karatzis ofi 500x167

lokal-500-176-2019

kortsidakis 500x176 arxontiko

metropole500x167

KABAKAS-mvpnnnn

assariotakis500x176

benneto ofi 414x140

georgia500X176

skai-korts500x176

dandaliskentriko-banner-500x167

ALMYRA2018

stella

500x167 garden

ASFALEISKRITI500X176

manolios4800x167

sevensc500x167

terranet500x176

dandaliskentriko-banner-500x176

vavoulas black-clean 500x167

pastarela-500-176-2019

watercity500x176

proactive-414-140

autotrack 500X176 2

koumantakis500x176

fimi500x167

fastfitness 500X176 01

winnerkorts

O ΟΦΗ θέλει δίπλα του τον κόσμο του για να πάει πιο ψηλά

30 Nov 2019 Written by

Το βόλει του ΟΦΗ, "καθάρισε" σχετικά εύκολα και την Ελπίδα Αμπελοκήπων με 3-0 σετ στο "παλατάκι" του ΒΑΚ και πλέον πηγαίνει με ανεβασμένη ψυχολογία στο δυνατό ντέρμπι με τον Φοίνικα Σύρου και πάλι εντός έδρας την επόμενο αγωνιστική.

Ο προπονητής του ΟΦΗ Δημήτρης Ζλατιλίδης στην συνέντευξη τύπου μετά το παιχνίδι, έστειλε το μήνυμα του στον κόσμο της ομάδας, λέγοντας ότι "καλώ τον κόσμο να έρθει, για να μας δώσει τη δύναμη του και να πάμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά".

Στον κόσμο αναφέρθηκε και εκ των κορυφαίων του ΟΦΗ Γιάννης Ρουμελιωτάκης, επισημαίνοντας ότι "βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι με τη Σύρο, που είναι πολύ καλή ομάδα. Είμαστε και εμείς καλή ομάδα και πιστεύω θα γίνει ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Καλώ τον κόσμο να είναι μαζί μας το επόμενο Σάββατο και να μας βοηθήσει. Πήραμε τρείς βαθμούς, πάμε λίγο πιο ψηλά και θα κοιτάξουμε πλέον βήμα-βήμα να πάμε όσο καλύτερα γίνεται. Οτι καλύτερο έρθει θα το πάρουμε", τόνισε ο αρχηγός του ΟΦΗ.

Αναλυτικά οι αναφορές που έγιναν στην συνέντευξη τύπου, μετά τη νίκη του ΟΦΗ με 3-0 σετ επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων:

 Δημήτρης Ζλατιλίδης (προπονητής ΟΦΗ): Είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Ελπίδα είναι νεοφώτιστη όπως και εμείς και έπρεπε να κερδίσουμε πάση θυσία το παιχνίδι. Αυτό μας βάρυνε αρκετά. Είχαμε την ευτυχία να έχουμε καλή υποδοχή και ένα υψηλό ποσοστό στην επίθεση. Είμαι ευχαριστημένος.

Θα συνεχίσουμε τη δουλειά. Ευχαριστώ τους αθλητές μου γιατί είναι συγκεντρωμένοι καθημερινά. Ευελπιστώ σε καλά αποτελέσματα και να μπορέσουμε να πάμε τον ΟΦΗ όσο πιο ψηλά γίνεται.

Τον κόσμο θα τον φέρουμε στο γήπεδο με τις εμφανίσεις μας. Μας βοηθάει και θα συνεχίσει να το κάνει. Οσο εμείς είμαστε σοβαροί και έχουμε καλά αποτελέσματα, τόσο περισσότερος κόσμος θα έρχεται στο γήπεδο. Εγω θα συνεχίσω να τους καλώ, να έρθουν, για να μας δώσει τη δύναμη του και να πάμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά".

Γιάννης Ρουμελιώτάκης (ακραίος ΟΦΗ): Θα ήθελα να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και σε όλο το τιμ. Δείξαμε την κατάλληλη σοβαρότητα, που έπρεπε. Είμαστε δυο νεοφώτιστοι, εκμεταλευτήκαμε την έδρα μας. Κρατήσαμε καλά την υποδοχή και δώσαμε πλεονέκτημα στον πασαδόρο να έχει καλύτερη ανάπτυξη. Θα το χαρούμε και βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι με τη Σύρο, που είναι πολύ καλή ομάδα. Είμαστε και εμείς καλή ομάδα και πιστεύω θα γίνει ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Καλώ τον κόσμο να είναι μαζί μας το επόμενο Σάββατο και να μας βοηθήσει. Ο ΟΦΗ είναι νεοφώτιστος και θέλει υπομονή. Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν πολύ μεράκι.

