karatzis ofi 500x167

lokal-500-176-2019

kortsidakis 500x176 arxontiko

metropole500x167

KABAKAS-mvpnnnn

assariotakis500x176

benneto ofi 414x140

georgia500X176

skai-korts500x176

dandaliskentriko-banner-500x167

ALMYRA2018

stella

500x167 garden

ASFALEISKRITI500X176

manolios4800x167

sevensc500x167

terranet500x176

dandaliskentriko-banner-500x176

vavoulas black-clean 500x167

pastarela-500-176-2019

watercity500x176

proactive-414-140

autotrack 500X176 2

koumantakis500x176

fimi500x167

fastfitness 500X176 01

winnerkorts

Τρελό πανηγύρι σε γήπεδο και αποδυτήρια για τη σωτηρία του ΟΦΗ

23 May 2019 Written by

Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Κομίνη στο Γεντί Κουλέ, βρήκε τους παίκτες του ΟΦΗ, να γίνοντα ένα κουβάρι με τον κόσμο, που πήδηξε τα κάγκελα και μπήκε στο γήπεδο, για να πανηγυρίσει την παραμονή της ομάδας στην Σούπερ Λίγκ.

Ο συγκλονιστικός τρόπος, που αυτή ήρθε με το φάουλ-γκολ του Ναμπί στο 95' (3-2), με τον ΟΦΗ να ακροβατεί με τον υποβιβασμό στην Β' Εθνική, δημιούργησε ένα ανεπανάλλητο ξέσπασμα, τόσο μέσα στον αγωνιστικό χώρο, όσο και στα αποδυτήρια.

Μέσα στο γήπεδο, οι παίκτες του ΟΦΗ, έμειναν για πολύ ώρα, για να πανηγυρίσουν με τους φιλάθλους.

Ενώ και στα αποδυτήρια στήθηκε ένα μεγάλο πανηγύρι.

Παίκτες, προπονητές, άνθρωποι της ομάδας, όλοι ήταν συγκλονισμένη απο το πολύ δυνατό φινάλε, που ευτυχώς για τον ΟΦΗ, είχε αίσιο τέλος.

Αλλοι ξέσπασαν σε δάκρυα χαράς, άλλοι σε αγκαλιές και πανηγυρισμούς, για τον ΟΦΗ, που τελικά σε μια πολύ δύσκολη χρονιά τα κατάφερε.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ΟΦΗ, ο Αντίλ Ναμπί, που με το γκολ που έβαλε,  με κρύο αίμα, με το απευθείας φάουλ στο 95' είναι το πρόσωπο της χρονιάς για τον ΟΦΗ, ανέφερε μιλώντας στην κάμερα της NOVA, για την φάση που έκρινε το νικητή του αγώνα, ότι "είμαι πολύ καλός στο να εκτελώ φάουλ, αλλά δεν είμαι μόνο εγώ που έσωσα την κατηγορία όλοι πάλεψαν γι’ αυτό. Είμαστε όλοι πολύ φορτισμένοι, υπόσχομαι πως του χρόνου ο ΟΦΗ θα έχει μεγαλώσει και θα είμαστε μια άλλη ομάδα. Είμαστε μια οικογένεια! Ήρθα στον ΟΦΗ για να σώσουμε την κατηγορία, αλλά οι δυνατότητες της ομάδας δεν είναι για να σώσει μόνο την κατηγορία. Το επίπεδο του ΟΦΗ δεν είναι μόνο για την παραμονή. Θέλουμε ο ΟΦΗ να είναι στους πρωταγωνιστές του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Ο Γιώργος Γιακουμάκης, που ήρθε απο τον πάγκο και πέτυχε το καθοριστικό δεύτερο γκολ του ΟΦΗ, αλλά αποβλήθηκε στους πανηγυρισμούς και απο ήρωας πήγε να γίνει μοιραίος, υπογράμμισε πως  «ήταν μεγάλη ανοησία, ελπίζω να μην το ξανακάνω. Πάνω στο πάθος και την ένταση ξέχασα ότι είχα κίτρινη. Ημασταν καλύτεροι από τον Πλατανιά, καταφέραμε να σκοράρουμε χωρίς να δεχθούμε παρά μόνο μια ευκαιρία ουσιαστικά. Καταφέραμε στο τέλος να κάνουμε τον κόσμο μας χαρούμενο. Τον ευχαριστούμε πολύ για τη στήριξη».

