karatzis ofi 500x167

lokal-500-176-2019

kortsidakis 500x176 arxontiko

metropole500x167

KABAKAS-mvpnnnn

assariotakis500x176

benneto ofi 414x140

georgia500X176

skai-korts500x176

dandaliskentriko-banner-500x167

ALMYRA2018

stella

500x167 garden

ASFALEISKRITI500X176

manolios4800x167

sevensc500x167

terranet500x176

dandaliskentriko-banner-500x176

vavoulas black-clean 500x167

pastarela-500-176-2019

watercity500x176

proactive-414-140

autotrack 500X176 2

koumantakis500x176

fimi500x167

fastfitness 500X176 01

winnerkorts

Ο "κόκκινος" Μάνος και ο ΟΦΗ της Σούπερ Λίγκ

18 Mar 2018 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

Με ένα βλέμμα σχεδόν θυμωμένο, σα να έλεγε «βρε δεν με παρατάτε ήσυχο» ο Δημήτρης Μάνος, μετά τη νίκη του ΟΦΗ στο Ελ Πάσο επί της Καλλιθέας (1-3), δέχθηκε ερωτήσεις από δημοσιογράφους για τα δημοσιεύματα που τον φέρνουν να έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό.

Ο φορ του ΟΦΗ δεν απάντησε σε καμία τέτοια ερώτηση και η τοποθέτηση που έκανε, ήταν μόνο για τη νίκη του ΟΦΗ, στο Ελ Πάσο.

«Νίκη σε κάθε παιχνίδι, για το στόχο της ανόδου» είπε ο 24χρονος φορ, δείχνοντας μια σαφή διάθεση να παραμείνει προσηλωμένος στον ΟΦΗ.

Ο Μάνος έχει πιεστεί πολύ τελευταία.

Πριν από δέκα μέρες τα ΜΜΕ της ΑΕΚ τον «υπέγραψαν» κίτρινο. Γκαραντί. Τώρα τα ΜΜΕ του Ολυμπιακού τον έχουν υπογράψει κόκκινο. Πάλι γκαραντί. Μπορεί να είναι και έτσι.

Η αλήθεια θα φανεί σύντομα. Ολα εξαρτώνται απο τον παίκτη, ο οποίος δεσμεύεται με τον ΟΦΗ μέχρι το καλοκαίρι και εκείνος έχει το καρπούζι και το μαχαίρι, για το μέλλον του. Μπορεί και να έχει υπογράψει όπως γράφουν.

Ο ΟΦΗ δημοσιοποίησε πάντως ότι έχει ήδη καταθέσει πρόταση στον παίκτη για να μείνει στην ομάδα, εφ' όσον αυτή ανέβει στην Σούπερ Λίγκ.

Στον ΟΦΗ γνωρίζουν, ότι αν μπούν οι "μεγάλοι" στο παιχνίδι του Μάνου, οι πιθανότητες δεν είναι μαζί τους για να τον κρατήσουν, ωστόσο έχουν κάνει γνωστή την πρόταση τους στον παίκτη, ώστε να γνωρίζει, ότι ο ΟΦΗ είναι έτοιμος να του δώσει μια στέγη με αγάπη και στήριξη, σε επίπεδο Σούπερ Λίγκ, πάντα.

Αν θέλετε τη γνώμη μου, ο ΟΦΗ της Σούπερ Λίγκ, ίσως είναι η καλύτερη εξέλιξη για τον Δημήτρη Μάνο.

Στα 24 του, θα πρέπει να "κυνηγήσει" σίγουρα ένα καλό συμβόλαιο (αυτό πιθανόν να το βρεί σε ένα απο τους μεγάλους του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά και η πρόταση του ΟΦΗ της Σούπερ Λίγκ δεν είναι και άσχημη απο ότι γνωρίζω), αλλά και μια ομάδα, που θα συνεχίσει να του δείχνει εμπιστοσύνη, για να μην βάλει φρένο στην εμφανή αγωνιστική του βελτίωση, που έχει στον ΟΦΗ τον τελευταίο 1,5 χρόνο.

