Print this page

Πρόσωπα-έκπληξη

31 Oct 2018 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

Συνεχίζεται η στελέχωση του ΟΦΗ της νέας εποχής με πρόσωπα που έχουν τιμήσει τη φανέλα της ομάδας, από το παρελθόν.

Όπως έγινε γνωστό, ο Στέφανος Βάβουλας, αναλαμβάνει υπεύθυνος στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο και ο Μίλτος Ανδρεανίδης team manager των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

Αλήθεια, ποιός ξεχνάει το σουτ-κεραυνό του Στέφανου Βάβουλα, το γκολ στο αλησμονητο 2-1 επί του Παναθηναικού και άλλα πολλά απο το δυναμικό αμυντικό.

Αλλά και τον σπουδαίο Μίλτο, τον "τσέλιγκα" ένα κεντρικό αμυντικό, που "πονούσε" ο αντίπαλος επιθετικός και κοντραρίστηκε με μεγάλα ονόματα της εποχής

Στην ιστορία, έχουν μείνει αξέχαστες κόντρες του, στο γήπεδο, με τον Τάσο Μητρόπουλο (!) και ένα εκπληκτικό γκολ με ανάποδο ψαλίδι που ο Μίλτος είχε βάλει κόντρα στον Ολυμπιακό στο Γεντί Κουλέ, σε εποχές μεγάλης δόξας  για τον ΟΦΗ.

Να σημειωθεί, ότι πρόσφατα στον ΟΦΗ , επέστρεψε ο Παύλος Αδάμος, πόστο του Γενικού Αρχηγού της ομάδας, ενώ και ο Γρηγόρης Τσινός προορίζεται για το πόστο του τεχνικού διευθυντή, πιθανότατα απο το καλοκαίρι.

Ακόμη, ο  Μανόλης Πατεμτζής, έχει αναλάβει από την αρχή της σεζόν το πόσο του τεχνικού διευθυντή των υποδομών της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 και προπονητής της Κ19, ενώ ο Κώστας Σταυρακάκης έχει απο το καλοκαίρι πόστο στις υποδομές της ΠΑΕ.

Στο οργανόγραμμα της ομάδας, ο Γιάννης Σαμαράς είναι επικεφαλής ποδοσφαίρου, ο Γιώργος Σαμαράς Εκτελεστικός διευθυντής, ο Ηλίας Πουρσανίδης Γενικός διευθυντής και ο Νίκος Παπαδόπουλος προπονητής.

Πρόσωπα, το καθ' ένα με τη δική του ιστορία και προσφορά στον ΟΦΗ, των τελευταίων δεκαετιών.

Ο Στέφανος Βάβουλας

Ο Μίλτος Ανδεανίδης.

Read 789 times Last modified on Monday, 05 November 2018 01:12
Rate this item
(0 votes)

Latest from george