karatzis ofi 500x167

lokal-500-176-2019

kortsidakis 500x176 arxontiko

metropole500x167

KABAKAS-mvpnnnn

assariotakis500x176

benneto ofi 414x140

georgia500X176

skai-korts500x176

dandaliskentriko-banner-500x167

ALMYRA2018

stella

500x167 garden

ASFALEISKRITI500X176

manolios4800x167

sevensc500x167

terranet500x176

dandaliskentriko-banner-500x176

vavoulas black-clean 500x167

pastarela-500-176-2019

watercity500x176

proactive-414-140

autotrack 500X176 2

koumantakis500x176

fimi500x167

fastfitness 500X176 01

winnerkorts

Συνέντευξη Αλέξης Κασμερίδης: "Μονο ενωμένος θα τα καταφέρει ο ΟΦΗ"

14 Oct 2015 Written by

«Ενας ΟΦΗ ενωμένος, διοίκηση, ομάδα, κόσμος θα τα καταφέρει» τονίζει ο Αλέξης Κασμερίδης. Ο 28χρονος γκολκίπερ της κρητικής ομάδας κρατάει το «μηδέν» κάτω από τα γκολπόστ του ΟΦΗ στα τελευταία δυο παιχνίδια και αρχίζει σιγά-σιγά να θυμίζει τον…παλιό καλό Κασμερίδη. Ο ίδιος παραδέχεται ότι δεν ξεκίνησε καλά τη χρονιά. Στην προετοιμασία, η απόδοση του δεν ήταν σταθερή, γεγονός που ο  ίδιος το αποδίδει στο ότι προερχόταν από μια αποχή και δεν είχε βρεί καλό ρυθμό. Παιχνίδι με παιχνίδι όμως παρουσιάζεται καλύτερος. Με το Ηράκλειο εκτός έδρας ήταν εξαιρετικός (0-0), ενώ με την Κηφισιά παρότι δεν είχε και πολύ δουλειά, έδειξε ξανά σταθερότητα.

«Οσο βλέπετε το μηδέν πίσω είμαι καλά» δήλωσε ο Αλέξης Κασμερίδης μιλώντας στον ΣΚΑΙ ΚΡΗΤΗΣ 92.1 και στον Γιώργο Κορτσιδάκη.

Ο γκολκίπερ του ΟΦΗ αναφέρθηκε στην φετινή προσπάθεια του ΟΦΗ στη Γ Εθνική και τις δυσκολίες που εντοπίζονται. «Εχουμε καλούς παίκτες, καλό προπονητή και καλά αποδυτήρια. Υπάρχουν οι συνθήκες για να τα καταφέρουμε» τονίζει ο έμπειρος γκολκίπερ, ο οποίος αφιέρωσε τη νίκη επί της Κηφισιάς εκ μέρους όλης της ομάδας στους Σαχινίδη και Νικολόπουλο, οι οποίοι πέρασαν την πόρτα του χειρουργείου.

Οι πιο σημαντικές αναφορές του Αλέξη Κασμερίδη στον ΣΚΑΙ ΚΡΗΤΗΣ 92.1

-Αλέξη, πρώτη νίκη για τον ΟΦΗ, στην Τρίτη αγωνιστική της Γ Εθνικής…

«Η αλήθεια είναι ότι δεν ξεκινήσαμε καλά. Δεν ήταν αυτό που θέλαμε. Ψάχναμε μια νίκη. Την πετύχαμε στην τρίτη αγωνιστική και συνεχίζουμε».

-Νίκη, που την χρειαζόσασταν εσείς, η ομάδα, ο κόσμος, η διοίκηση…

«Στο παιχνίδι με την Κηφισιά, είπαμε μπαίνουμε στ γήπεδο για να κερδίσουμε. Δεν θα φεύγαμε από το γήπεδο, αν δεν κερδίζαμε. Κάναμε ευκαιρίες, παίξαμε καλά και στο τέλος καταφέραμε να κερδίσουμε. Το πιστεύαμε και στο τέλος ήμασταν ανακουφισμένοι στα αποδυτήρια γιατί έσπασε μια γκίνια, μια γκαντεμιά που είχαμε με το σκοράρισμα.

Θέλω με την ευκαιρία εκ μέρους των παικτών να αφιερώσουμε τη νίκη επί της Κηφισιάς στον Βασίλη Σαχινίδη και στον Βαγγέλη Νικολόπουλο, δυο παιδιά που είχαν σοβαρούς τραυματισμούς και μπήκαν στο χειρουργείο. Ο Σαχινίδης επιστρέφει σιγά-σιγά ευχόμαστε καλή επιστροφή και στον Νικολόπουλο. Να είναι σύντομα κοντά μας».

