PASTARELLA 500x176

KABAKAS1

FIMIkentriko-banner-200x150 arxontiko300x250mvp

dandaliskentriko-banner-340x1502

vavoulas336x280 build

george

george

Ολική ανακατασκευή του χλοοτάπητα στο Γεντί Κουλέ, γίνεται αυτήν την εποχή, καθώς ο ΟΦΗ πρέπει να έχει ένα καλύτερο γήπεδο, ενόψει της συμμετοχής του στην Σούπερ Λίγκ. Στόχος είναι μέχρι τις 15 Αυγούστου το γήπεδο, να αλλάξει όψη και να είναι έτοιμο, για το νέο πρωτάθλημα που ξεκινάει στις 25 Αυγούστου.

Η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 αναφέρει:

Ξεκίνησαν οι εργασίες στο Γεντί Κουλέ για την ολική ανακατασκευή του χλοοτάπητα, ενόψει της συμμετοχής του ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκ τη νέα περίοδο.

Μετά τις παρεμβάσεις στα γήπεδα του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου και το κτιριακό συγκρότημα,  που συνεχίζονται, σειρά παίρνει και το Γεντί Κουλέ.

Στόχος των ανθρώπων του ΟΦΗ είναι περίπου στα μέσα του Αυγούστου, το γήπεδο να είναι στην κατάσταση που πρέπει, λόγω της έναρξης του πρωταθλήματος στις 25/8.

Να σημειωθεί ότι τις εργασίες πραγματοποιεί η εταιρεία πρασίνου M&M.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες που δημοσιεύσε η επίσημη σελίδα της ΠΑΕ απο τις εργασίες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σε ρυθμούς Σούπερ Λίγκ το ΒΑΚ

Ξηλώθηκαν και ανακατασκευάζονται δυο γήπεδα στο ΒΑΚ

Με επιστολή του στα ΜΜΕ το μέλος της ΚΕΔ/ΕΠΟ Μιχάλης Κουκουλάκης, διαψεύδει ότι υπήρξε εξύβριση και απόπειρα χειροδικίας προς τον αντιπροέδρο της Ε.Δ. της Ε.Π.Σ.Η. και αντιπροέδρου του Σ.Δ.Π.Η, Γιώργου Ιωαννίδη, στο Παγκρήτιο στάδιο.

Ο Μιχάλης Κουκουλάκης αναφέρει ότι υπήρξε απλά ένας έντονος διάλογος και επισημαίνει ότι όσα δημοσιοποιήθηκαν για το επίμαχο περιστατικό, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

«Το από μηνών υλοποιούμενο σχέδιο κατασυκοφάντησής μου δεν πρόκειται να με αποπροσανατολίσει» αναφέρει ο Μιχάλης Κουκουλάκης, στην τοποθέτηση του.

Αναλυτικά η δήλωση του:

 Με αφορμή δημοσίευμα για το συμβάν μεταξύ εμού και του αντιπροέδρου της Ε.Δ. της Ε.Π.Σ.Η. και αντιπροέδρου του Σ.Δ.Π.Η, το οποίο αβασάνιστα και χωρίς να ζητηθεί η δική μου άποψη για το περιστατικό, αναπαρήγαγε μερίδα του τύπου, και το οποίο κατά τη γνώμη μου θίγει κατά τρόπο βάναυσο την τιμή , την υπόληψη και την προσωπικότητά μου , προς αποφυγή κάθε προσπάθειας δημιουργίας εσφαλμένων συμπερασμάτων και εντυπώσεων , αναγκάζομαι να γνωστοποιήσω τα κάτωθι :

Ένας έντονος διάλογος που έλαβε χώρα μεταξύ εμού και του αντιπροέδρου της Ε.Δ. της Ε.Π.Σ.Η. και αντιπροέδρου του Σ.Δ.Π.Η., σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να εκλαμβάνεται ως «λεκτική επίθεση» και «απόπειρα χειροδικίας».

Γνωστοποιώ προς πάσα κατεύθυνση , ότι όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και συνιστούν κατάφωρη διαστρέβλωση της αλήθειας.

