karatzis ofi 500x167

lokal-500-176-2019

kortsidakis 500x176 arxontiko

metropole500x167

KABAKAS-mvpnnnn

assariotakis500x176

benneto ofi 414x140

georgia500X176

skai-korts500x176

dandaliskentriko-banner-500x167

ALMYRA2018

stella

500x167 garden

ASFALEISKRITI500X176

manolios4800x167

sevensc500x167

terranet500x176

dandaliskentriko-banner-500x176

vavoulas black-clean 500x167

pastarela-500-176-2019

watercity500x176

proactive-414-140

autotrack 500X176 2

koumantakis500x176

fimi500x167

fastfitness 500X176 01

winnerkorts

"Σερίφης" του ΟΦΗ ο Ντίνας στο Ελ Πάσο!

17 Mar 2018 Written by

Ο ΟΦΗ  πέρασε και από το Ελ Πάσο κερδίζοντας την Καλλιθέα με 1-3 και επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας της Football league.

Ενατη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου, η οποία παιχνίδι με παιχνίδι χτίζει το σερί… ανόδου του ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκ.

Ο ΟΦΗ αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, στην πρώτη φάση του αγώνα (2’ Συριόπουλος), δεν πανικοβλήθηκε και με παίκτη –κλειδί τον Θανάση Ντίνα, ο οποίος με δυο εκπληκτικές επινοήσεις από φάουλ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, κατάφερε να πάρει το σπουδαίο διπλό.

Το άλλο γκολ του ΟΦΗ πέτυχε ο… συνήθης ύποπτος ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, αλλά και του πρωταθλήματος, ο Δημήτρης Μάνος, ο οποίος έφτασε τα 16 γκολ!

Μάλιστα ο Μάνος, ήταν ο παίκτης που ισοφάρισε γρήγορα (στο 8’)  το γκολ που δέχθηκε ο ΟΦΗ , στο ξεκίνημα του αγώνα και έδιωξε ουσιαστικά το άγχος και την πίεση.

Μετά ανέλαβε δράση ο Ντίνας, ο οποίος στο 43’ αιφνιδίασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και με έξυπνο φάουλ  από πλάγια στην «κλειστή» γωνία, έκανε το  1-2.

Ενώ «καθάρισε» το παιχνίδι με μια ακόμη εκπληκτική εκτέλεση φάουλ στο 82’.

Να σημειωθεί ότι ο ΟΦΗ είχε και δοκάρι με τον Λεάλ στο 33’ σε μια επίσης σπουδαία επινόηση του Ουρουγουανού, ο οποίος με φαλτσαριστό σουτ έξω από την περιοχή σημάδεψε το οριζόντιο, αλλά και δυο μεγάλες ευκαιρίες με το Μάνο για περισσότερα γκολ (48’ και 67’).

Και η Καλλιθέα όμως είχε δοκάρι στο 1-2 με τον Σμυρλή στο 49’.

Ο ΟΦΗ πάντως πήρε 100% δίκαια Αυτό που άξιζε στο παιχνίδι και έκανε ένα ακόμη βήμα για το στόχο της ανόδου στην Σούπερ Λίγκ.

Διαιτητής: Μανούχος (Αργολίδας)
Βοηθοί: Τριανταφύλλου (Αρκαδίας), Καραθανάσης (Αν. Αττικής)
4ος: Γκοβέσης (Αρκαδίας)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Η ενδεκάδα της Καλλιθέας (Γ. Κορακάκης): Κουτογλίδης, Τζιτζικαλάκης, Παπαγγελής, Πολίντορο, Συριόπουλος, Καντέ, Χοτζάλι (52' Παυλής), Μάκο, Ταμπάκης (80' Ζιγκερίδης), Τσατσόπουλος (65' Μίνγκος), Σμυρλής.

Η ενδεκάδα του ΟΦΗ (Nίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Αργυρόπουλος, Νάστος, Ντίνας, Λεάλ (78' Κοέλιο), Μάνος, Κομεσίδης, Πουρτουλίδης (68' Βαφέας), Μπολάκης, Κουτσιανικούλης (46' Κοιλιάρας), Ποτουρίδης.

Στον πάγκο οι: Δερμιτζάκης, Μονιάκης, Βαφέας, Κοέλιο, Παπατόλιος, Περογαμβράκης, Κοιλιάρας.

ΜΙΚΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛ ΠΑΣΟ

*Περίπου 100 φίλαθλοι του ΟΦΗ απο την Αττική στο Ελ πάσο για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι με την Καλλιθέα.

*Ο Μανόλης Φαζός έμεινε εκτός 18αδας απο τους 19 που πήρε ο Νίκος Παπαδόπουλος στην Αθήνα.

*Πουρτουλίδης αντί Παπαστεριανού και Ντίνας αντί Βουό, οι αλλαγές στην ενδεκάδα του ΟΦΗ, σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι.

*Ο πρόεδρος της Διοκούσας Επιτροπής της ΠΑΕ ΟΦΗ Γιώργος Αλετράς, βρίσκεται στην Καλλιθέα, για το σημαντικό αυτό παιχνίδι του ΟΦΗ.

*Το σύνθημα ΟΦΗ-ΟΦΗ δόνησε απο νωρίς το Ελ Πάσο.

*Μια αγκαλιά έγιναν οι πάικτες του ΟΦΗ, πριν τη σέντρα.

*Σε πολύ καλή κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου της Καλλιθέας.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Το παιχνίδι ξεκίνησε!

2' Ο ΟΦΗ δέχεται γκολ στην πρώτη φάση του αγώνα. Ο Μάκος εκτελεί το κόρνερ και ο Συριόπουλος με καρφωτή κεφαλιά, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (1-0). Η άμυνα του ΟΦΗ δέχεται γκολ μετά απο 8 παιχνίδια!

Κακή η αμυντική ογράνωση του ΟΦΗ στη συγκεκριμένη φάση.

Δεν μπήκε καλά στο παιχνίδι η ομάδα, έχει όμως πολύ χρόνο το παιχνίδι!

8' Ο ΟΦΗ ΙΣΟΦΑΡΙΖΕΙ. Ο Πουρτουλίφης ανοίγει ωραία στον Μπολάκη, ωραία σέντρα απο τον Μπολάκη στον Μάνο, ο οποίος με μονοκόμματο σούτ μέσα απο την περιοχή στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα και βάζει το 16ο του γκολ στο πρωτάθλημα της Football league. O ΟΦΗ απαντάει γρήγορα, μετά την ψυχρολουσία του 1-0.

10' Νέα καλή στιγμή για την Καλλιθέα, με το Στρέζο να διώχνει σε κόρνερ την μπάλα μετά την κεφαλιά του Συριόπουλου.

12' Οι πρώτες διαμαρτυρίες των παικτών του ΟΦΗ στον διαιτητή Μανούχο, για ένα φάυλ σε βάρος του Ντίνα, επειδή σήκωσε ψηλά το πόδι του.

16' Οι παίκτες του ΟΦΗ ζητούν πέναλτι σε χέρι του Τζιτζικαλάκη, μετά απο γύρισμα του Λεάλ. Οχι λέει ο διαιτητής.

ΣΧΟΛΙΟ: Δεν μπήκε καλά στο παιχνίδι ο ΟΦΗ στο πρώτο 20λεπτο. Εχει κενά στην αμυντική του λειτουργία, αλλά τουλάχιστον κατάφερε να ισοφαρίσει γρήγορα το γκολ της Καλλιθέας στο ξεκίνημα του αγώνα.

22' Καλή στιγμή για τον ΟΦΗ. Καλοχτυπημένο φάουλ του Ντίνα, ο Ποτουρίδης πήρε την κεφαλιά, η μπάλα έφυγε λίγο πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι.

23' Απευθείας χτύπημα φάουλ του Λεάλ, η μπάλα λίγο πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι.

ΣΧΟΛΙΟ: Μετά απο ένα μέτριο 20λεπτο, ο ΟΦΗ έχει πάρει τον έλεγχο του αγώνα και ψάχνει με καλές προυποθέσεις ένα δεύτερο γκολ. Σε καθαρά αμυντικό ρόλο η Καλλιθέα, η οποία στο πρώτο 20λεπτο είχε πάρει μέτρα στο γήπεδο.

33' ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ. Οπως και στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα, ο Σέρτζιο Λεάλ πηγαίνει να βάλει ένα εκπληκτικό γκολ με φαλτσαριστό σουτ έξω απο τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα τραντάζει στο οριζόντιο δοκάρι!