-Το γκολ μπορεί να μπαίνει δύσκολα. Αλλά πάντως πίσω κρατάς το μηδέν στα δυο τελευταία παιχνίδια, που είναι σημαντικό. Νοιώθεις καλά;

«Οσο βλέπετε το μηδέν πίσω, είμαι καλά. Είμαι στα 28 μου χρόνια και πιστεύω στο εαυτό μου. Ξέρω ποιος είμαι και γνωρίζω τις δυνατότητες μου. Το ίδιο ξέρουν και εκείνοι που με γνωρίζουν. Χρειαζόμουν χρόνο. Προερχόμουν από μια αποχή. Είναι φυσιολογικό. Χρειαζόμουν ρυθμό. Τώρα είμαι καλά. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα. Είμαι καλά και όσο περνούν τα παιχνίδια θα είμαι και καλύτερα».

-Με την Κηφισιά είδαμε και μια εξαιρετική αμυντική λευουργία του ΟΦΗ με την προσθήκη του Ηλία Κώτσιου…

«Με τον Ηλία Κώτσιο γνωριζόμαστε χρόνια. Υπήρξαμε και ξανά συμπαίκτες. Η προσωπικότητα του είναι παράδειγμα προς μίμηση. Είδαμε όλοι και με την Κηφισιά ότι ήταν εγγύηση στην άμυνα».

-Ο ΟΦΗ δείχνει να μην έχει προσαρμοστεί ακόμα στις συνθήκες της Γ Εθνικής…

«Η χρονιά είναι κάτι πρωτόγνωρο για τον ΟΦΗ. Και για τη διοίκηση που είναι νέα και κάνει μια καλή προσπάθεια. Είναι πρωτόγνωρες οι συνθήκες για τους φιλάθλους, αλλά και για κάποιους παλιούς παίκτες του ΟΦΗ.

Το ποδόσφαιρο είναι διαφορετικό. Κυριαρχεί η δύναμη και όχι η ποιότητα. Πιστεύω ότι η ομάδα μας βρίσκεται το ρυθμό της σιγά-σιγά. Εχουμε καλούς παίκτες, καλό προπονητή και καλά αποδυτήρια. Υπάρχουν οι συνθήκες για να τα καταφέρουμε».

-Η ομάδα  δείχνει να έχει πρόβλημα στα πλαστικά γήπεδα…

«Είμαστε ΟΦΗ. Είτε υπάρχει πλαστικό, είτε άλλο γήπεδο, εμείς πρέπει να πάμε και να κερδίζουμε τα παιχνίδια. Στο Νέο Ηράκλειο πήγαμε και παίξαμε σε ένα γήπεδο 8Χ8. Εύχομαι το Ηράκλειο να παίξει με όλες τις ομάδες της Αθήνας στο γήπεδο αυτό. Εμείς γνωρίζουμε τι γίνεται, αλλά κοιτάζουμε την ομάδα μας και κανένα άλλο. Το πλαστικό δεν θέλω να το αναφέρω ξανά. Είτε παίζουμε σε χώμα και σε χόρτο, πρέπει να πάμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια. Πάμε στη Γλυφάδα για τη νίκη και αυτήν την Κυριακή, για να κάνουμε ένα ακόμη βήμα για το στόχο. Ετσι πρέπει να βλέπουμε όλα τα παιχνίδια. Είμαστε ΟΦΗ και πάμε να κερδίσουμε.

Ολες οι ομάδες θα κυνηγούν τον ΟΦΗ. Καλά κάνουν και έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ξέρουμε ότι όλες οι ομάδες θα περιμένουν τον ΟΦΗ. Αν δεν βάλουμε κάποιο γκολ γρήγορα, θα υπάρχει πρόβλημα.Οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί στην άμυνα και στην επίθεση πιστεύω θα βρούμε τη λύση».

-Πιστεύεις ότι ο ΟΦΗ μπορεί να τα καταφέρει;

«Η Γ Εθνική είναι δύσκολη κατηγορία. Θέλει υπομονή και ομοψυχία. Ολοι να είμαστε ένα. Η διοίκηση, η ομάδα και ο κόσμος. Αν γίνει αυτό, θα δείτε ότι  το αποτέλεσμα θα είναι αυτό που θέλουμε.

Η ενωμένη ομάδα, θα τα καταφέρει. Η διοίκηση είναι μέχρι στιγμή δίπλα μας. Δεν μας λείπει τίποτε. Αν είμαστε ενωμένοι, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Είδαμε πέρσι ο Αρης, υπήρχαν προβλήματα του κόσμου με τη διοίκηση και η προσπάθεια απέτυχε. Εμείς πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Αυτό το μήνυμα θέλω να στείλω. Αν συμβεί αυτό πιστεύω ότι θα πετύχουμε».

Read 11233 times Last modified on Monday, 19 October 2015 12:46
Rate this item
(0 votes)

Νεότερα Άρθρα

liveonyou-livestream

stoixim2019

logo rossetti 300dpi