Είμαι πεπεισμένος ότι κάποιοι δεν θα σταματήσουν να προκαλούν, να γνωρίζουν όμως ότι στο εξής για οτιδήποτε ψευδές , συκοφαντικό , δυσφημιστικό και προσβλητικό έχει διατυπωθεί ή θα διατυπωθεί σε βάρος εμού του ιδίου και της επαγγελματικής μου ιδιότητας , θα κληθούν να το αποδείξουν ενώπιον των αρμόδιων δικαστικών αρχών.

Το από μηνών υλοποιούμενο σχέδιο κατασυκοφάντησής μου δεν πρόκειται να με αποπροσανατολίσει.

Σε ρυθμούς Σούπερ Λίγκ κινείται ο ΟΦΗ, που προετοιμάζεται σε όλα τα επίπεδα. Εργασίες στο γήπεδο, που πρέπει να γίνουν με βάση τις υποδείξεις της Σούπερ Λίγκ, αδειοδότηση, μεταγραφές και χορηγίες, στο επίκεντρο του Δ.Σ. της ΠΑΕ.

Η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 αναφέρει:

Θέματα που αφορούν τις παρεμβάσεις  που πρέπει να γίνουν στο γήπεδο του ΟΦΗ, ενόψει Σούπερ Λίγκ, θέματα που αφορούν την προετοιμασία για την αδειοδότηση της ομάδας, θέματα μάρκετινγκ και θέματα χορηγιών για την προσεχή αγωνιστική περίοδο, αλλά και ενημέρωση για θέματα μεταγραφών, απασχόλησαν το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, που έγινε την Τρίτη (19/7) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Γιώργος Αλετράς ευχαρίστησε τους κ.κ. Γιάννη Βάβουλα και Μιχάλη Μυλωνάκη, για την μεγάλη συμπαράσταση, στο έργο της διοίκησης, παρ’ ότι και οι δυο δεν μετέχουν στο 9μελες Δ.Σ. της ΠΑΕ.

Ο Γιάννης Βάβουλας, που έχει τεθεί επικεφαλής σε θέματα που αφορούν σε παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν στο Γεντί Κουλέ  ενημέρωσε, για τις ενέργειες που έχουν γίνει από πλευράς ΟΦΗ, με βάση τις υποδείξεις της Σούπερ Λίγκ και τους κανονισμούς που υπάρχουν. Την απαραίτητη εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, την τοποθέτηση τουρνικέ στις θύρες του γηπέδου και την αναβάθμιση του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης στο γήπεδο και στα αποδυτήρια.

Για το θέμα της αδειοδότησης η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ήδη κατέθεσε τον φάκελο που αφορά τις υποδομές και προχωράει την προετοιμασία της, στα υπόλοιπα θέματα, με βάση το χρονιοδιάγραμμα που έχει τεθεί από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ.

Για θέματα μεταγραφών ο Κώστας Καζανάκης, ανέφερε ότι ο ΟΦΗ συνεχίζει τις επαφές με παίκτες, με βάση τα οικονομικά κριτήρια και την οικονομική πολιτική που έχει χαραχθεί.

Όπως τόνισε γίνεται το καλύτερο δυνατό, με βάση τις εισηγήσεις του προπονητή μας, Νίκου Παπαδόπουλου.

Για θέματα χορηγιών και μάρκετινγκ ο Μανόλης Γουρνιεζάκης ενημέρωσε για τις συζητήσεις που έχουν προχωρήσει με εταιρείες, για να βρίσκονται κοντά στον ΟΦΗ, την επόμενη σεζόν.

Τις επόμενες ημέρες θα γίνει συνάντηση αντιπροσωπείας της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 με τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ, για θέματα που αφορούν τις δυο διοικήσεις. Η επικοινωνία των δυο πλευρών για θέματα που τους αφορούν είναι σε πολύ καλό επίπεδο μέχρι σήμερα και πρόθεση είναι αυτό να συνεχιστεί.

Νεότερα Άρθρα

Stoiximatistirio