Στην εξέλιξη της φάσης, ο Μάνος καθυστερεί να πλασάρει και τον προλαβαίνουν οι αμυντικοί.

Μεγάλη φάση για να κάνει ο ΟΦΗ το 1-2.

40’ O Στρέζος βγαίνει από την εστία του και προλαβαίνει τον Ταμπάκη της Καλλιθέας, που ερχόταν από πίσω.

43' ΓΚΟΟΟΟΛ. Ο Ντίνας με απευθείας χτύπημα φάουλ απο τα πλάγια αιφνιδίασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα! Ανατρέπει το 1-0 σε 1-2 ο ΟΦΗ, λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου!

"Ανάψαμε φωτιά και μεγαλώνει..." τραγουδούν οι φίλοι της ομάδας μας στο Ελ Πάσο. Και "Γεντί Κουλέ, ΟΦΗ ολέ, ολέ, ολέ..."

ΗΜΙΧΡΟΝΟ 1-2

46' Με μια αλλαγή ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο για τον ΟΦΗ. Ο Κοιλιάρας, πήρε τη θέση του Κουτσιανικούλη.

48' Σπουδαία φάση για το 1-3 για τον ΟΦΗ. Ο Μάνος στο τετ-α-τετ πλασάρει άουτ με το εξωτερικό. Ο επιθετικός του ΟΦΗ είχε την ευκαιρία να κλειδώσει το ματε στη φάση αυτή.

49' ΔΟΚΑΡΙ για την Καλλιθέα. Απαντάει στις ευκαιρίες η Καλλιθέα, με τον Σμυρλή να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι και πάλι απο στατική φάση, στην οποία δεν λειτούργησε σωστά η άμυνα του ΟΦΗ.

50' Κίτρινη κάρτα στον Μπολάκη.

54' Ωραίο σουτ του Μάνου έξω απο την περιοχή, ο γκολκήπερ της Καλλιθέας διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

55' Κίτρινη κάρτα στον Κοιλιάρα.

ΣΧΟΛΙΟ: Ο ΟΦΗ χρειάζεται ένα τρίτο γκολ για να τελειώσει το παιχνίδι. Εχει την υπεροχή στην επανάλληψη, αλλά θα πρέπει να προσέξει τις αντεπιθέσεις της Καλλιθέας, αλλά και τις εναέριες μονομαχίες στις στατικές φάσεις.

67' Ξανά κοντά στο 1-3 ο ΟΦΗ. Ωραία σέντρα του Κοιλιάρα, κεφαλιά του Μάνου, η μπάλα βασανιστικά άουτ απο το δεξί κάθετο δοκάρι.

68' Δεύτερη αλλαγή για τον ΟΦΗ. Εξω ο Πουρτουλίδης, μέσα ο Βαφέας.

69' Κίτρινη κάρτα στον Παπαγγελή.

75' Νέα καλή στιγμή για τον ΟΦΗ. Λεάλ και Μάνος άλλαξαν τη μπάλα, σούτ του τελευταίου έξω απο την περιοχή, η μπάλα λίγο άουτ.

77' Φάουλ του Κοιλιάρα, κεφαλιά του Βαφέα, η μπάλα πάνω απο τα δοκάρια.

78' Τρίτη αλλαγή για τον ΟΦΗ. Εξω ο πολύ καλός Λεάλ, μέσα ο Κοέλιο.

82' ΓΚΟΟΟΟΟΛ. Ο Ντίνας τελειώνει το παιχνίδι για τον ΟΦΗ με ένα εκπληκτικό φάουλ, στο "παράθυρο" της αντίπαλης εστίας. Το 1-3 για τον ΟΦΗ, με μεγάλο πρωταγωνιστή το Θανάση Ντίνα, ο οποίος με δυο γκο με απευθείας χτυπήματα φάουλ ξεκλειδώνει το παιχνίδι για τον ΟΦΗ!!!

ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 1-3.

Ο ΟΦΗ μας κάνει το 9Χ9 και είναι ξανά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας! Μπράβο σε όλους!

Πηγή:ofi1925.gr

 

Read 2435 times Last modified on Tuesday, 20 March 2018 11:28
Rate this item
(0 votes)

Νεότερα Άρθρα

liveonyou-livestream

stoixim2019

logo rossetti 300dpi