Αν είναι να πάει ο Μάνος,  σε κάποια μεγάλη ομάδα και να γυαλίζει τον πάγκο ή να δοθεί δανεικός κάπου αλλού, για να …ψηθεί, μέχρι να ...καεί, όπως έχει γίνει με αρκετούς ποδοσφαιριστές, ανάλογου και ίσως μεγαλύτερου ταλέντου απο τον ίδιο (τα παραδείγματα είναι πραγματικά πολλά), τότε η επιλογή του αυτή, μπορεί "στιγμιαία" να είναι θριαμβευτική, αλλά σε βάθος χρόνου, να αποδειχθεί μοιραία.

Η επιλογή ανήκει αποκλειστικά στον ίδιο και θα πρέπει να σκεφτεί πολύ σοβαρά, το επόμενο βήμα του.

Κάτι μου λέει  ότι -γενικά- δεν θα πρέπει να βιαστούμε για την υπόθεση αυτή.

Ούτε να προεξοφλήσουμε, ότι ο παίκτης δεν θα είναι στο Ηράκλειο του χρόνου (ούτε δανεικός;).

Αυτό που είναι σίγουρο, είναι ότι η  ιστορία αυτή, δεν θα πρέπει να αποπροσανατολίσει κανένα στον ΟΦΗ.

(Σοφή κουβέντα: Προέχει να ανέβει η ομάδα και τα υπόλοιπα θα τα βρούμε στην πορεία...).

Αλλωστε ο Μάνος, μέχρι να καλοκαιριάσει εδώ θα είναι. Να συνεχίσει να βοηθάει με τα γκολ του τον ΟΦΗ να ανέβει κατηγορία και ότι είναι να γίνει, θα...γίνει!

Τι να σκεφτόταν άραγε ο Αγγελος Χαντί, που βρέθηκε στις εξέδρες του Ελ Πάσο, να παρακολουθεί ένα ακόμη «τρίμπαλο» της πρώην ομάδας του (ΟΦΗ).

Ο Αγγελος δεν ήταν στην αποστολή του Αρη για το μεγάλο παιχνίδι με την Παναχαική, καθώς λόγω …Εθνικής Ιορδανίας, είχε ταξίδι και πήγε να δεί την πρώην ομάδα του.

Αυτή η Εθνική Ιορδανίας, στην οποία «έστειλαν» τον Αγγελο, τα παιχνίδια με τον ΟΦΗ, είναι ότι καλύτερο του έμεινε από τη φετινή χρονιά. Θα ήταν και ο ΟΦΗ αν έμενε, αλλά αποφάσισε να ...φύγει. Η επιλογή του Αρη, δεν φαίνεται (συνολικά) να του έχει βγεί σε καλό.

Δύναμη ο ΟΦΗ στο Ελ Πάσο. Ο κόσμος στην εξέδρα και η ομάδα μέσα στο γήπεδο. ΟΛΑ δείχνουν... άνοδο. «Η Σούπερ Λίγκ τον περιμένει» όπως διάβασα σε ένα όμορφο τίτλο!

Ωραία στιγμή με το Ντίνα, να καρφώνει τη μπάλα στα δίχτυα με εξαιρετικό φάουλ για το 1-3 του ΟΦΗ στο Ελ Πάσο!

Ωραίος και ο πανηγυρισμός του Θανάση.

Ψύχραιμος, αλλά ...μεγαλοπρεπής!

Εμεινε σχεδόν ακίνητος, ανοιξε τα χέρια του, σε σχήμα σταυρού και με μπόλικη αυτοπεποίθηση, κοίταξε την εξέδρα των οπαδών του ΟΦΗ, οι οποίοι τον αποθέωσαν!

Αυτός είναι ο ΟΦΗ, που θέλουμε…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

"Σερίφης" του ΟΦΗ ο Ντίνας στο Ελ Πάσο!

Ξανά στην κορυφή ο ΟΦΗ!

Οι τρείς...μπαλωθιές του ΟΦΗ στο Ελ Πάσο! (VIDEO)

Η γκολάρα του Ντινα απο την κερκίδα του ΟΦΗ (VIDEO)

Read 2894 times Last modified on Saturday, 24 March 2018 22:35
Rate this item
(0 votes)

Νεότερα Άρθρα

liveonyou-livestream

stoixim2019

logo rossetti 300dpi