Ο αρχηγός του ΟΦΗ, Ανέστης Νάστος, ήταν συγκλονιστικός. Οπως είπε ”είναι η τρίτη μεγάλη χαρά που παίρνω, γράψαμε ιστορία, το περιβραχιόνιο είναι η καθημερινότητα, τα αποδυτήρια, είναι τιμή μου και ανταποκριθήκαμε πολύ σωστά.Μπορεί να μην είμαι πολύ καλός ποδοσφαιριστής, αλλά τιμώ την ομάδα όσο μπορώ καλύτερα. Οι άνθρωποι που ήρθαν πίστεψαν σε μας, όλη η διοίκηση μας στήριξε, μας έκανε δυνατούς και πηγαίναμε στα παιχνίδια σοβαροί και πειθαρχημένοι. Η ομάδα θέλει θετική ενέργεια και στήριξη από όλο τον κόσμο. Δουλέψαμε σκληρά, τρελό παιχνίδι, απίστευτα συναισθήματα, ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες μου, την διοίκηση , τον κόσμο, υπήρχει μεγάλη ηρεμία και αυτό μας κράτησε ενωμένους για να παραμείνουμε στην κατηγορία”.

Ο Νάστος, είχε όμως λόγια και για το αντίπαλο. Οπως είπε ”αυτή είναι η χαρά του ποδοσφαίρου, ο θεός ήθελε να παραμείνουμε εμείς, αν έγινε κάτι που δεν έπρεπε και δημιουργήθηκαν παρεξηγήσεις ζητώ συγνώμη”.

Ενώ αφιέρωσε την παραμονή του ΟΦΗ, που αλλού στην όμορφη μικρή Ραφαέλλα, τη φίλαθλο του ΟΦΗ, το χέρι της οποίας κρατούσε μπαίνοντας στο γήπεδο, για το παιχνίδι. Οπως είπε "βοηθάμε τους συνανθρώπους που μας έχουν ανάγκη. Η Ραφαέλα είναι μοναδικός άνθρωπος και την αγαπώ πολύ!”.

Ο γκολκίπερ του ΟΦΗ Δημήτρης Σωτηρίου, ανέφερε με τη σειρά του, ότι «μόνο αυτό το άθλημα μπορεί να δώσει τέτοιες συγκινήσεις. Ηταν μία πάρα πολύ δύσκολη χρονιά για εμάς. Θα είναι ορόσημο για πάρα πολλά παιδιά και για μένα προσωπικά. Ο Θεός ήθελε να μας το δώσει, ήθελε στο τελευταίο δευτερόλεπτο να είμαστε εμείς αυτοί που θα μείνουμε στην κατηγορία. Τίποτα δεν είναι τυχαίο, το αξίζαμε να μείνουμε. Ο ΟΦΗ σαν μέγεθος και ομάδα δεν είναι για να παλεύει για την κατηγορία, αλλά από διάφορες καταστάσεις που δημιουργήθηκαν φέτος η ομάδα βρέθηκε να παλεύει για τη σωτηρία της. Βγάλαμε χαρακτήρα τον τελευταίο μήνα, προσωπικότητα σε δύσκολα παιχνίδια και στο τέλος χαμογελάσαμε. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο και του υποσχόμαστε ότι έρχονται πολύ καλύτερες μέρες. Είναι μία μαγική ημέρα που δε θα την ξεχάσω ποτέ».

Ο Τάσος Παπάζογλου, με τη σειρά του, ανέφερε πως «από την αρχή ήταν μία δύσκολη χρονιά, δεν μας έκατσαν τα αποτελέσματα μέσα στην χρονιά, ήρθε την κατάλληλη στιγμή, ο ΟΦΗ δεν πρέπει να παίζει τέτοια ματς, είναι για Ευρώπη. Συγχαρητήρια σε όλους, και στον Πλατανιά, αλλά ο ΟΦΗ είναι ΟΦΗ. Μας βοήθησε ο Θεός, πήραμε αυτό που αξίζαμε, πήγαν όλα καλά, καλό καλοκαίρι».

O Θανάσης Ντίνας με δάκρυα στα μάτια, εξήγησε ότι τα κλάματα δεν είναι για την σωτηρία, αλλά όπως είπε "κλαίμε από χαρά. Ξέρουμε πως κρατηθήκαμε πέρσι. Βγαίνει η πίεση. Η ομάδα έχει ψυχή. Δεν κλαίμε γιατί σώσαμε την ομάδα. Ερχοναι καλύτερες μέρες στην ομάδα".

Ο ΟΦΗ, μπορεί να καρδιοχτύπησε, μπορεί να είδε κατάφατσα τον εφιάλτη της Β' Εθνικής, αλλά τελικά τα κατάφερε και αυτό είναι που έχει σημασία.

Τώρα, ήρθε η ώρα, ώστε οι άνθρωποι της ομάδας, να δούν με θάρρος τα λάθη που έγιναν και να χτίσουν μια καλύτερη ομάδα του χρόνου, ώστε ο ΟΦΗ να μην μπεί ξανά σε τόσο μεγάλους μπελάδες...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Το...θαύμα του Ναμπί (VIDEO)

Θρίλερ στο Γεντί Κουλέ: Ο Ναμπί στο 95' έσωσε τον ΟΦΗ απο την Β' Εθνική

 

Read 1771 times Last modified on Friday, 24 May 2019 17:54
Rate this item
(0 votes)

Νεότερα Άρθρα

liveonyou-livestream

stoixim2019

logo rossetti 300dpi