Εγώ προσωπικά είμαι απο το Ηράκλειο και ήρθα φέτος στην ομάδα για να τη βοηθήσω και στηρίξω την προσπάθεια του ΟΦΗ και του κ. Δανδάλη που ελιναι τόσα χρόνια στο σύλλογο, τον στηρίζει και τον αγαπάει. Πρέπει να πάμε βήμα-βήμα. Κάναμε μια καλή νίκη, πήραμε τρείς βαθμούς, πάμε λίγο πιο ψηλά και θα κοιτάξουμε πλέον βήμα-βήμα να πάμε όσο καλύτερα γίνεται. Οτι καλύτερο έρθει θα το πάρουμε".

Σπύρος Γκολίτσης (προπονητής Ελπίδας Αμπελοκήπων):

Παίξαμε με ένα διαφορετικό σχήμα σήμερα. Ο πασαδόρος μας είχε μικροτραυματισμό στον ώμο την Παρασκευή και επιστρατεύσαμε τον Θάνο Επιτροπάκη, ο οποίος λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων τον τελευταίο καιρό δεν ήταν στις προπονήσεις, αλλά του αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια.

Ηταν μαχητής στο γήπεδο.

Είμαστε στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας και του διαγώνιου μας του Χαριδήμου, δεν ήθελα να ρισκάρω τη συμμετοχή του.

Ηρθαμε εδώ με διάθεση να διεκδικήσουμε κάτι.

Δεν τηρήσαμε αυτά που είχαμε πεί.

Στο πρώτο σετ, είπαμε να πιέσουμε την υποδοχή τυο ΟΦΗ και ο ΟΦΗ έπαιζε με 75% υποδοχή.

Μοιραία ήμασταν χαμηλά στο σκόρ και δίκαια χάσαμε εύκολα.

Το δεύτερο μπορούσαμε να τοπ πάρουμε, ήμασταν μπροστά 22-21 και έπρεπε βάσει τις προσπάθειας μας, κάτι να πάρουμε. Ενα σετ, ένα βαθμό, κάτι.

Δεν τα καταφέραμε.

Δοκίμασα και κάποιους αθλητές και ήταν καλοί.

 Δεν πιέσαμε στο σερβίς, όπως ήθελα και ο ΟΦΗ έκανε καλή υποδοχή.

Δυστυχώς η δική μας υποδοχή κυμάνθηκε σε χαμηλά επίπεδα και η επίθεση μας δεν ήταν καλή.

Δίκαια ηττηθήκαμε. Δεν το βάζουμε κάτω, είμαι αισιόδοξος.

Ολα θα κριθούν στα πλέι-άουτ τον Απρίλιο και πιστεύω ότι η ομάδα θα τα καταφέρει και θα σωθεί.

Ο ΟΦΗ είναι ένας σύλλογος, μαζί με Παναχαική και τη Λάρισα, οι πιο ιστορικές ομάδες της Περιφέρειας.

Είναι ιδιαίτερη χαρά για το Ελληνικό βόλει που και η Κρήτη και το Ηράκλειο, που είναι μια μεγάλη πόλη έχει ομάδα στην Α1.

Ο ΟΦΗ δεν θα έχει πρόβλημα για να μείνει στην κατηγορία".

Θάνος Επιτροπάκης (πασαδόρος Ελπίδας): Δεν ξεκινήσαμε όπως θέλαμε. Χωρίς πίεση στο σερβίς και πολλά αβίαστα λάθη. Χάσαμε εύκολα το πρώτο σετ. Στο δεύτερο πιέσαμε, βρεθήκαμε μπροστά 22-20, αλλά δεν καταφέραμε να τελειώσουμε το σετ. Κάναμε συσωρευμένα λάθη. Δεν τα παρατάμε και δεν το βάζουμε κάτω. Βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Δύναμη του ΟΦΗ το "παλατάκι"-Δεύτερη νίκη στην Volley League

 

 

 

Read 2168 times Last modified on Tuesday, 03 December 2019 12:19
Rate this item
(0 votes)

Νεότερα Άρθρα

liveonyou-livestream

stoixim2019

logo rossetti 300dpi