεται με την προσπάθεια των τοπικών φορέων, να φέρουν την Εθνικήν ομάδα στο Ηράκλειο.

Το προσωρινό κλείσιμο του Παγκρητίου σταδίου, επηρεάζει και τον Εργοτέλη, ο οποίος είναι σε αναζήτηση γηπέδου για το εντός παιχνίδι με την Κέρκυρα.

Το γήπεδο του ΟΦΗ και το γήπεδο του Ηροδότου, είναι στα υποψήφια να φιλοξενήσουν την αναμέτρηση.

Ο Εργοτέλης έχει δηλώσει ως δεύτερη έδρα το Γεντί Κουλέ, ωστόσο και στο γήπεδο του ΟΦΗ, το χορτάρι, έχει αρχίσει να φθείρεται και ίσως γίνει και εκεί επανασπορά.

Οριστική απόφαση, για το που θα αγωνιστεί ο Εργοτέλης με την Κέρκυρα, θα παρθεί τις επόμενες μέρες.

Η ανακοίνωση που εκδόθηκε απο την εταιρεία που διαχειρίζεται το Παγκρήτιο στάδιο, αναφέρει:

Η Ανάπτυξη Αθλητισμού Ηρακλείου ΑΕ ΟΤΑ, ενημερώνει τους αθλητικούς συλλόγους, αθλούμενους και αθλητές, του κεντρικού γηπέδου του Παγκρητίου Σταδίου, ότι σε συνέχεια της ετήσιας προγραμματισμένης συντήρησης του χλοοτάπητα την Δευτέρα 26/11/2018, (γενική σπορά με ψυχρόφιλο χλοοτάπητα), το κεντρικό γήπεδο ποδοσφαίρου θα μείνει κλειστό μέχρι και τις 19/12, σύμφωνα με τις οδηγίες του υπευθύνου συντήρησης.

Έως την συγκεκριμένη ημερομηνία, οι δραστηριότητες που είναι καθημερινά προγραμματισμένες στον χλοοτάπητα του κεντρικού γηπέδου (ακαδημίες ποδοσφαίρου, προπόνηση ποδοσφαιρικών ομάδων), μεταφέρονται στο βοηθητικό γήπεδο, του οποίου η συντήρηση ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Τι γίνεται με το χλοοτάπητα στο Παγκρήτιο στάδιο;

Read 522 times Last modified on Friday, 30 November 2018 18:47
Rate this item
(0 votes)

Latest from george